Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
7348
View
55
Reply

"Buat Malu Je!"- Gegar Vaganza Dah Lama Habis, Dia Fadila Belum Bayar Servis Juruvideo Lagi?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-5-2019 12:37 PM | Show all posts |Read mode
Gegar Vaganza 2018 dah melabuhkan tirai berbulan-bulan lama dah, menyaksikan Norynn Aziz menjadi juara manakala tempat kedua pula milik Dia Fadila.


Tapi ada cerita kurang enak bila Dia Fadila didakwa sampai sekarang masih belum membayar servis juruvideo yang digunakannya semasa program Gegar Vaganza berlangsung.


Kredit foto: Google


Menurut cerita yang tular di Twitter, katanya individu tersebut cuba menghubungi Dia melalui PA.


Malangnya WhatsApp pun disekat, di Instagram pun sama. "Nak bayar ke tak sebenarnya?"


Disebabkan itu ramai netizen yang mengecam Dia Fadila.


"Buat malu je, guna servis orang tapi tak bayar-bayar," kata mereka.


Kredit foto: Twitter


Difahamkan harganya beribu-ribu jugalah.


Nak kata tak mampu, duit hasil kemenangan pun lumayan juga kan?


Kredit foto: Google


Harap pihak Dia dapat selesaikan semua ini segera. Bukan apa takut nanti nama busuk pula.


Mungkin salah faham agaknya, nantikan sahaja penjelasan dari Dia Fadila nanti. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara pemenang GV (tempat ke-2) yg langsung xde impak after GV.

Dah masuk kubur balik kot.. cer suruh heols cr kat kubur retis2 sendu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:06 PM | Show all posts
juruvideo apa?  bukan dah ada juruvideo Astro ka?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:11 PM | Show all posts
ok, aku mmg tak tgk GV.

dan aku cari2 dalam gambar tu, mana satu DF ni? yg pegang mock cheque rm30k tu ke? mcm jantan je.. bila scroll bawah, rupa2nyaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aih.dh gundu dia fadila neh
Teringat dolu .masa  nyanyi aku masih setia
Kurus slim je
Takajut sambil.istighfar iols tgk gundu begini
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:35 PM | Show all posts
kebenaran itu pahit!

manusia boleh berubah sekelip mata....

yang kecik boleh jadi besar

tiberrrr aku rasa nak diet la lepas ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bayarlah servis orang... hadoi!
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkezut tgk gambar.. dah beranak pinak ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh sory..
Baca tajuk dlm kepala kuar muka faradiya
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Serang kat rumah dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan heshe lecturer ke by profession
Takkan heshe sengkek sbb ade bela bewak itam mcm misi shadden sepital puleks
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoooo duit menang puluh ribu kotttt
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 02:53 PM | Show all posts
ptt bole bincang jer pun .last2 kene viral sbb tak byr..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Setiap peserta kena hire outsider videoghapher ke mcm mana? Bukan astro sediakan ke semuanya?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
I baca artikel ni terbayang farahdiya plak. Sejuk beku sangat df ni. Kau standby jah, kejap lagi df lahar balik ye.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 25-5-2019 02:02 PM
Bukan heshe lecturer ke by profession
Takkan heshe sengkek sbb ade bela bewak itam mcm misi shad ...

Muahahahahaha sampai ke sini acik speku psl shadden sepital
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak menang tp xbayar.mohon bayar .tu periuk rezeki org
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bayar lah weh.. Org tu nk pakai duit utk raya kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:16 PM | Show all posts
Duit kemenangan da dpt tapi duit servis org tk bayar....memalukan btol
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:27 PM | Show all posts
dia bukan guru vokal ke apetah?
lepas menang GV kenapa kebanyakkan takde keluar album/single pun? yang iols notice Zamani jah ada lagu baru..
kalau compare dengan budak2 Big Stage, nampak jugaklah hasil lepas abis program
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119930s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list