Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9139
View
61
Reply

Suami lemah, Isteri kuat seks sampaikan makan luar.

[Copy link]

Author: kakjem10       Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2019 10:11 AM | Show all posts
KhoSayWei replied at 10-6-2019 11:53 PM
Pm nombor sis. Sy kuat gak seks. 12 inchi

wehhh negro pun 7 inchi je.... kau resakse ke?

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 10:41 AM | Show all posts
mintak cerai dgn laki kau kak..pastu kau cari nigga..kompem hilang mata hitam kau kak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 11-6-2019 07:25 AM
Khen
Masa tu.aib satu satu terbukak
Takdak sapa boleh halang dah

kan... dah banyak contoh..kes terbaru yg misi tu. tu kalau kena bunuh or mati. kalau tak mati pun, penyakit kelamin akan dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 07:05 PM | Show all posts
wei, korang.... TT mintak bantu dia dan suami dia atasi masalah ni. Bukan nak mintak bagi ceramah agama bagai. Remember this is bod "Pendidikan Seks", bukan "Ceramah Agama" atau "Pendidikan Moral"

Ok, ni aku punya suggestion:

Kalau hubby you cepat sangat game, maka dia ada problem premature ejaculation. Ramai lelaki yang baru kahwin actually ada problem ni sebab tak ada experience. Masuk, dayung dua-tiga minit, terus game. You pulak rasa frust.

Satu teknik yang your husband boleh gunapakai ialah guna mulut dan lidah. Banyak kan passionate kisses, hisap puting payudara you, and of course oral seks lah babe. Suruh dia jilat clitoris you ok. I lebih rasa erotic bila hubby jilat I dari dia mendayung. Rasa macam dalam heaven.

So pastikan dia jilat you sampai you climax. The first one akan makan masa lama sikit, but once you got it, the second or third should be easy. Lepas you climax, baru dia masuk mendayung. Nak game awal pun ok jer, sebab you dah settle.

Kalau dia rasa menjilat tu macam jalan sehala jer, you buat BJ dekat anu dia. Buat position 69. Kitarg actually memang suka position ni, sebab it is relaxing, tak banyak pakai tenaga, and I boleh climax banyak kali just from his tounge and lips.

Ok, ni ada satu lagi petua yang I find out. Bila lelaki dah game sekali, jangan terus tarik selimut dan tidur. Teruskan urut anu dia using you hands, while keep on kissing and caressing each other body. Remember body contact is imporant. Give it another 10-15 minutes dan anu dia akan keras balik. This is when dia akan bertahan lama. The second round last much longer than the first, and dia tak akan game awal.

Kalau dia ada problem nak keras, then it is erectile dysfunction. You kena suruh dia beli Tadalafil 20mg. Boleh beli online. Make sure yang ori. Telan sebijik, gerenti dia keras sampai subuh.

Good luck. Take effort untuk pulihkan sexual pleasures between you and hubby. Tak perlu you nak makan luar dah, ok.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:32 AM | Show all posts
melnanzz replied at 11-6-2019 07:05 PM
wei, korang.... TT mintak bantu dia dan suami dia atasi masalah ni. Bukan nak mintak bagi ceramah ag ...

make sure nak makan ubat2 ni tubuh badan kena dalam keadaan stamina kuat..boleh layan 2-3 round..kalau penat sekali game alamat keras saje la anu dalam keadaan tido lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 10:18 AM | Show all posts
Edited by bobo_beck at 14-6-2019 04:15 PM
melnanzz replied at 11-6-2019 07:05 PM
wei, korang.... TT mintak bantu dia dan suami dia atasi masalah ni. Bukan nak mintak bagi ceramah ag ...

tapi kak jam nk rasa cum masa mendayung.. cum masa jilat lain bro.

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Anyway TT, kalau you curi makan kat luar sila utamakan keselamatan. Scandal you kena pakai kondom utk elak hamil or penyakit.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 11-6-2019 07:05 PM
wei, korang.... TT mintak bantu dia dan suami dia atasi masalah ni. Bukan nak mintak bagi ceramah ag ...

Setuju,lelaki kalau terus diransang selepas pancut 5minit dh keras balik..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2019 10:54 PM | Show all posts
melnanzz replied at 11-6-2019 07:05 PM
wei, korang.... TT mintak bantu dia dan suami dia atasi masalah ni. Bukan nak mintak bagi ceramah ag ...

thanks for your advice. akak akan cuba
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2019 10:55 PM | Show all posts
steven.l replied at 12-6-2019 11:54 AM
Anyway TT, kalau you curi makan kat luar sila utamakan keselamatan. Scandal you kena pakai kondom ut ...

yup, akak memang selalu pastikan skandal ada kondom baru kami seks.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:43 AM | Show all posts
bobo_beck replied at 12-6-2019 10:18 AM
tapi kak jam nk rasa climat masa mendayung.. climate masa jilat lainbro.

climate? Cuaca apa masa jilat bro? Hujan dan petir ke.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:52 AM | Show all posts
benda haram mmg la sedap...awal2 sedap..last2 makan diri..dari ko menambah dosa tu baik ko mintak cerai je..ade sebabkan...tapi sedih la aku tgk hidup ko..xtakut dengan Allah ke berzina?aku ni dah bertahun xdilayan nafkah batin pon xterfikir nak berzina macam ko..malu la sikit
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 12:09 PM | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 14-6-2019 11:52 AM
benda haram mmg la sedap...awal2 sedap..last2 makan diri..dari ko menambah dosa tu baik ko mintak ce ...

betul2.

tapi boleh pulak ko tahan ye x dilayan bertahun, kesian tengok. Tak perlu risau, Lazada kan ada, mcm2 barang 'bergetar' boleh dibeli kat sana. Hehe. TT carik lah jugak kat lazada, tak perlu la nak zina2 nih.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:12 PM | Show all posts
yprat replied at 14-6-2019 12:09 PM
betul2.

tapi boleh pulak ko tahan ye x dilayan bertahun, kesian tengok. Tak perlu risau, Lazada ...

ape nak buat... ego mengatasi segala... nak dilepas belum tentu akan dtg dapat org yg sebaik mcm sekarang dan dapat terima kt seadanya... xpela... walaupun xngesek tapi hubungan tu bahagia sangat2..pokok pangkal dari hati dan iman..kalau kt ikhlas syg dan terima org tu semua benda buruk kt boleh atasi...

tu laa...melambak alat2 bantu seks ni dijual kat online ape ke zina gak yg dibuatnya..cukup2 laa wat dosa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak nak derhaka tpi sebenarnya dah derhaka.. mohon ampun pada suami n Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa masalah berkaitan seks suami isteri kena berbincang dulu hati ke hati.Kalau ada masalah selesai dengan cara yang baik.Pergi la dulu berubat atau berurut ka dulu.Kalau tak selesai jugak.Berpisah dengan cara yang baik.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
My 2 cents question.
1. Salah tu memang salah. Tapi nak sedap punya pasal sebab spouse lemah tenaga....... apa option yg ada???
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:03 AM | Show all posts
aku pon ada tabiat mcm TT nak makan luar jugak
entah la
kenakalan ni susah nak bendung
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 07:47 AM | Show all posts
melnanzz replied at 11-6-2019 07:05 PM
wei, korang.... TT mintak bantu dia dan suami dia atasi masalah ni. Bukan nak mintak bagi ceramah ag ...

cara ni berkesan....utk puaskan pasangan jika lelaki jenis cepat pancut.
aku pun kadang guna skil mcm ni



Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 04:40 PM | Show all posts
hopefully apa yg berlaku ni setelah kakak dh pernah berbincang dgn husben tentang ketidakpuasan hakak..kalau dh cite dh cbe bagai cara...tp still x boleh nk dpt kepuasan hakak tu...sepatutnya kita sbgai isteri undur diri je kak...dr berdosa ngan suami..bio berdosa ngan Allah shj...jenuh nk mtk maap ngan suami...adehhhhh...malu segan semua ada...

hati2 juga kak dgn deme2 yg syok main ngn akak ni...tau2 kuar video tular..Allah..lg malu kak...Nauzubillah...

Tindakan skrg..kalau syg lagi husben..tinggalkan tabiat buruk n repair kekurangan suami..lau tak boleh repair...cerai n cari lain...soal cara mcm ne nk repair ada sahabat dh bg teknik paling bagus...sila cube

semoga kakak dilapangkan segala kesulitan..aaminn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101644s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list