Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4084
View
90
Reply

Suami dan isteri bergaduh di hari raya

[Copy link]

Author: mosti    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Levespa replied at 10-6-2019 04:46 PM
hahaaa sadisnyaa.. tapi memang betul la.. laki kawan ai yg tua berumur tu dia akan pastikan kawan  ...

Tu dah mental dn saikologikal abuse. Teruk punya jantan. Dosa xingat ke. Suami wajib menggembirakan isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 10-6-2019 10:07 AM
Bini pun apa kurangnya???..cuba sang suami sound nak tambah sorang bini lagi.....dari A-Z dia ungk ...

Bini biasa ler.. orang pompuan, emosi terlebih..takleh sama ngan lelaki yang patutnye jadi ketua keluarga..  nak berbini lain? Lagi ler si bini mengungkit abis2an..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:51 PM | Show all posts
Di pejabat aku ada staff baru, sepenjang hari raya dia tak reply message aku, sekali hari Isnin masuk office aku tengok sweetnya dia mai kerja pakai baju kurung (selama kerja ni pertama kali pakai baju kurung)

Dia cakap, kak jap lagi saya nak mintak keluar jap. Aku tanya nak pi mana? Dia cakap malu nak cakap pastu sambung dgn mata berair. adik saya kena cerai di pagi raya!! Sama-sama org Langkawi. Kampung ja jauh-jauh. Baru kahwin setahun lebih. Bini duduk dgn mertua. Dia nak minta balik raya dgn keluarga dia malam raya laki tak mau. Bini ni mak dah meninggal tinggal tok dgn kakak dia (staff aku). Laki dia suruh dia berambus balik so diapun balik.
Pastu pagi raya laki dia mai angkut kain baju, pukul bini sampai kena masuk kes polis terus lafaz cerai. Courtpun tak tanya banyak, terus sahkan lafaz. Bye-bye...jgn main-main gaduh di hari raya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 12-6-2019 04:51 PM
Di pejabat aku ada staff baru, sepenjang hari raya dia tak reply message aku, sekali hari Isnin masu ...

Kdg2 mak mentua yg x bg balik..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 06:01 PM | Show all posts
mosti replied at 12-6-2019 05:51 PM
Kdg2 mak mentua yg x bg balik..

Bila bercerai mmg banyak yg diungkit. Si kakak nipun haram tak tau yg adik ada masalah dgn laki dan mertua. Tak pernah sekalipun dia bercerita.
Bulan puasa ni 3 kali kot dtg buka puasa dgn keluarga si kakak, maklumlah mak dah tak ada. Ok aja suami isteri. Rupanya selama ni masalah besar. Haram tak pernah puasa, dtg melantak buka puasa kalah org yg puasa. Ajak solat tak nak. Bini ajak sewa asing dia org berdua ja tapi laki tak nak sbb duduk rumah mak dia sewa tak payah bayar. Suami isteri kerja hotel tapi itulah hati mcm batu.

bapa mertua tak sukalah menantu selalu ajak suami keluar bila hujung minggu, nak tengok wayang ke makan-makan. Bapa mertua nak ajak anak dia teman ke laut tangkap ikan. Macam-macam hal tapi yg tak boleh belah mak mertua cakap dari awal dia tak berkenan, anak dia yg nak sangat terpaksa ikut, lagipun kesian pompuan tu anak yatim.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 11:36 PM | Show all posts
...ini zaman batu ke apa???.
Adoooiii, sumbat kan je suami/ laki macam ni dalam bilik stor, kunci pintu stor dan campak kunci dalam perigi or parit.
Jangan nak manja2 kan atau ikut2 kan perangai kurang ajar suami2/ laki2 macam ini.
Isssshhh geram aku jantan2 prangai macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
letih dapat suami yang suka merajuk. lama2 mood pon hilang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kata ko pulak merajuk? Buat sama mcm dia buat?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila dah bosan, semua benda tak kena
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-7-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru-baru ni suaminya mengadu pada ibubapa dia, perihal isteri...duhhh..tepuk dahi..sampai bapa suami tu kol besan...waduh
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Rimasnya.. Jantan lembik2 hati tisu mcm ni patut x yah kawin  la dok jer bawah ketiak parents sampai bila2 . Menyusahkan anak org jer.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073175s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list