JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6372
View
95
Reply

Mira Filzah Ketagih Selfie, Sampai Boleh Mencecah 100 Keping Sehari

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2019 04:46 PM | Show all posts
AbukRokok replied at 25-5-2019 12:34 PM
duta hawau wei
apa guna hp thorbaik kalau nak buka gmail pun payah nti

Haha takyahla kutuk huawei, bukan huawei jahat ke hape tapi pasal Trump biasalah nak angkat diri jadi savior pasal nak menang pilihanraya next year 2020. Sama macam palestin, kena bom teruk tiap kali musim pilihanraya israel.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk plk masa dia ngadap enfon je
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 25-5-2019 12:31 PM
Ke ayat utk promo tepon tu semata?

Like kalau tepon tu keluar fungsi sms - mewra mmg suka kirim m ...

mewra belakang skit....




Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Function camera depan utk selfie ni akan upgrade muka kita.. maybe 5 kali cantik drpd yg asal..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby sayang ni mmg la layak selfie byk2.. klau yg x berapa siap tu rentikan la selpie ni siap berani main tiktok lagi
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Statement promote henpong ni khennn
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 25-5-2019 12:31 PM
Ke ayat utk promo tepon tu semata?

Like kalau tepon tu keluar fungsi sms - mewra mmg suka kirim m ...

Hahahhaha i terbayang mulut die sebut MEWRA
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni artis pkai bju pun mcm2 fesyen glam2 g mcm2 majlis so sptutnya lah  sllu berselfie, yg aku pelik nya ni sesetgh jntan2 ni dlm kete hari2 bselfie lpstu pos kt fb... klu muka ensem xpala jgk.. klu ppuan ni ok lagi la kuat selfie
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 08:18 PM | Show all posts
sambil promote atau ko terpilih utk duta telefon mesti mengaku suka selfie.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 25-5-2019 12:27 PM
Selpie menjadi kegemaran setiap wanita?
Aku wanita tak nah selpie pun.. byk benda lain aku boleh bu ...

Kann wpun aku cantik.. selfie adele sesekali tp pas tuu padm..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ke benda response dia mcm tu heh? Kalau dah dpt gambar yg ok, baru stop.
Like, duh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Begitulah bila perasan lawa...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
orang perasan lawa mmg suka selfie
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mira ni ok lagi. Comel dan memang duta telefon. Ada saudara aku lelaki dah beranak pinak gemar beno berselfie. Geli oiii. Siap tak berbaju. Dah beli kereta, selfie dengan kereta pulak. Gelabah beno.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
biasa biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Miraaaa...mak laparrr...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan duta henphone ..kena la promotee
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tahu and xnak tahu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089666s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list