Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1857
View
205
Reply

Lagu Raya Fave Korang

[Copy link]

Author: Foxey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 25-5-2019 05:52 PM
Whoa, best tu. Keje ke belajar kat sana? Fox dah dua kali sampai ke sana on work basis, tak habis  ...

Dulu belajar kat sini,  abis study balik msia kerja dalam tujuh ke lapan  tahun pastu   balik terus menetap sini semula  sebab family.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 24-5-2019 08:20 PM
My favorite lagu raya:

Wahai perantau perantau di kota

Ni lagu Azlina Aziz rasanya. Dah ada forumer @whadda tepek video dia kat page 3
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Orgkgdukobesi at 25-5-2019 06:03 PM
Foxey replied at 25-5-2019 05:52 PM
Whoa, best tu. Keje ke belajar kat sana? Fox dah dua kali sampai ke sana on work basis, tak habis  ...


Datang Ler ke negara kangaru bila ada business trip lagi atau bercuti saja disini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 24-5-2019 09:20 PM
Kepulangan yang di nanti : Aman Shah. Favourite.

Lagu ni kalau dengar rasa sayu betul. Mmg byk ke ...

Betul. Lagu ni irama dia slow dan terasa sedih.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
pinklepie replied at 24-5-2019 09:26 PM
Lagu ni mengimbau kenangan bila balik kampung naik bas yg tingkap boleh buka.

Ini lagu yang sangat sesuai dipasang ketika dalam perjalanan balik raya ke kampung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 24-5-2019 09:33 PM

Lama tak dengar lagu raya yang ni. Itu tajuk dia rupanya. Fox tahu nama penyanyi dia je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
TalibanRock replied at 24-5-2019 10:35 PM
https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1DX1kqLSAZSw7o?si=5wMyiX2sQcuBrmniRzEK2w
lay ...

      
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 25-5-2019 05:56 PM
Ni lagu yang mana eh?

warna warni aidilfitri

pakai fon tak reti nak tepek video
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
rahimah rahim. sebab catchy
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
awaynepian replied at 25-5-2019 02:35 PM
Hihi
.mesti nmpk je kelibat azmin ali ..

Baca komen kat yutiub baru perasan kehadiran yb azmin ali disitu dan dikatakan rumah tu rumah yb AA jugak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Foxey at 25-5-2019 09:34 PM
ieda9729 replied at 24-5-2019 10:43 PM
Lagu raya yg lama jugak jadi pilihan. Antara favourite aku satu hari di hari raya (krisya), selamat  ...




Ni bukan lagu M.Nasir ke ni?

Lagu Hattan tu tak pernah lak fox dengar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts


Fox prefer versi M Nasir ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 24-5-2019 11:16 PM
Suka lagu2 raya yg lama..yg baru pun best jgk la tapi tak banyak yg menangkap kt telinga ni..

Kan? Lagu2 raya lama gak yang best.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
schabella replied at 24-5-2019 11:22 PM
Sesuci lebaran



Ni kira lagu raya baru yang fox suka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nasbab86 replied at 24-5-2019 11:59 PM
smua lagu2x raya yg lama2x trmasuk lagu siti, best. cumenye tiap kli dgr, ht jd sedih n mood pn jd d ...

Sorry to hear that nasbab86. Memang sedih bila orang2 yang kita sayang dah tiada, tapi kita bernasib baik sebab sempat merasa nikmat berhari raya bersama mereka sebelum ni. Ada orang lain yang tak merasa pun pengalaman indah kita.

Fox doakan nasbab86 akan merasa semula keseronokan berhari raya di samping keluarga tercinta.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 25-5-2019 12:19 AM
Lagu raya baru x best..lagu raya ana rafali plg hauk iols rasa.
Sdp lg lagu raya senario ha ha
Lag ...



Lagu raya kumpulan Cenderawasih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Veneer replied at 25-5-2019 12:41 AM
Lagu aku dengan sepupu aku masa zaman remaja. Kebiasaannya, aku selalu habiskan
masa cuti denga ...

Err... Ini kali pertama fox dengar lagu raya ni. Bila balik kampung untuk Raya?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 25-5-2019 10:00 AM
Ini lagu yang sangat sesuai dipasang ketika dalam perjalanan balik raya ke kampung

Kan.. Terutama bila balik naik bas satu lagi lagu dendang perantau - arwah P. Ramlee tak silap, memang meleleh air mata saat berada diperantauan sbb tak dapat balik beraya di kampung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-5-2019 03:58 AM
lagu ni kaka dengar dalam bas ekspress. syahdu...

Aduh kaka, memang syahdu lagu raya ni. Boleh menitis air mata kalau tak balik raya ke kampung ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 25-5-2019 03:59 AM

Haaa... Lagu ni pun first time fox dengar. Tatau pulak ada lagu raya ni.

Thanks for sharing kaka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082535s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list