Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9343
View
103
Reply

Mira Filzah Ketagih Selfie, Sampai Boleh Mencecah 100 Keping Sehari

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-5-2019 08:38 PM | Show all posts
muka cam babi terencat mmg la selfie byk2 nk dpt shot paling cun..huduh ja mangkok nie
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 08:40 PM | Show all posts
iols rimas dengan orang yang sikit2 nak ambik gambar...esp time nak makan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x ska selfie sbb sedar diri tak lawa...org yg suka selfie kebanyakan perasan lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
She needs mental help.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:36 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 25-5-2019 01:20 PM
Orang hencap pun tetap selfie banyak2.

Contoh Aimy Saad, kuin hanis

ohhhh gittew
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:18 AM | Show all posts
Knowlee replied at 25-5-2019 12:26 PM
Bukan gila selfie tu sejenis penyakit mental ke?

Narcissism
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:18 AM | Show all posts
af_1993 replied at 26-5-2019 10:30 PM
Aku x ska selfie sbb sedar diri tak lawa...org yg suka selfie kebanyakan perasan lawa..

Haha..sama sep sikit hahaha...setuju. Perasan lawo tu setuju.

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:21 AM | Show all posts
dia ni mcm creaming "membosankan"
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:42 AM | Show all posts
Kawan aku cantik, tapi tak pernah selfie. Ada pun gambar ramai2. Secretary lagi kawan aku tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:00 AM | Show all posts
unrunglah cantik.. dapat muka mcm aku ni nak bukak kamera pun malas
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:13 AM | Show all posts
nishikido replied at 25-5-2019 12:24 PM
Muka comey haruslah selfie sokmo..cuba kalau muka tauke jambu,nak pandang cermin pon xhingin..allahu ...

kah3...kalau taukey jambu selfie byk camtu, phone pun buleh jam.. allahu..akak pun berposa
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:17 AM | Show all posts
af_1993 replied at 26-5-2019 10:30 PM
Aku x ska selfie sbb sedar diri tak lawa...org yg suka selfie kebanyakan perasan lawa..

sama la  hahahaha
tau diri gitew
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:20 AM | Show all posts

omg omg montah


pakai kain pelikat terbalik ke
tanda brand tu patut kt atas kan ?


Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:30 AM | Show all posts
dia cantik tapi tak gojes
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
sambaldurian replied at 25-5-2019 11:45 PM
Cm ak la, wlu ada org kata ak comel ( sbb korg x knl ak, so ak nk perasan la kt sini, org kata ak co ...

I feel u sisthur..susah jadi org x fotogenik ni.tapi pro dia masa zaman2 single dulu kalau jumpa mana2 kenalan online semua kata xsangka, rupanya i jauh lagi lawa daripada dalam gambar.dalam gambar macam biase2 tp jumpa depan2 comey
rupanya..gitchewww..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 12:07 PM | Show all posts
nishikido replied at 25-5-2019 12:24 PM
Muka comey haruslah selfie sokmo..cuba kalau muka tauke jambu,nak pandang cermin pon xhingin..allahu ...

Allahuuuu tambah muka selicin kain sutera haruslahh selfie. kalau sekasar jalan tar mmg tak lahh
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 12:08 PM | Show all posts
cikatilia replied at 27-5-2019 10:21 AM
dia ni mcm creaming "membosankan"

wahaha mak iols pun ckp gitu. kalau ada drama sheols mmg dia tak tgk. bosan katanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 01:40 PM | Show all posts
Selagi mudo.. esok dah tuo tengok cermin pun tak nak ....cu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 02:31 PM | Show all posts
nishikido replied at 25-5-2019 12:24 PM
Muka comey haruslah selfie sokmo..cuba kalau muka tauke jambu,nak pandang cermin pon xhingin..allahu ...

bahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha..

tapi muka hauk cmtu pon kuat kontolbesi ngan pompuan sne sni..opppsss kontroversi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 25-5-2019 12:24 PM
Muka comey haruslah selfie sokmo..cuba kalau muka tauke jambu,nak pandang cermin pon xhingin..allahu ...

Mengikik iol baca komen awak.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.133924s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list