Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45424
View
262
Reply

Gambar Dan Video Lucah Lelaki Mirip Menteri Tersebar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2019 02:18 PM | Show all posts
habis pahala puasa 6 aku tertengok video gayah Pakatan Hancing...sial betol laa pakatan hancing ni..x cukup dikencingnya rakat....tempat kencing pun disedut sama sendiri

dengarnya yg PH mudo2 pun ada video ...x tau laa video apo
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:21 PM | Show all posts

gambar kecik tu mcm sado je mcm sado je
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
jemin ke....????
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow. Menteri tua pun ada Geng kunyit
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 11-6-2019 02:06 PM
kemon la ameno..jangan la cari modal seks melaancap bagai nak jatuhkan orang lain..bosan la....ada l ...

Aku rasa dari kem2 berlainan dalam PH. Si bang lobakman ni kan dulu deng baik Bang Non.. di jadik posmen je..
Langkah satu - lantik Latheefa jadik chief SPRM - nak senyapkan kem Bang Non.
Langkah 2 - counter attack by team bang non mainly on the transfer of money from UEM to personal Account ex MB / bakal pencantas PM menunggu.
Yang video tu penambah perisa aje..
So sekarang dah ada bukti, latheefa nak dakwa boss kem dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:34 PM | Show all posts
tompie replied at 11-6-2019 06:31 AM
Aku rasa dari kem2 berlainan dalam PH. Si bang lobakman ni kan dulu deng baik Bang Non.. di jadik  ...

tu la...dah cakap PH ni caca marba..kenapa ramai orang g undi PH aritu......
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada dak lgbt kat twitter kata ni partner dlm bideo..

IMG_20190611_143030.jpg
IMG_20190611_143032.jpg
IMG_20190611_143035.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:36 PM | Show all posts
cai kena fucked

dah pesan jgn caya dgn menteri2 ph, kau degil cai

kan sekarang dah kena fuck kaw kaw siap ada video lagi











Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ig dia pun dah ilang.. pantassss..

https://www.instagram.com/p/BsS-3qbBxwb/?igshid=1m7pg4veyqft7
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 11-6-2019 12:17 PM
Rasanya ada 2 berita berbeza ni..transfer duit dari uem = azmin..

Ngeseks kat hotel tu disebut  ...

Mungkin itu clue untuk pornstar dlm.video tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Liwat 3.0 pulak dah.. juboq menjuboq.. ironinya.. bila ada mahadet, ada anwar.. adalah sodomi..
ini semua salah najib, 1MDB.. BN umno..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
badaksumbu replied at 11-6-2019 12:02 PM
cek ig lokman adam. rasanya perang sotong bakal meletus

Ooo....hehehe...yg I tgk tadi tun carlos tweet latifah koya yg duit 3.8juta masuk akaun azmin
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:44 PM | Show all posts
aku lebih berminat dengan duit transfer tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Power mamat nih.. aku syak dia sendiri yg supply bideo kat kem bangnon .. atau kat kem tok mat
20190611_144242.png
20190611_144216.png
20190611_144302.png
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:51 PM | Show all posts
euwww gelinya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 11-6-2019 12:17 PM
Rasanya ada 2 berita berbeza ni..transfer duit dari uem = azmin..

Ngeseks kat hotel tu disebut  ...

Tgk gambar macam azmin ais krim
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:56 PM | Show all posts
sedangkan coffee boy kena tala

takkan jambu paling disayangi satu waktu dulu tak kena tala

ni semua geng sodom cepat lambat semua rahsia terbongkar

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
perang nk start dh ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 11-6-2019 12:17 PM
Rasanya ada 2 berita berbeza ni..transfer duit dari uem = azmin..

Ngeseks kat hotel tu disebut  ...

Cuba hang check kat web sabahkini2.com  ada bideo nya
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 03:07 PM | Show all posts
takkan la si ummi hafilda panggil abang dia ASS MIN tanpa sebab

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
7.683664s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list