Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13221
View
183
Reply

"Kedua-Dua Anak Lahir Hari Jumaat" - Hairul, Hanis Timang Anak Perempuan

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 28-5-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Confinement lady blom available...so duk hsptl.. blh eh?doc n nurse jaga...*ai blom kwin so i xtau*
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 28-5-2019 06:21 PM
Confinement lady blom available...so duk hsptl.. blh eh?doc n nurse jaga...*ai blom kwin so i xtau*

Boleh la kot kalau bilik takde urgency utk di pakai oleh patient lain.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 25-5-2019 12:04 PM
tahniah! harap alisa aisyah sudah bersedia masuk ke alam pekerjaan

Haha on point comment ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 28-5-2019 06:21 PM
Confinement lady blom available...so duk hsptl.. blh eh?doc n nurse jaga...*ai blom kwin so i xtau*

Asal ada duit, lama mana pun boleh chuols.
Mamawan kan bizi buat tempahan raya
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 10:49 PM | Show all posts
lepas ni lebih banyak tips kita dapat dari mommy nis yg beranak 2. kihkikih. Btw Tahniah HH.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 05:40 PM | Show all posts
I'm glad I found this web site, I couldn't find any knowledge on this matter prior to. Also, operate a site and if you are ever interested in doing some visitor writing for me if possible feel free to let me know, I'm always looking for people to check out my web site.
zombocalypse 2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 28-5-2019 06:21 PM
Confinement lady blom available...so duk hsptl.. blh eh?doc n nurse jaga...*ai blom kwin so i xtau*

Hospital swasta dduk la 44 hari pon hahaha
Kalo gov kul 2 pg besalin 4 ptg dah boleh balik
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Syok aa hanis di manja dan di belai oleh laki.. untung dia kawin dgn peminat....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 10:45 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 29-5-2019 10:48 AM
matjerk replied at 26-5-2019 07:14 AM
Yg pasti post2 dia nanti mcm dejavu.. Mcm ulang tayang... Bezanya dulu kekcop.. Now subject nya ke ...

Ye...deja vu.

https://www.instagram.com/p/BG5BUDhLrRv/
149.png

150.png

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:05 PM | Show all posts
newyork replied at 29-5-2019 08:48 AM
Syok aa hanis di manja dan di belai oleh laki.. untung dia kawin dgn peminat....

Ehh fekrol yg kawin dgn peminat, kan? Buktinya ucapan feknis ni dia tulis..."i minat sgt dgn sayang"

133.png
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 29-5-2019 11:05 PM
Ehh fekrol yg kawin dgn peminat, kan? Buktinya ucapan feknis ni dia tulis..."i minat sgt dgn sayan ...

Perghhhh .. hahaha ko haderrr... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 28-5-2019 06:21 PM
Confinement lady blom available...so duk hsptl.. blh eh?doc n nurse jaga...*ai blom kwin so i xtau*

Blh je uols.. sbb dia beranak swasta dan deyols kan retis kaya raya terlebih mampuu utk byr utk stay kat spital tu... tapi kesianlahh keksinah xleh jaga ke sementara kat umah? Mak kekrul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 27-5-2019 12:26 PM
Uols kat twitterjaya ada twitterians kecam video keksop riba keksa tu. Kepala keksa mcm nak jatuh di ...

eh yela..kepala Keksa tersenget ke blkg sikit bile Keksop alih tgn..adui dh la Keksa tu baru brp hari je..so fragile kot..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sheqim replied at 29-5-2019 11:36 PM
Blh je uols.. sbb dia beranak swasta dan deyols kan retis kaya raya terlebih mampuu utk byr utk st ...

Keksinah ckp keksop mogok. Nk tdo depan toilet jek. Tu yg keknis suh dia tdo hospital kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 06:46 AM | Show all posts
sofinamini replied at 25-5-2019 12:22 AM
soalan : jd ucup dh bukak file LHDN belum mcm lara ? pasni bertambah sorang lagi keknis nak uruskan  ...

Adoi teringat sembang propa fekrol pasal percutian ke London tu. Konon hadiah utk feknis sbb lahirkan keksop, rupanya pi London sbb shooting prog Hairul Hanis Jr.

151.png
Sumber: https://ohbulan.com/bawa-hanis-zalikha-bercuti-ke-london-cara-hairul-azreen-hargai-isteri-ini-buat-netizen-terharu-sweet/

Bersempena kelahiran keksa, mungkinkah fakers akan berholiday ke Spain, Switzerland, France or New Zealand? Tu fekrol dah menanya-nanya cadangan uolls hahaha.

147.png

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 08:41 AM | Show all posts
Kangkung1M replied at 30-5-2019 06:46 AM
Adoi teringat sembang propa fekrol pasal percutian ke London tu. Konon hadiah utk feknis sbb lahir ...

haruslah ada hadiah percutian , mcm mana nanti nak tipsmommynis anak dua. jgn dilupa ya segala benda2 yg kengkonon rare tempat they all akan pergi. tggu keknis hbs pantang dulu marilah sama sama lihat kemanakah distinasi theyall . another Chanel lagi mybeeee .

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 29-5-2019 06:11 PM
Hospital swasta dduk la 44 hari pon hahaha
Kalo gov kul 2 pg besalin 4 ptg dah boleh balik

Ok lg uols bsalin 2 pagi klua 4 petang..aku datang hospital pukul 9 pagi terus masuk labor room...pukul10 bersalin..pukul 2 petang nurse ckp suh laki jemput pukul 4 petang...nila nasib beranak spital gomen..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 29-5-2019 10:45 PM
Ye...deja vu.

https://www.instagram.com/p/BG5BUDhLrRv/

Nak suruh viral... "sweetnya herul x kejutkan isteri yg sarat menganndung"

Meluat errrhhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 29-5-2019 10:45 PM
Ye...deja vu.

https://www.instagram.com/p/BG5BUDhLrRv/

Baru baca komen2 kat post sahur telur kicap tu..  Kenmain bbnu pakat tag pasangan masing2..suami contoh katanya... N yg bujang pulak tag kawan masing2 nak suami idaman mcm tu...like? Mmg luar biasa sgt ke perkara tu??  I kenot brain la...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 12:39 PM | Show all posts
mimi77 replied at 28-5-2019 06:21 PM
Confinement lady blom available...so duk hsptl.. blh eh?doc n nurse jaga...*ai blom kwin so i xtau*

boleh jer kalau berduit dan bilik available.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110778s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list