Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8876
View
103
Reply

Mira Filzah Ketagih Selfie, Sampai Boleh Mencecah 100 Keping Sehari

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 27-5-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mira mesti selfie bebnyk sevab nak pilih yg paling cun utk upload kat mediasosial Kan. Kan . Kan... Drpd 100 kpg, 1kpg jer menepati piawaian
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
serikandi_gurl replied at 27-5-2019 10:18 AM
Narcissism

Selfitis is a genuine mental condition and people who feel compelled to continually post pictures of themselves on social media may need help, psychologists have warned.

The term was first coined in 2014 to describe obsessive selfie-taking in a spoof news story which suggested the American Psychiatric Association was considering classifying it as a disorder.

https://www.google.com/amp/s/www.telegraph.co.uk/science/2017/12/15/selfitis-obsessive-need-post-selfies-genuine-mental-disorder/amp/
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 04:48 PM | Show all posts
saiko sangat org kuat selfie ni
benonye inferiority complex
so selfie mengharapkan org puji lawa

kalo betul ko lawa dan kompiden tinggi
takde nya nak selfie sampai 100-200 kali
muka ko macam tu la jugok haish

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 04:48 PM | Show all posts
selalu aku ok je ngan retis bertudung tapi die ni aku cam euuuwww sikit, ntahla napa eh
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
X de lawo no pun .biase2 jer aku nengok..mekap bapak nyer tebal..publisiti kan diri kot .maklumlah dah tua x laku2...hah3
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 27-5-2019 11:41 AM
I feel u sisthur..susah jadi org x fotogenik ni.tapi pro dia masa zaman2 single dulu kalau jumpa m ...

Kannn... muka kt ic, lesen passport, kad belajar, kad kerja,semua mata terbuntang, dgn boleh nmpak lingkaran gelap mata. Xleh la feeling2 mcm dian sastro kt ungu violet ke klu ada org tetiba tgkap gmbar spontaneous ke.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Taoi ramai je kan jetagih selfie ni actually {:run
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebatlah mira filzah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 05:31 PM | Show all posts
tak jemu ke selfie banyak2 dalam masa sehari...?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau dia sorg cantikla..cuba duk sebelah si hilderbrand ka jue evans ka diana danielle ka tenggelam kelaut mati terus
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
tunkoo replied at 28-5-2019 05:31 PM
tak jemu ke selfie banyak2 dalam masa sehari...?

Alaa..ni amek burst shot ni...skali shot 10 pic so darab lah 5,6 kali utk 5wktu plak...pastu plh lah mna yg the best...gtuuu
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 08:24 AM | Show all posts
aechae replied at 29-5-2019 07:57 AM
Alaa..ni amek burst shot ni...skali shot 10 pic so darab lah 5,6 kali utk 5wktu plak...pastu plh l ...

oh ok...kalau macam tu logik lah. kalau klik satu satu, boleh bengkak jari lama lama
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 27-5-2019 11:41 AM
I feel u sisthur..susah jadi org x fotogenik ni.tapi pro dia masa zaman2 single dulu kalau jumpa m ...

Penah jumpa kawan online.. masa gath peminat hafiz time ajl
Cantik giler kakak2 tu.. dlm gamba biasa je..kakak2 sgt gayanya. Sekali real gojes nak.mampus..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 12:55 PM | Show all posts
takjub ngan kecantikan diri sendiri??
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 11:00 AM | Show all posts
jangan sampai ada sifat ujub udah laaaaaaa ya mira, sifat kagum pada diri sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 26-5-2019 02:02 PM
Masih hidup.nahhhh..

Makkkaiii..nak luruh jantung aku tengok jantan useless ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyos la mirah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 03:11 PM | Show all posts
orang da lawa, selfie la macamana pun tetaop nampak lawa jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Seribu selfie pun tetap tak lawa k bai
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 09:33 AM | Show all posts
selalu selfie tu mesti rasa diri tu cun je kan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096440s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list