Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1496
View
17
Reply

Ada tak yang kat sini masih buat cross-stitch?

[Copy link]

Author: SepiMalam       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-5-2019 06:00 AM | Show all posts |Read mode
Hi korang. Meh la share kalau ada yang masih buat. Ke memang dah outdated?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 06:26 AM | Show all posts
kaka guna wallpaper diy je
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:46 AM | Show all posts
WIP ada yang dah 10 tahun umurnya
pun tak siap juga
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:59 AM | Show all posts
Cantik..dlu2 slalu kene gi kedai beli benang dia hahaha

Skg semuanya dh duk dln frame kt dinding. Org y tekun je bole buat ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman2 anak dara dulu rajin buat, tp bila makin berumo ni br try buat sikit kepala dah pening n mata berpinar
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:02 AM | Show all posts
ade la buat satu dulu kala time belum dapat keje.. mampu siapkan satu tu je.. skarang dah busy.. takde mase dah nak buat
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:05 AM | Show all posts
aku ada lg yg tak siap.. rasanya dah 20th kot terbengkalai
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:38 AM | Show all posts
mak oii..20 thn terbengkalai kau..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 11:51 PM | Show all posts
hai...salam salam perkenalan...suka juga buat tpi yg simple2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 03:36 PM | Show all posts
dulu belajar buat masa darjah 4. arwah ayah yg belikan untuk latih supaya fokus. lepas tu dah busy dengan UPSR.. skrg dah anak 2.. terasa nak buat semula.. ada sesiapa tahu kedai mana nak beli barang2 ni? sbb dulu masa darjah 4 tu, kami beli kat Ampang Park.. sekarang dah roboh
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ciknam replied at 8-7-2019 03:36 PM
dulu belajar buat masa darjah 4. arwah ayah yg belikan untuk latih supaya fokus. lepas tu dah busy d ...

skrg da senang, beli kat shoppee je lafi murah
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahun lepas buat untuk hari ibu..kalau bab2 kemahiran ni memang suka walaupun tak mahir sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak buat cross stitch tapi mmg guna benang ni buat benda lain. Benang dmc rasa mahalnya harga dan tak jual kt tempat iols Tempat iols ada jual benang Venus tapi dia tak restock warna2 comel mcm turqoise dan pink. Terpaksalah beli benang made in China kt shopee. Murah mmg murah tak tak sama kualiti mcm dmc dan Venus. Iols dah test rendam dalam air nasib baik tak colour bleed. Sebenarnya ni benang polyester. Masa buat friendship bracelet rasa mcm melekat kat tangan skit.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni ada lagi ke benang Ondori? Anchor?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah buat dulu masa sekolah. Puas ati bila dh siap. Dh kertu ni, dtg plk penyakit malas
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah buat 1 je. Mak cik saya rajin.. Mmg ada je dok buat
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 11:10 AM | Show all posts
Alaa dulu2 suka la buat, sekarang bila jadi ibu sepenuh masa ni, kita belajar masak2 pula la, bagi anak suami makan sedap2 hehe.. rindu pula nak jahit2 huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
alkamil replied at 10-7-2019 06:03 PM
skrg da senang, beli kat shoppee je lafi murah

Tq...boleh cuba. Teringin sgt nak buat...masuk kedai jahit jd blur nak cari apa. Boleh ja tnya....tp kluaq balik


Nak beli utk anak sama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083893s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list