JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2720
View
43
Reply

Fezrul Khan belum berjumpa yang sesuai dan serasi

[Copy link]

Author: lanesra       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-5-2019 11:29 AM | Show all posts |Read mode


"KALAU ada pengganti, sekurang-kurangnya boleh jaga makan, minum, pakai dan sakit saya. Tapi, sampai sekarang belum berjumpa yang sesuai," kata pelakon Fezrul Khan yang masih mencari wanita sesuai untuk dijadikan isteri selepas bercerai empat tahun lalu.

Fezrul, 37, atau nama sebenarnya Fezrul Khan Junaidi Khan berkata, kriteria wanita yang dicari mestilah memahami kerjaya dan boleh menjaga anak lelakinya, Farrel Khan, 6.

Bagaimanapun, Fezrul yang juga pelakon drama Empat Penjuru tidak mahu terlalu mencari kerana percaya jodoh dan ketentuan daripada Allah SWT.

Sebelum ini, ada juga mencari pengganti tapi tak berjumpa yang betul-betul sesuai dan serasi. Jadi, apabila sudah masuk tahun keempat masih hidup solo, orang cakap tak perlu lagi cari biar ia datang sendiri.

Buat masa sekarang memang masih solo dan tak ada berkenalan dengan sesiapa pun. Diakui ada juga peminat wanita yang mesej peribadi (DM) di Instagram dan ajak kahwin, tapi saya tak layan.

Kalau boleh, saya nak mencari pasangan yang senang faham kerjaya dan boleh jaga anak saya. Lagipun anak sekarang sudah enam tahun. Saya perlu memberi fokus kepadanya," katanya.

Dalam masa sama, Fezrul mengakui ada ketika dirinya berasa sunyi, namun masa bersama anak selama tiga hari seminggu memadai untuknya.

Setakat ini, anak tak pernah tanya lagi soal mak baru. Dia seronok dengan saya dan kami seperti kawan baik," katanya.

Dalam perkembangan lain, Fezrul berkongsi tahun ini giliran anaknya menyambut Aidilfitri bersamanya.

Tahun ini anak akan beraya dengan saya dulu, kemudian baru bersama bekas isteri. Saya akan beraya di Kuala Lumpur saja kerana keluarga memang berasal dari sini, katanya.

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:31 AM | Show all posts
sape la yang tak malu gi DM tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 25-5-2019 11:31 AM
sape la yang tak malu gi DM tu?

try la kot dia berkenan ,
untung nasib macam aziz satar dan jalaludin hasan , kawen dgn peminat ...

ramai je kan retis yg kawen dgn peminat
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni memang merecik sangat.. tu ramai pempuan suka.
maybe dia nk cari yg kaya senang hidup
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
spring_waltz replied at 25-5-2019 03:52 AM
dia ni memang merecik sangat.. tu ramai pempuan suka.
maybe dia nk cari yg kaya senang hidup

Dalam 4 penjuru heols kurang rembes compare drama2 sebelum ni..
Kecewa iols
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 25-5-2019 12:02 PM
Dalam 4 penjuru heols kurang rembes compare drama2 sebelum ni..
Kecewa iols

aiols pernah la kuar minum and terserempak dgn feroz khan ni. masatu dia dh jadi duda dah.
fuh hensem.

tapi dalam tivi macam tak hensem pulak.. aihh pelik sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
spring_waltz replied at 25-5-2019 04:06 AM
aiols pernah la kuar minum and terserempak dgn feroz khan ni. masatu dia dh jadi duda dah.
fuh he ...

Awal2 cerai heols kurus & body berketul2,  handsome kemain time tu..
Sekarang dah naik badan agaknya, pakai plak spek mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka jambu. Otot plak ketul2..takyah cari mmg dia akan dtg..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 25-5-2019 12:17 PM
Awal2 cerai heols kurus & body berketul2,  handsome kemain time tu..
Sekarang dah naik badan agak ...

jap nk skodeng IG dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mzz tengok 4 penjuru tu.. tapi 1st episod je. Lepas tu asyiklah terlupa. Dah reveal ke kenapa yang sulung dgn only daughter tu gaduh??
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:55 PM | Show all posts
meols speku heshe rogayah. mampu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 02:37 PM | Show all posts
dineo replied at 25-5-2019 11:43 AM
try la kot dia berkenan ,
untung nasib macam aziz satar dan jalaludin hasan , kawen dgn peminat  ...

keknis pun kawin dengan peminat
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 02:41 PM | Show all posts
dia ni kalau berlakon jd jahat..menjadi jahat nya jd geram pl tgk
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak suka dia ni berlakon. Menjadi sgt watak jahatnya..tapi memang tak suka la real life pon. Tengok muka kot..tak hensem. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 25-5-2019 12:02 PM
Dalam 4 penjuru heols kurang rembes compare drama2 sebelum ni..
Kecewa iols

rambut dia tu..turn off betul
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
fezrul2..hang ingat bini ni babu ke nak jaga makan minum sakit ko
ptt skrg ko xkawen2 lps menduda..muke je hensem..ko cari maid jela
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-5-2019 02:37 PM
keknis pun kawin dengan peminat

hahahaaa ohhh peminat rupanya ... ingat kan kek nis peminat captain
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols hensem.. tp xde aura jd hero. Entahlah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
fezrul khan & arry putra.... kalau berlakon watak jahat menjadi sungguh..... menyampah giler rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
zuri154 replied at 25-5-2019 05:42 PM
fezrul khan & arry putra.... kalau berlakon watak jahat menjadi sungguh..... menyampah giler rasanya

Brul..meluat gler kalau bawak watak antogonis...
Tapi sekurang2nya Fezrul ni kalau bawak watak romantik aku ok la jugak..kalau erry tu..mmm...x blh masuk laa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081598s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list