Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1862
View
205
Reply

Lagu Raya Fave Korang

[Copy link]

Author: Foxey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-5-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
HariRaya-6791.jpg

Lagi lebih kurang dua minggu, kita akan menyambut hari Raya. Masa ni pasti lagu2 raya dah mula berkumandang di mall2, radio mahupun pejabat

So, apa kata korang share lagu raya kegemaran korang, boleh cerita juga kenapa korang suka lagu raya tu, adakah memori indah mahupun sedih bila dengar lagu tersebut dan sebagainya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Fox lebih suka lagu2 raya yang lama2 dulu banding dengan yang baru. Antara lagu2 raya fave fox, yang ni paling fox suka:



Selamat Hari Raya by Ahmad Jais
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts


Kalau dengar lagu raya Saloma ni, memang terasa betul nak raya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts


Raya tahun bila ntah, dapat dengar and tengok DJ Dave nyanyi lagu ni live sebab dia datang beraya kat majlis rumah terbuka anjuran ofis.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts


Lagu ni pun akan buat terasa meriah betul rayanya gitu. Ni fave lagu raya @matkpop. Fox pun suka banget lagu ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts


Ni satu lagi lagu raya klasik yang wajib ada. Kalau takde, macam tak raya je
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu raya dendangan Ahmad Jais, al Jawaher,Aman Shah, Anuar  &Elina, DJ Dave, fazidah Joned, Halil Cik, ideal sisters , noorkumalasari, rafeah buang , rahimah Rahim, rosemaria, saloma, p ramlee, sanisah huri, sharifah aini, sudirman, uji Rashid,  aishah, azlina ajis, othman hamzah ,dayangku intan Dan siti nurhaliza  menjadi pujaan hati ini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Orgkgdukobesi replied at 24-5-2019 05:07 PM
Lagu raya dendangan Ahmad Jais, al Jawaher,Aman Shah, Anuar  &Elina, DJ Dave, fazidah Joned, Halil C ...

Waaaa... Tepek la klip video sekali kalau boleh, meriah ni. Fox pun suka weh lagu2 Orgkgdukobesi senaraikan tu.



Lagu Annuar dan Ellina
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sedap sedap lagu lama. lagu raya sekarang... sgt teruk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Fox tak minat lagu2 sedih tapi ada juga lagu2 raya yang rentaknya perlahan dan sedih yang sering berkumandang time2 nak raya. Yang fox suka lagu Aman Shah.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 24-5-2019 05:16 PM
sedap sedap lagu lama. lagu raya sekarang... sgt teruk

mod dilaaa....

How are you? Post la video lagu2 raya yang momod suka
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat Hari Raya - Ahmad Jais
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 24-5-2019 05:12 PM
Waaaa... Tepek la klip video sekali kalau boleh, meriah ni. Fox pun suka weh lagu2 Orgkgdukobesi s ...

Tak pandai nak tepek YouTube lah. Tepek gambar pandai tapi tu lah belum pernah tepek YouTube lagi. Maaf ya  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts


Lagu Sudirman ni pun sedih. Dulu masa stadi, dok hostel, jauh dari kampung, bila dengar lagu ni berkumandang, dahtu menghayati lak lirik dia, memang menitis setitik dua air mata. Padahal balik je Raya, bukannya tak balik pun.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Orgkgdukobesi replied at 24-5-2019 05:22 PM
Tak pandai nak tepek YouTube lah. Tepek gambar pandai tapi tu lah belum pernah tepek YouTube lagi. ...

Tak apa, nanti fox tepek video2 tu kalu jumpa.

Dah buat persiapan juadah berbuka ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-5-2019 05:21 PM
Selamat Hari Raya - Ahmad Jais

Kannn? Best kannnn

Lagu2 baru ada ke yang you suka?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts


Lagu ni pun lagu wajib masa nak raya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts


Ni satu lagi lagu raya yang berirama sedih tapi popular di radio
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.129852s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list