Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12011
View
183
Reply

"Kedua-Dua Anak Lahir Hari Jumaat" - Hairul, Hanis Timang Anak Perempuan

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-5-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Cing! Huhuhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar la muka baby tu, sebijik sejibon muka yusuf. Macam troll pon ada hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 11:48 AM | Show all posts
uols kt sini dk mgutuk mgata kekrul keknis keksop keksa tp kt ig nuh bduyun bbnu memuja muji theyols ok..retis2 pn same..smpai pajura pn komen "my feveret kapel" giteww..rmai suka kapel keknis kekrul ni uols...makin naik tocang la depa..kalah btiang dh lara alana dgn kwujudan keksa keksop..lps ni astruk ambik buat realiti show THE KEKSOP & KEKSA masyukkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah start dah drama2 swasta kekcop keksa ye dekat ig ucop.

Ucop jumpa keksa first time.ucop jaga keksa
Adoiiii

I rasa mcm nk kena block la ig deols ni rasa meluat jah
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 12:20 PM | Show all posts
Nabi pun lahir hari Isnin...relax je

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
DeeHanania replied at 26-5-2019 06:45 AM
Hihihi bru nak tulis ayat Keksa,namie
Alhamdulillah,Tahniah
Selamat Bpantang yer

time cenggini tgk name Keksa tu dah nmpk mcm LAKSA...oh enaknye laksa uols
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
awoks replied at 26-5-2019 12:15 PM
Dah start dah drama2 swasta kekcop keksa ye dekat ig ucop.

Ucop jumpa keksa first time.ucop jaga  ...

bertambah sorg lagi duta jakel tahun depan uols
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
awoks replied at 26-5-2019 12:15 PM
Dah start dah drama2 swasta kekcop keksa ye dekat ig ucop.

Ucop jumpa keksa first time.ucop jaga  ...

Block je uols.. tu la yg iols buat.
Rengsa sgt
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 26-5-2019 01:27 PM
time cenggini tgk name Keksa tu dah nmpk mcm LAKSA...oh enaknye laksa uols

Hihihi kann btol tu,namie
Sedap yer laksa...
Tp tringat c sohailaksakepam tu lak
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 26-5-2019 11:48 AM
uols kt sini dk mgutuk mgata kekrul keknis keksop keksa tp kt ig nuh bduyun bbnu memuja muji theyols ...

Yasalam keksa?  
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Login_ID replied at 25-5-2019 11:23 PM
ai rasakan, HH ni beli akaun ig.
Sebab tetiba je muncul ig the.alisaishah di newsfeed ai.
padahal ...

Derang beli followers kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
awoks replied at 26-5-2019 12:15 PM
Dah start dah drama2 swasta kekcop keksa ye dekat ig ucop.

Ucop jumpa keksa first time.ucop jaga  ...

Yg pasti post2 dia nanti mcm dejavu.. Mcm ulang tayang... Bezanya dulu kekcop.. Now subject nya keksa...  Cth mcm post "knp ayang x kejut...  ayang x nak kacau sayang tido masa sahur" tu dulu pun ada gak... Masa keknis preknen kan kekcop..  Ehhhh meluat tau meluat
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Login_ID replied at 25-5-2019 11:23 PM
ai rasakan, HH ni beli akaun ig.
Sebab tetiba je muncul ig the.alisaishah di newsfeed ai.
padahal ...

Ig yg nanirostam nenek dia mentioned IG yg ni...
IMG_20190526_191723.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MentariSenja at 26-5-2019 08:40 PM
EvieWanKenobi replied at 25-5-2019 12:05 PM
tulah tak paham..

kalau lahir hari lain camne?


Tu lah pasal...berdasarkan pemahaman meols, 'kemuliaan' seseorang bukanlah bergantung kpd hari apa dia lahir or hari apa dia meninggal. Nabi Muhammad tidak lahir pada hari Jumaat dan tidak meninggal di bulan puasa. Dan para sahabat, ramai yg tidak meninggal di dlm sujud atau ketika menunaikan haji di mekah (sbgmana yg selalu diidamkan oleh ummah) tetapi meninggal dlm keadaan tubuh yg tidak sempurna kerana syahid dimedan perang. So, bagi meols,  Allah jer yg tahu siapa 'yg mulia' disisinya. #justmytwocent. Btw, tahniah khairul dan hanis... if khairul rasa anak tu beruntung kerana lahir di hari Jumaat (yg digelar penghulu segala hari), its ok...itu hak masing2
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 09:09 PM | Show all posts
lahir hari jumaat ganjaran di akhirat dia apa ye? keliru aku sebab dia happy sgt. lepas siksaan kubur ke? atau tak yah lalu titian sirat ? hahahahhahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah HH and HZ. Dah dua anak ni boleh lah slow down kepoyoan tu. Rilek2 jah okeh?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap baby ni tak disumbat dgn mende kaler hijau tu... tahniah lah... comel baby...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Login_ID replied at 26-5-2019 03:17 AM
ic.. rasanya ig tukar nama ni. nak banyak follower.
tq informasinya chuols

Kasihan u penat2 tuduh org beli ig rupanya salah ig ye..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
gigimukelabu replied at 25-5-2019 04:33 PM
Maka telah masuk waktu segala tips pantang, tips sukatan susu, dsb di setagram. Selain the Keks berj ...

Hahahahaha ni kelakar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092951s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list