Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9484
View
103
Reply

Mira Filzah Ketagih Selfie, Sampai Boleh Mencecah 100 Keping Sehari

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg..betulla sblm ni pernah study tu ckp lama2 manusia akan jd mental..ni salah satu contoh..and then sapa y ckp dia ni muslimah sejati,ohhh puhlisssss...gedik gelenyar hokkayyyy!
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lawa sekali ketik je dapat gambar lawa, mira.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:06 PM | Show all posts
VespaSilbe replied at 25-5-2019 12:27 PM
Selpie menjadi kegemaran setiap wanita?
Aku wanita tak nah selpie pun.. byk benda lain aku boleh bu ...

True af lh sisthur, iols yg prmpuan ni pun xingin nak ambil selfie mlainkn klau prgi mlancong sbab nak snap background yg cantik2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:23 PM | Show all posts
September14 replied at 25-5-2019 07:04 PM
Dia ni artis pkai bju pun mcm2 fesyen glam2 g mcm2 majlis so sptutnya lah  sllu berselfie, yg aku pe ...

Mcm llaki kt FB iols, gila ambil selfie stiap msa. Nsib skrg ni org tu xlgi aktif, klau aktif mcm dlu, hbis stu newsfeed iols pnuh dgn muka bliau je, postings dri org lain susah nak nmpak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cm ak la, wlu ada org kata ak comel ( sbb korg x knl ak, so ak nk perasan la kt sini, org kata ak comel) , tp klu ak selfie, or kdg2 bergambar, x berseri je muka ak tgk. So klu nk jd pelakon pyh le ak, sbb kamera x menangkapi kecantikan ak nnti
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Better stop sebelum jadi narcissist. Kalau dah jadi, takziah la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
nenek bermuka muda...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk sgt org zaman sekarang mcm ni. Sbb selfie tu buat kan diaorg nmpk extra cantik with filter and all. Ada je someone I know dah 40+ pun ketagih selfie. 2-3 hari sekali tukar profile pic fb n WhatsApp sbb asyik ber selfie je. Masalah nya, gambar profile selfie tu tak sama pun dgn muka dia in real life!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka come haruslah suka selpie...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 07:56 AM | Show all posts
macam lebih kepada promo telefon tu je...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu lah keje retis....  
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Xberkenan...next pls..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis dan selfie berpisah tiada. Sama je mcm marhaen yg lain ada je addicted. Cuma sbb dia retis dpt la jd duta fon
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dia perasan lawa dan level confident tggi..biarla..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 25-5-2019 01:20 PM
Orang hencap pun tetap selfie banyak2.

Contoh Aimy Saad, kuin hanis

hidup lg ke aimy tu?hahah
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 26-5-2019 01:57 PM
hidup lg ke aimy tu?hahah

Masih hidup.nahhhh..

Screenshot_2019-05-11-13-37-42-116_com.brave.browser.png
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 26-5-2019 02:02 PM
Masih hidup.nahhhh..

ya Allah....hahahahahahahahahaahahahahahahahahaahhahahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketagih ea...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 26-5-2019 02:02 PM
Masih hidup.nahhhh..

Kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
128gb internal storage dicipta utk dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116829s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list