Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45566
View
262
Reply

Gambar Dan Video Lucah Lelaki Mirip Menteri Tersebar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2019 12:54 PM | Show all posts
Katanya video fake sebab saiz nalla, bukan 2B

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
geli weyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Wlupun ak kurang ngan azmin, gmbar atas cm bkn je. Terlampau gelap. Btw x fhm la ngan couple2 ni awat le suka merakam action sendiri, buat romantik2 udah xyah le nk feeling artis AV ke JV ke. Peringatan utk diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:32 PM | Show all posts
mcm gay ja...kuncit....

ini sah kerja parti UMNO...standard komen macai PH
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:37 PM | Show all posts
gelinya tgkkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kih kih kih....kerana mu Koya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:42 PM | Show all posts
Wow begitu juicy cerita terbaru.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:49 PM | Show all posts
Edited by cairel_azlie at 11-6-2019 05:59 AM

Siapakah menteri sikat tepi ini....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Apala nak jadi kat Malaysia ni.. ini memang perang gajah pm 2 kali dengan pm menanti ni..
Nampak nau.. chief sprm nai buat apa? Laporan dah nak di buat.. teluskah beliau?
Kem PM menanti pun guna strategi PM 2 kali ke? Counter attack
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Rambut belah tepi
Laki iols ckp org rambut belah tepi senang kena tipu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad tidak mengetahui mengenai penyebaran mengenai beberapa keping gambar dan video intim yang didakwa mirip seorang menteri kabinetnya yang tersebar hari ini.

"Saya tidak tahu tau apa pun, saya baru dengar, saya kena bacalah dulu.

"Kalau you (awak) boleh bagi briefing (taklimat), baguslah juga," katanya.

Dr Mahathir berkata demikian pada sidang akhbar selepas Mesyuarat Majlis Tindakan Ekonomi di Bangunan Perdana Putra di Putrajaya hari ini.

Beliau diminta mengulas mengenai penyebaran gambar-gambar dan video berkenaan melalui satu kumpulan WhatsApp yang diberi nama Jemputan Hari Raya awal pagi tadi.

Turut disebarkan adalah beberapa video menunjukkan individu berkenaan mengadakan hubungan seks dengan seorang lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jijik la politik bideo lucah ni..

setakat ni yg terkesan cuma karier politik apek soi lek saja..yg lain dok aman2 jek mcm xde apa2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:01 PM | Show all posts
Dengar ceta ada beberapa menteri PH pernah bawa gundik gi obersea....depa ingat rakyat tak tau...rakyat mlaysia bersepah kot kat obersea....hahaha hati2 menteri spy ramai mana mana ceruk pun....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:03 PM | Show all posts
dah habis puasa...
mana videonya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada, mohon bagi link pls.
Nak buat evaluasi, alang2 I ada belajar pasal superimposed semua ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:06 PM | Show all posts
kemon la ameno..jangan la cari modal seks melaancap bagai nak jatuhkan orang lain..bosan la....ada lagi stok ameno mcm ni....aku yang benci PH pun x pecaya gambo video ni....
holi shitttt on u
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:06 PM | Show all posts
pedang vs pedang...tak siyor teman nak nengoknya...kang muntah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:07 PM | Show all posts
errgghhh my eyessss

tak
serious la???
asal ko record2 benda gini?
ngeseks je la senyap2 oi

ke kena game?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:15 PM | Show all posts
ada chan jadi pm ke9 selepas pm8 jadi pm

cai kan suka kaki suntot jadi pm

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:16 PM | Show all posts

menariksss nih....
ada 3 cerita kat sini...

1- kes Azmin terima uang dari UEM
2- kes menteri kabinet (lelaki) ada video seks dengan lelaki
3- kes gajah2 nih....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097162s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list