CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1145|Reply: 2

[Tempatan] Eksiden sana eksiden sini

[Copy link]
Post time 7-6-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Apsal banyak sangat eksiden sana sini. Driver malysia celaka sungguh.tiada simpati terhadap driver penyebab kemalangan maut. Celaka sungguh rakyak drive spt setan. Takdak perang takdak gempa hurican senang2 mati katak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2019 05:00 AM | Show all posts
sebab manusia pentingkan diri. contoh 10 manusia pentingkan diri sudah pasti lampu traffic light di langgar warna merah.

biasa manusia macam akak guna skill level 1 dah lepas traffic light. tp sebab musim raya dan manusia masing2 pentingkan diri terpaksa gunakan skill kesabaran dan keimanan.

kereta banyak2 ni guna skill apa pun xjadi.. its not about driving skill but patient skill.

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 05:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila masuk musim puasa je hati2lah ya. Insiden pelik2
Ada ke lori kuih raya tercicir balang raya atas jalan. Nampak lawak tapi kalau terperosok bawar tayar aku spin maut baru tau lawak ke tidak
Sama juga lori bawa batu kerikil memotong. Batu jatuh atas cermin seh! Calar hazabillah sungguh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:23 AM GMT+8 , Processed in 0.069422 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list