Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2650
View
37
Reply

Isteri basuh spender sebulan sekali. macam mana nak buat ni

[Copy link]

Author: watatakut       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-5-2019 03:01 PM | Show all posts |Read mode




hai admin nak cerita bini aku ni sekali pergi shopping mesti beli spender baru..tapi jenis dia pakai banyak2 1bulan baru cuci..dh pesan banyak kali pun sampai gaduh2 ..ke memang ada jugak bini2 hampa jenis macam ni ? pening la min nak buat macam mana








https://www.facebook.com/345858172840550/photos/a.346059366153764/462790657813967/?type=3&theater😢
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Euw
Siap.ada pakej kaler tu...eee
Iols kalau terdesak xde air..spender mmg hari hari basuh
Baju je kalau xde air atau travel..mmg 2 3 hari skali...


Iols rajin basuh baju..tp nak.melipat...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jadi kau, confirm aku buang spender tu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku bro..dh msk dlm tong sampah..rela lg pakai buang dr pakai peram
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 03:45 PM | Show all posts
hye admin saya nak cerita, kawan saya ada bini tukar spender sebulan sekali. puki dia bau kepam, lepas tu tumbuh cendawan tiram, siap pakej hutan amazon, ini gambar mesin basuh isteri kawan saya
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 03:45 PM | Show all posts
euwwww gelinya!!!!

mcm tercirit pun ada kotor kat spender tu..
tak kepam ke bilik korang tu?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 03:50 PM | Show all posts
kawin baru la..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 03:51 PM | Show all posts
tahniah berjaya mereka cerita
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Berak dalam seluar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ewww. Ni macam basuh pun tak hilang ni. Baik suruh pakai pantyliner ultra thin tu je. Buat lapik siap2.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia buat pengelasan
Tak campur spender dengan baju laki ke baju anak ke
Dia nak jaga getah spender Tu
Bukan dia tak tukar spender hari2
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 31-5-2019 03:45 PM
hye admin saya nak cerita, kawan saya ada bini tukar spender sebulan sekali. puki dia bau kepam, lep ...

Serius ke ade org cmni?? Pkai spender smp sebulan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 04:29 AM | Show all posts
gigihadid replied at 31-5-2019 11:03 PM
Serius ke ade org cmni?? Pkai spender smp sebulan..

kawan saya orang yang sama tt cerita cuma saya olah versi hasanah
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
gelilah
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 04:03 PM | Show all posts
pengotornya..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Euw geli sgt eh siap ada bentuk kerang lg.. semut xberkumpul buat sarang ka?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 07:19 PM | Show all posts
Astaghfirullahal'azim.  Anak2 akak tergelak sama baca thread ni.  Unik betul wanita itu.  Good luck la suaminya.  Mujur dia nak basuh, lain la kalau sebulan pakai panties yg sama tak berbasuh2.  Hadap je la.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 08:58 PM | Show all posts
Beli spetot pakai buang je la lg senang. Mmg langsung x payah pikir nk basuh hari2 apetah lg sbulan skali..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2019 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini apakah yinnih...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2019 09:14 AM | Show all posts
dari basuh baik bakar je...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086623s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list