Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1776
View
85
Reply

What are you doing to relax and relieve stress?

[Copy link]

Author: LisiPL       Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2019 09:13 PM | Show all posts
Smiley_Love replied at 11-6-2019 12:29 PM
Yup, technology is the best way to help create family bonding opportunities. Communications techno ...

Hebat Atuk Lejen. Sib baik Atuk kami pandai wasap je
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 10:19 AM | Show all posts
Smiley_Love replied at 11-6-2019 12:29 PM
Yup, technology is the best way to help create family bonding opportunities. Communications techno ...

Hahaha.... "Jap3 tgh farming ni". Tau pulak TM pakai dak2 game punya ayat.

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 12:48 PM | Show all posts
Cara yang saya ambilkan adalah mengambil cuti dan cari satu tempat yang jau dari bandar untuk rehat sehari atau balik ke kampung melawat saudara saya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 12:50 PM | Show all posts
Saya sekarang juga ada menyertai sesuatu kelas seperti yoga atau belajar sesuatu kraftangan punya dengan masa tu agak seronok dan tekanan lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:30 PM | Show all posts
angieen replied at 11-6-2019 09:09 PM
Mana tahu umur dia dah 60 tahun  haha. aku rasa kalau aku dah tua la kena ceburkan diri dlm bida ...

aq teka dia dah umur 60++, yg actual umur mana aq tau, lol
yala, kita kena belajar sampai tua..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:33 PM | Show all posts
angieen replied at 11-6-2019 09:11 PM
That's why that hashtag came out. #LebihUntukMu because they make it super easy to connect between ...

i bukan hidup dlm zaman nokia, blh ckp sikit pasal zaman nokia x??
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:35 PM | Show all posts
Miakhalifa replied at 12-6-2019 01:30 PM
aq teka dia dah umur 60++, yg actual umur mana aq tau, lol
yala, kita kena belajar sampai tua..

i pun rasa atuk tu 50-70 tahun macam tu, mmg pro lah tau main game pakai smartphone
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 09:38 AM | Show all posts
Smiley_Love replied at 11-6-2019 12:29 PM
Yup, technology is the best way to help create family bonding opportunities. Communications techno ...

Bestnya suasana kampung, homesick pulak. Nak balikkkk...

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 11:49 AM | Show all posts
Tengok sesuatu video atau iklan yang gelak tu boleh membantu lepaskan tekanan tu seperti ikan TM yang untuk hari raya tahun ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 01:31 PM | Show all posts
During school holidays in conjunction with Hari Raya Aidilfitri, I've a good  resting with my families and relatives in my kampong. During this celebration, I relax myself and releasing stress by watching many raya AD, what impressed me the most was the TM AD. This AD wakes me up that technology can enhance relationship between families member and reminds me to spend more time with my parents when they are still there. They always do more for us when we were born and now is time for us to do more for them.  Let's #MoreForYou to our dearest parents
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 02:28 PM | Show all posts
Edited by lululu2014 at 17-6-2019 12:44 PM
KertasKuning replied at 10-6-2019 04:56 PM
ada je video raya yg fun2 boleh tgk. semalam aku layan iklan2 raya kat youtube dlm jem sambil tema ...

yup betul... concept sekarang dah byk berubah.. ada beberapa je yg still sedih2
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 02:29 PM | Show all posts
kakakyee replied at 13-6-2019 11:49 AM
Tengok sesuatu video atau iklan yang gelak tu boleh membantu lepaskan tekanan tu seperti ikan TM yan ...

aku suggest tgok atuk gamer ni best kot https://www.youtube.com/watch?v=7h5kl1xMzUY&app=desktop
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:27 PM | Show all posts
eaglep replied at 12-6-2019 01:35 PM
i pun rasa atuk tu 50-70 tahun macam tu, mmg pro lah tau main game pakai smartphone

zaman skrg ni mmg kena tau pakai smartphone, tapi atuk tu tau main game mmg hebat
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 06:36 PM | Show all posts
Miakhalifa replied at 13-6-2019 03:27 PM
zaman skrg ni mmg kena tau pakai smartphone, tapi atuk tu tau main game mmg hebat

guna smartphone la senang . kalau laptop susah kena dduk satu tempat ja. atuk pun pandai skrg guna smartphone
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 06:44 PM | Show all posts
lululu2014 replied at 13-6-2019 02:29 PM
aku suggest tgok atuk gamer ni best kot https://www.youtube.com/watch?v=7h5kl1xMzUY&app=desktop

aku dah tgok kawan2 aku pun dah tgok dorang kata best. siapa tak tgok rugi
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 06:45 PM | Show all posts
kakakyee replied at 13-6-2019 11:51 AM
Tekanan tu yang banyak menghasilkan atas perkara bekerja dan hidupan jika cuba tukarkan tumpuan tu k ...

tgok iklan2 kat youtube pun best tau sebenarnya tambah2 iklan raya TM gituu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 07:03 PM | Show all posts
kelaut23 replied at 6-6-2019 08:27 PM
same game... tapi aku prefer mobile game kot.. sebab boleh gerak2 dan main memana

aku tak kisah apa2 pun asalkan main dgn kawan2 mcm atuk gamer tu meriah wey
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 07:04 PM | Show all posts
santariny replied at 13-6-2019 06:45 PM
tgok iklan2 kat youtube pun best tau sebenarnya tambah2 iklan raya TM gituu

betul wey dasar mmg bosan teruk aku tapi best la bnyk moral value #lebihuntukmu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 07:05 PM | Show all posts
kakakyee replied at 13-6-2019 11:49 AM
Tengok sesuatu video atau iklan yang gelak tu boleh membantu lepaskan tekanan tu seperti ikan TM yan ...

yg ni ke mksd kau https://www.youtube.com/playlist?list=PL4yqAnzTWxhOC_r81q7aO9h43VJk76vkb&app=desktop
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 10:59 PM | Show all posts
Wan_sharir replied at 13-6-2019 09:38 AM
Bestnya suasana kampung, homesick pulak. Nak balikkkk...

Balik la broo hahaha. Kite ni hidup sementara je. Kalau tak spend masa dgn org yg tersayang, bila lagi... tp paling busuk pon video call la orang yg tersayang untuk mengubat rasa rindu. Kalau Paling wangi main game sama2 mcm dlm iklan raya TM tahun ni hahaha

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077298s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list