Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4107
View
90
Reply

Suami dan isteri bergaduh di hari raya

[Copy link]

Author: mosti       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-6-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
johan-adx replied at 9-6-2019 09:13 PM
Buang maso gado2 cmni

Betul..benda kecil jadi besar
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
hal kecik pun nak gado ke?
laki tu kaki sentap?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
missDollie replied at 9-6-2019 07:51 PM
Ntah2 propa jer semua ni..saja buat hal nak kawen lain kot..

Ha ah.
Possible gak.

Hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada salah lain kot, tak khen laaaa sbb tu je kdg2 i malas nak apa kan masalah kwn2 i, yg jadu lain yg dia info kat kita lain huhhhh koserlah bergasak la korang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 9-6-2019 09:18 PM
hal kecik pun nak gado ke?
laki tu kaki sentap?


Dia jenis nak isteri layan dia sentiasa..makan terhidang, sentiasa masak..isteri plak jenis x larat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mosti replied at 9-6-2019 09:24 PM
Dia jenis nak isteri layan dia sentiasa..makan terhidang, sentiasa masak..isteri plak jenis x la ...


hmm..asik isteri je nak melayan di
agak sikit la
kan perkahwinan tu perkongsian
sama2 la
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ada sesuatu yang terjadi n salah si isteri tapi si isteri tak perasan. Si suami pun terus terang je la . Dalam hal ni komunikasi penting. Jangan harapkan pihak 1 lagi memahami apa yang kita nak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mosti replied at 9-6-2019 09:16 PM
Betul..benda kecil jadi besar

Yg kesian anak2..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorg baru kawen eh
Ayah Kim tak koser ngadu kat mak dia even dia anak sulung kesayangan
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
missDollie replied at 9-6-2019 11:51 AM
Ade gak ek laki lapar perhatian..selalu gegirl jer..dah kawen pun tak reti bawak diri ke bila patu ...

ada.. macam2 pesen laki ni.. ada yg makin lama makin tua lagi nak dimanja2.. ada kawan sorang ni laki dia jauh berumur dari dia..sensitif yg hamat.. lambat jawab call sikit merajuk.. lambat reply whatsapp sikit pun boleh gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Suruh bininya lempang bg lakinya sedar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Levespa replied at 9-6-2019 10:03 PM
ada.. macam2 pesen laki ni.. ada yg makin lama makin tua lagi nak dimanja2.. ada kawan sorang ni l ...

Haa..lebih kurang la ni...tapi yg ni merajuk jenis mara2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 9-6-2019 09:52 PM
Diorg baru kawen eh
Ayah Kim tak koser ngadu kat mak dia even dia anak sulung kesayangan

Ye..mcm tau2 je
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 9-6-2019 09:16 PM
Bosannye dpt laki suke merajuk ntah pape ni.  I ignore je,  bg silent treatment. Kang mood die ok,   ...

betul. kadang2 lelaki pun moody jgk. dia dah ok nanti mesti cari isteri dia . dlm pd tu isteri buat jer keje2 rumah mcm biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
aritu masa raya suami sy yg panggil sy sb nk bermaafan. sb sy agak sibuk waktu pagi. takdelah pulak tercabar ego dia. rileks jer dia. lps tu sama2 pegi masjid.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 10:25 PM | Show all posts
ugut minta cerai jer

tgk ade bran tak
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut dulukan suami walau ape pon. Rumah tak ready, rendang x de, raya tetap raya. Cakap camtu kat suami. Mohon maaf dan katekan abg tetap keutamaan saya dunia dan akhirat. Kita sama sama perbaiki diri utk jadi lebih baik di dunia dan akhirat. Kalau semua ego semua mende x dpt. Kalau slh sorang mengalah pasti ada jalan. Bijaklah dlm hidup ini.

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah, halah, halah... minta maap tu boleh bt tiap2 hari tk pyh tggu raya pon... drama nya.. nk mrh merajuk kejap2 sudahla.. melebih2 nya. Meluat nye la yg jnis byk songeh ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ceraikan aje suami mengada2 macam ni..
Gaduh dengan isteri mengadu kat mak?
Gimati cakap kat dia.

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 12:29 AM | Show all posts
mosti replied at 9-6-2019 09:24 PM
Dia jenis nak isteri layan dia sentiasa..makan terhidang, sentiasa masak..isteri plak jenis x la ...

ehhhhh akak nak marah.
ni mesti set ada anak nanti, dia duk terkangkang depan tv goyang kote.
anak nangis, bini kat dapur tgh masak tu jugak di panggilnya n nanti bakal keluar ayat "bini saya x pandai jaga anak, mak".

ngada2.
ps: sementara kawan ko lum ada anak ni, advice dia kena discuss ngan suami yang suami dia xleh expect dia jaga suami tu macam mak jaga, sebab dia adalah isteri aka partner, bukan mak.

#emolakakak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070929s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list