Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22122
View
260
Reply

Suami Siti Saleha naik angin, tunjuk lagak.

[Copy link]

Author: my_november    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Sallywho mesti segan eh laki Dier perangai cmnie..mmg ramai jer laki yang Panas Baran cengginie..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kekwat betul, puasa pd dia semata2 mwnahan lapar aje ke? Sabar sikit tak boleh ke? Hisy!
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Time pegi bebuke buffet mcm ni lah ko boleh tengok mcm2 perangai org melayu yg berpuasa .aku penah bebuke kt satu restoren terkenal harga mcm hotel and food spread mmg superb tapi perangai org melayu berpuasa mcm tak tade tamadun. Dah nama buffet, aku mmg ambik food letak dlm pinggan and makan ade segelintir manusia ambil food letak dlm mangkuk .dah lame sikit org dah slow down makan, yg dia senduk letak dlm mangkuk tu selamber keluar kan bekas dlm bag and tapau. Allahu mmg pegi buffet boleh buat mcm tu ka? Package sekali sahor kot kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik oram kampung tapi tak sanggup beratur tunggu apam even kat golden horses sekali pown. Dah lah nak buka posa, gila ke apa kena beratur lagi

Jangankan apam, tunggu nasik pun meols ta sanggup  
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian leha berlakikan dia ni. Mentaliti 90an sgt nk respek retis. Ayyooo
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:11 AM | Show all posts
retis mana kau ni nak suruh org aware2 bagai..saleha tu ye lah retis..pun berlakon kayu je..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:12 AM | Show all posts
stkt ni yg potong que aku kt memana pn 1 bangsa je. bgsa c***. baik laki ke pmpuan ke. tua muda sama je bgsa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesimpulannya laki leha gila apam, bila nak apam / nampak apam dia jadi baran kalau lambat dapat apam yg ada depan mata dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti heolls rasa yg heolls tu vip, tu yg hangin bila ada orang potong q. Iolls ada pengalaman orang potong q depan iolls tanpa rasa bersalah padahal q punya panjang, dan2 kat situ jugak iolls sound acik tu tapi in good way la
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh,  bini ko pun retis gred berapa je.

Nasib baik la bini tu baik and takde kontroversi sangat.
Kalau ada perangai, mau lagi berjela thread ni ngungkit semua menda zaman tuk kaduk
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-5-2019 01:29 AM
Ptd lagi ke?

pegawai khas PM tak semestinya PTD.Kalau jenis kontrak/lantikan politik mcm Lutfi ni, open post je takperlu masuk PTD.

Kalau buat perangai mesti PTD ek..omg
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
my_november replied at 25-5-2019 01:52 AM
I wonder kalau dia masih kerja under PMO.

Dia buat org lain feel tak selesa. The air was tense ...

selepas Najib kalah, semua team Najib dah kena pecat/bubar. team Tun M pulak take over. maka senang cakap dia tak berkerja di PMO lagi lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
laki dia kerabat kan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedappp sgt ke apam balik tu smpi berbaloii untuk marah2??
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:04 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 25-5-2019 12:52 AM
Bekas pegawai khas jibby (or other position in previous government related to him) heols innih harus ...

benda boleh salahkan Najib buat apa salahkan attitude cibai diorg sendurik
hahahahahahahahahhahaha


bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissVixen at 25-5-2019 11:18 AM

Sound je la yang potong line tu. Sampai hentak pinggan, ganggu orang lain buat apa. Leha ni kalau salah buat apa2 mesti kena hentak juga ke?
Muka nampak aura kerek.
DNfAHNmV_400x400.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:39 AM | Show all posts
kuzaime replied at 25-5-2019 10:25 AM
Kesimpulannya laki leha gila apam, bila nak apam / nampak apam dia jadi baran kalau lambat dapat apa ...


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 25-5-2019 01:06 AM
Hnya kerana skeping apam... nk hempas2 pinggan. Cuba la bwk2 bsabar bln puasa ni, rakyat2 negara ber ...

Maybe dia mengalami bad luck dari pagi. Semua benda x kena. Sampai kemucak apam balik q kena potong dah tak boleh tahan dengan stress tersebut. So dia terlepas kegeraman disitu.
Iolls pernah kena satu hari serba x kena. Semua x menjadi. Sekali silap kecik je staff buat, iolls terus marah nangis2 dekat
staff tu. Kikikiki lepas dah lega, harus laaa mintak maaf.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 25-5-2019 06:14 AM
Aku mmg sound je org jenis suka potong Q  Dpn anak2 ko potong Q bagus sgt la kan anak2 tgk pan ...

Macam mana akak sound?
I banyak kali juga kena tapi I malas nanti gaduh pula takpun sat gi kena debik lagilah ( sebab selalunya yg potong Q tu mesti besar gila, tu yang I takut nak sound tu)
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:50 AM | Show all posts
sedehnya.. nama tercalar hanya disebabkan apam balik

pasar malam pun berlambak la oi.. yg nipis yang tebal semua ada
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075251s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list