Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3858
View
48
Reply

Pening Zizi Kirana Dibuatnya Bila Aliff Syukri Kalut Pilih Dia Atau Sajat Untuk Berduet

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-5-2019 04:35 PM | Show all posts |Read mode




Alahai, apa yang Datuk Seri Aliff Syukri dah buat ni, sampai Zizi Kirana pening?







Kredit foto: IG Aliff Syukri




Katanya, dipanggil datang untuk merekod lagu, tetapi rupanya kena menjalani uji bakat dulu untuk 'berentap' dengan Sajat.


Dalam kemas kini terbaru di Instagram mengenai dua calon terbaik pilihannya, jutawan kosmetik itu meminta orang ramai untuk memilih Zizi atau kawan baiknya, Sajat untuk berduet dalam lagu rayanya nanti.




  



Zizi bagaimanapun mengakui kepada Media Hiburan bahawa situasi itu mengelirukannya kerana dia tidak dimaklumkan perlu menjalani uji bakat terlebih dahulu.

"Yang duet dengan Aliff Syukri tu pun saya pening sebenarnya sebab dia panggil saya untuk record.

"Kemudian saya pun setuju sajalah, tapi tiba-tiba ada Sajat pula. Jadi, saya tak tahulah sebab nanti dia yang akan pilih, Saya pun pergi sajalah sebab dah dijemput.

"Tak tahulah kalau orang dah pilih Sajat apalah daya diri ini," jelasnya.




Kredit foto: IG Zizi Kirana




Katanya, dia dipanggil menerusi pengurusnya selepas Aliff menyenarai pendek calon yang bakal berduet dengannya.

"Tiba-tiba Sajat datang untuk menyanyikan bahagoan rap itu juga.

"Saya pun tak pasti mana satu yang keluar sama ada saya atau Sajat," katanya yang meminta peminat untuk menantikan saja siapa yang bakal terpilih kerana lagu berkenaan akan dilancarkan dalam dua tiga hari ini.


Aduhai, kenapa kalut semacam je ni Aliff Syukri? Macam manalah hasilnya nanti kalau awal-awal lagi dah pening-pening macam ni? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:46 PM | Show all posts

Tak sanggup nak dgr wehh
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:55 PM | Show all posts
baik sajat baik zizi, sama je...  hahaha...  tapi kalau terpaksa pilih, zizi la...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau xkontrovesrsi atau kerje bodoh aoa je ada pd alepshokree ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bebulu mata tengok, bernanah telinga dengar
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:53 PM | Show all posts
Komen2 tu sengaja die suruh semua komen hina2 die.
Publisiti weh.
Nnt banyak le views
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah aliff syukri ni. Saja Suka2 buat something bg org kecam. Lg org kecam lg dia buat. Pastu feeling teraniaya
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:50 AM | Show all posts
kesian dgn warganet yg masih lg tak paham konsep marketing yach?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Cheap publicity. Dah2 la layan dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
AS sedang mencipta crowd....
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Xpenat ke recycle benda sama,. Pos benda bodo, Kne kutuk, nangis kena aniaya, konon insaf, humblebrag buat donasi etc.. bila da cool down recycle balik.. hujan pun reti nak berenti..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 08:13 AM | Show all posts
lattehazelnut replied at 25-5-2019 07:29 AM
Xpenat ke recycle benda sama,. Pos benda bodo, Kne kutuk, nangis kena aniaya, konon insaf, humblebra ...

Nak penat apo. Itulah marketing dia acik.


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:11 AM | Show all posts
Tak sanggup dgr lagu ini. Lagu raya lama2 termasuk zaman 90-an lagi best
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian lak zizi mcm kena game..bersungguh Dier rap masuk jer part aliff syukri..lahaii..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Baik sajat dari zizi. Dah alang2 lagu bodoh n x sedap
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:59 AM | Show all posts
Dalam kebodohan alip ni nmpk kepandaian heshe yachhh.. berdesup2 org triggered. Tu yg heshe mahu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:02 AM | Show all posts
Kenapala chuols dilahirkan ke dunia semata2 utk membuatkan org mengutuk chuols
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:12 AM | Show all posts
pakai tudung jubah budget comel ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 25-5-2019 07:29 AM
Xpenat ke recycle benda sama,. Pos benda bodo, Kne kutuk, nangis kena aniaya, konon insaf, humblebra ...

Donasi tu malay word for donation ke?
#sekadarbertanya
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:53 AM | Show all posts
dato suara cm jamban indah water. serius saya jujur ni... jamban public toilet tau bukan jamban emas dato..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110303s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list