Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1700
View
85
Reply

What are you doing to relax and relieve stress?

[Copy link]

Author: LisiPL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-6-2019 11:35 PM | Show all posts
Miakhalifa replied at 10-6-2019 11:18 PM
rasanya zaman ni x ramai org suka baca buku, semuanya suka tgk youtube

dapat pulak smart tv ada dekat rumah memang bukak youtube jela dekat tv
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:37 PM | Show all posts
angieen replied at 11-6-2019 09:11 PM
That's why that hashtag came out. #LebihUntukMu because they make it super easy to connect between ...

#LebihUntukMu tu maksudnya melebih kan orang lain kan cam tolong menolong
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:39 PM | Show all posts
Ivysaur replied at 11-6-2019 09:13 PM
Hebat Atuk Lejen. Sib baik Atuk kami pandai wasap je

makin rosak la mata atuk gamer tu sebab dok kuat tengok tepon main game
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:40 PM | Show all posts
Tarmizi90 replied at 12-6-2019 10:19 AM
Hahaha.... "Jap3 tgh farming ni". Tau pulak TM pakai dak2 game punya ayat.

tm kan telecommunication confirm ler pro bab bab teknologi haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:42 PM | Show all posts
eaglep replied at 12-6-2019 01:33 PM
i bukan hidup dlm zaman nokia, blh ckp sikit pasal zaman nokia x??

zaman nokia orang main game ular je dekat phone
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:44 PM | Show all posts
kakakyee replied at 13-6-2019 11:49 AM
Tengok sesuatu video atau iklan yang gelak tu boleh membantu lepaskan tekanan tu seperti ikan TM yan ...

betul.. aku tengok video tu gelak sorang sorang smpai orang keliling pandang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:45 PM | Show all posts
Miakhalifa replied at 13-6-2019 03:27 PM
zaman skrg ni mmg kena tau pakai smartphone, tapi atuk tu tau main game mmg hebat

atuk nenek aku semua pakai smartphone dah senang ada ws. boleh buat ws group
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:47 PM | Show all posts
angieen replied at 13-6-2019 10:59 PM
Balik la broo hahaha. Kite ni hidup sementara je. Kalau tak spend masa dgn org yg tersayang, bila  ...

aah tahun ni raya dgn family tahun depan belum tentu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:49 PM | Show all posts
dooddedood replied at 14-6-2019 10:35 AM
Tu dier nk tunjukkan yg atok tu sanggup bljr main game utk main game. Yela skrg kat kmpung pun dah ...

kampung aku siap ada unifi beb. rumah aku sendiri takde hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
meesuhaimee replied at 14-6-2019 11:27 PM
hahaha tak pasal pasal tambah dosa ko

Ontahlaa.. betul tmbh dosa tp i tak tau cara nak releasekan.. kalo kencing leh reles okla.. ini tak..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 12:26 PM | Show all posts
Aq biase tengok Youtube utk relax bile rase stress, and baru2 ni telah tengok satu iklan TM yg sangat mengharukan, highly recommended
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 12:33 PM | Show all posts
meesuhaimee replied at 14-6-2019 11:33 PM
atuk dulu dulu suka bercerita dekat cucu atuk sekarang suka main game

Kan skrg dh zaman teknologi, atuk pon kena kejar trend dgn bljr guna phone, blh main game dgn cucu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 02:15 PM | Show all posts
Miakhalifa replied at 13-6-2019 03:27 PM
zaman skrg ni mmg kena tau pakai smartphone, tapi atuk tu tau main game mmg hebat

btw, kecuali video raya tm tu, u ade lagi video raya nak suggested x?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 10:08 PM | Show all posts
Pada pendapat saya, buat apa-apa benda tu yang selain daripada bekerja tu tekanan dah hilang tu dan bersenam dekat hutan juga agak berkesan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 10:12 PM | Show all posts
Kehidupan atuk sekarang agak relaks  dan bijak dengan hidupnya seronok  dan bijak telefon pintar yang dalam iklan TM tahun ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Smiley_Love replied at 11-6-2019 12:29 PM
Yup, technology is the best way to help create family bonding opportunities. Communications techno ...

Iklan dari TM sangat menarik. Setiap tahun,ada input baru yang akan dimasukkan sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:15 AM | Show all posts
tantan888 replied at 15-6-2019 12:26 PM
Aq biase tengok Youtube utk relax bile rase stress, and baru2 ni telah tengok satu iklan TM yg sanga ...

Aq pon tengok Youtube bile rase stress , yg atuk gamer tu ke? Rase iklan raya TM thn ni dh improve banyak, teruskan usaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
TilkGH replied at 6-6-2019 05:19 PM
Simple computer games help me to relax http://iospace.games/pacmanio Most of the time I play them af ...

Computer game can play only when we at home. Prefer more to play game at mobile phone,so we can play anywhere we go
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
angieen replied at 11-6-2019 09:09 PM
Mana tahu umur dia dah 60 tahun  haha. aku rasa kalau aku dah tua la kena ceburkan diri dlm bida ...

Betul,dengan adanya perkara yang macam ni la sebenarnya banyak bantu kita. Lagi2 game online ni, yg jauh pun rasa macam dekat sebab game.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ivysaur replied at 11-6-2019 09:13 PM
Hebat Atuk Lejen. Sib baik Atuk kami pandai wasap je

Atuk zaman sekarang mesti la kena hebat, sebab cucu2 sekarang dah canggih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102157s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list