Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9183
View
103
Reply

Mira Filzah Ketagih Selfie, Sampai Boleh Mencecah 100 Keping Sehari

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-5-2019 11:42 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon cantik, Mira Filzah mendedahkan dirinya semakin ketagih mengambil seflie sehingga boleh mencapai ratusan gambar sehari.


Menurut Mira, dia gemar mengambil selfie setiap kali keluar dari rumah atau menghadiri majlis dan acara rasmi.



Foto IG: Mira Filzah



"Tidak dinafikan saya memang suka selfie tapi tidaklah setiap masa, bergantung juga pada keadaan.
"Selalunya kalau keluar rumah tu memang wajiblah, Selalunya bila bersolek je berpuluh-puluh juga saya ambil. Itu tidak termasuk pula bila dah pakai tudung. Kalau dah jumpa gambar yang ok, Mira akan stop selfie," tulisnya


  




Mengambil selfie adalah kegemaran setiap wanita di dunia, untuk pengetahuan anda semua sebanyak 24 bilion gambar selfie telah dimuat naik ke media sosial pada tahun 2015.


Sebab itu telefon pintar pada masa kini dilengkapi dengan kamera digital yang sangat berkuasa tinggi. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Terus,,harus bilang wow gitu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
thank you, next !
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:10 PM | Show all posts
harus lah...

muka lawa xkan nk simpan aja...harus snap buat kenangan

esok2 dh tua x lalu nk selpi daaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:11 PM | Show all posts
banyaknya masa dia berselpi2..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka comey haruslah selfie sokmo..cuba kalau muka tauke jambu,nak pandang cermin pon xhingin..allahu,sesungguhnya aku sedang berpuasa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan gila selfie tu sejenis penyakit mental ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya sbb mata dia kan agak juling... So dia kena snap byk2 utk cari the best yg x nmpk kejulingan dia...  
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Selpie menjadi kegemaran setiap wanita?
Aku wanita tak nah selpie pun.. byk benda lain aku boleh buat.. Aku tak dak benda nak tunjuk kat org
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke ayat utk promo tepon tu semata?

Like kalau tepon tu keluar fungsi sms - mewra mmg suka kirim mesej ringkas dgn keluarga sbb bila jd artis ni masa bersama mereka kurang.

Bila tepon keluar fungsi gprs - mewra suka hantar gambar2 menarik pada kawan. Satu hari sampai 50 gambar.

Bila tepon keluar fungsi camera - mewra suka merakam momen2 menarik setiap hari.

Bila tepon keluar fungsi video call - mewra suka video call dgn parents bila berjauhan.

Bila tepon keluar fungsi hd cam - mewra suka ambil gambar tgh capmelan guna timun..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:34 PM | Show all posts
duta hawau wei
apa guna hp thorbaik kalau nak buka gmail pun payah nti
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb org puji lawa mmg itu je la kejenya. Cuba kalao org hencap gambar kau.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti migha terasa diri mingha cantik kan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:17 PM | Show all posts
aku rimas dgn org yg kuat selfie. sbb byk buang masa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hyunniesSS501 replied at 25-5-2019 12:37 PM
Sbb org puji lawa mmg itu je la kejenya. Cuba kalao org hencap gambar kau.

Orang hencap pun tetap selfie banyak2.

Contoh Aimy Saad, kuin hanis
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 25-5-2019 12:10 PM
harus lah...

muka lawa xkan nk simpan aja...harus snap buat kenangan

weh.. lawaknyaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:38 PM | Show all posts
bagi aku orang kaki selfie bebanyak sejenis keyakinan diri tinggi melangit gitewwww... lol
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila selfie bkn salah satu sakit jiwa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeewwwwwwwlah minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mira baik jd duta samsung jap lg google xupdate kasihan selfie muka xlaku.. b

#BabySayang
#SelfiePhoneChinaCapAyam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.398093s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list