Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1702
View
85
Reply

What are you doing to relax and relieve stress?

[Copy link]

Author: LisiPL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
santariny replied at 13-6-2019 06:45 PM
tgok iklan2 kat youtube pun best tau sebenarnya tambah2 iklan raya TM gituu

Tula pasal, bosan2 ni kita layan iklan raya kat youtube je,lagi2 iklan TM. memandangkan sekarang masih dalam mood raya,apa salahnya kan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:12 PM | Show all posts
Dengan belajar atuk yang dalam iklan TM tu bermain telefon pintar juga salah satu cara lepaskan tekanan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:58 AM | Show all posts
simkyra replied at 16-6-2019 01:34 PM
Atuk zaman sekarang mesti la kena hebat, sebab cucu2 sekarang dah canggih.

Atuk tu pun tahu gunakan telefon pintar dengan baik untuk dapatkan berita dunia.. kan bagus
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 04:25 PM | Show all posts
purplered replied at 17-6-2019 11:58 AM
Atuk tu pun tahu gunakan telefon pintar dengan baik untuk dapatkan berita dunia.. kan bagus

Kan skrg dh zaman teknologi, kalo semua atuk nenek pon mcm atuk gamer tu mmg cool, mereka blh video call ataupon Whatsapp dgn keluarga mereka bile2 masa je dan yg paling penting mereka xkan rase bosan di rumah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 05:28 PM | Show all posts
Main game pun stress jugak kalau asyik kalah je hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Well, there are a lot of activities you can do to de-stress. You can read, watch tv, listen to music, surf the net, eat, exercise, cook, bake, sleep, go for walks, go to the movies, hang out with friends, do outdoor activities, play some sports, etc. Choose whatever floats your boat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089307s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list