Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15222
View
215
Reply

Isteri Fazley Yaakob terpaksa melepas hajat dalam semak

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-6-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by safriehalim at 10-6-2019 05:37 PM

IMG_20190610_173118.jpg
IMG_20190610_173136.jpg
IMG_20190610_173153.jpg
IMG_20190610_173207.jpg
IMG_20190610_173222.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:36 PM | Show all posts
Blearghhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya kan...persal tak naik flight...cliche sangat
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ewwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Punya la nak kongsi
Tapi twtibe kuar aib sendiri
Perlu ke cite berak kencing dalam semak? Choi btol la
Anak anak besor nnt google tetibe jumpa mak buang air kat semak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke nak bg tau semalaysia bini dia melepas dlm semak....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:49 PM | Show all posts
ya ampon berita berak pon boleh jadi BERITA?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:51 PM | Show all posts
tah nya. tu pun nak cerita. dah la gebang drive ke penang 3 jam. laju mana kamu bawak ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok ah tuuu semoga dgn berita melepas merata ni cpt skit PLUS siapkan rnr yg tutup2 semua tu, haih kalau bkn waktu perayaan pun blh congested takat weekend biasa. Apatah masa raya semua berpusu2 balik erghhh. Kt kampung pun sama kalau time raya sume balik lps tu ada kes cir bir mmg melepas kat semak belakang umah ler. Len kali beli siap2 penyodok kecik tu, wipes, spray botol utk beristinjak dan korek tanah. Br la melepas dlm keadaan yg proper
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda bodoh mcm ni pun nk bgtau 1 malaysia, kapel paling sakai paling low class
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Xyah la bodo sgt hal kencing pon nk cite kt socmed. Ape ke bende la sume bende nk update
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Eewwwww.. x dpt kubanyangkan camna bini tgh cangkung berak tu disebalik semak samun. Nasib x digigit tungau..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 06:00 PM | Show all posts
kahkahkah nasib baik la ak x kene hadap jam...wohoooo
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 06:01 PM | Show all posts
buat malu kat rosmah jah kau, jering
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 06:03 PM | Show all posts
wow, tak sangka hal buang air pon news worthy jua
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya..xyah kot nak up cter macam ni fazley
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 06:04 PM | Show all posts
Muahahahhahahaha dalam semak ye Fadzley

entah2 Rosmah kata jika kahwin dengan lelaki pilihan dia tentu dapat berak dalam jamban.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 06:05 PM | Show all posts
Wajarkah benda macam ni pun jadi berita? Perlukah??
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 06:06 PM | Show all posts
rnr mana yang tutup toilet tu?
selalu gi utara tak perasan pulak rnr tutup ke apa..
anyway, ko dah tau musim perayaan orang belah sana balik kg..
yang ko menyumbang pada traffic dengan pi bercuti time ni kejadah..
siap kereta asing-asing lagi..
tak boleh gi bercuti lepas raya ke?
or naik flight ke..
kata orang kaya kot..
takat tiket flight 5 6 ratus sorang tu apa la sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 06:08 PM | Show all posts
Edited by rotijohanz at 11-6-2019 01:39 PM

aku paling benci menyampah thp tenuk dgn kapel yg jenis over bersemut kt ig,over show off,over claim,over mmuja memuji,over share psl private life,dn sgala mala yg over lah.
nyampah!

kapel over tiap saat minit jam update ig igstory,pergi honeymoon,sopping,bcuti,mkn,minum,ats katil dlm bilik,dpn tv dlm jamban sume nk msuk ig story
-mawaraf
-fazleybinik
-izueawin
-schawal
-aerilwawatepunggomak
-kekrulkeknis
-Sarahsuib
-coming soon:zahirAH mgkin
banyak lagi..aku dh lupa nti aku tulis lg bila igt



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091905s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list