Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
1262
View
61
Reply

[Pelbagai] A Chance for 10 minutes...

[Copy link]

Author: seribulan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-5-2019 02:01 PM | Show all posts |Read mode
Edited by seribulan at 24-5-2019 05:01 PM

If you had a chance to meet any person in this world for 10 minutes.



Whom would it be?



Why?

20190524_175743.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:09 PM | Show all posts
My late dad. Just to say we are alright and we love him so much

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2019 05:54 PM | Show all posts
ShiningStars replied at 24-5-2019 03:09 PM
My late dad. Just to say we are alright and we love him so much

Ditto + arwah mak & 2 abang Yop / Ngah...rindu puasa dan raya bersama
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bryan Adams. Teringin nak gi backstage lepas konsert.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
My exbf...oppsssss
Nak tanya je..how are u?
Dan semoga berbahagia selalu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
My late son.
Ahmad atief
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Seungri. Nak tau dia betul-betul salah atau tak. Dan nak ketuk kepala bagi sedar sikit kenapa merapu sangat kelakuannya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
I wish i could meet my late dad
And tell him how much i love him which I never told him before

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Arwah nenek yang jaga akak masa kecil, nak beritahu cucunya bahagia dan masih kuat menghadapi cabaran hidup seperti waktu bersamanya dahulu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
My late father n my late mother..
Nak peluk ketat2, minta maaf dan beritahu mereka sayang sgt2, rindu sgt2 dan terima kasih besarkan saya dgn baik dan alhamdulillah saya bhgia and ok...

Tak puas nak hidup bersama mereka dan tak puas nak jaga mereka


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
arwah nenek. Ralat rasa jarang balik melawat dia masa hidup

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 24-5-2019 08:37 PM
Seungri. Nak tau dia betul-betul salah atau tak. Dan nak ketuk kepala bagi sedar sikit kenapa merapu ...

Same with me
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mabelesrossa replied at 24-5-2019 10:56 PM
Same with me

Jom sama2 sisthur. Nak sangat tau nape dia tersasar gitu skali
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
my niece , it has been 7 years . kitorang rapat sgt miss her so much , alfatihah utk u .

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-5-2019 08:15 PM
Bryan Adams. Teringin nak gi backstage lepas konsert.

"Everything I do, I do it for u" gitchew.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak jumpa arwah ayah. 10 minit tu saya nak bgtau yang abang long tarah duit ayah sorang2, orang nak sekolah merempan mintak bantuan anak yatim, dia berlagak dengan duit anak2 yatim takde langsung nak bantu adik2 dia & nak bgtau kami semua sekarang dah berjaya sedangkan along hidup huru hara umpama sudah jatuh ditimpa tangga. And nak bgtau suami orang ada ciri2 kebaikan macam ayah.

*saya pernah bermimpi sebelum ini, arwah ayah yang Islamkan suami saya ajar suami mengucap dua kalimah syahadah. Bila saya bgtau pada kakak mimpi saya ini, kakak cakap tandanya ayah restu dengan pilihan ini. Saya cerita pada kawan, dia terus menangis katanya simbolik ada hikmah barangkali...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
My late best friend allahyarham Muhammad nahar. To tell him I survived the tornado. And I married the one who helped me through all the difficulties not the one who responsible for the tornado
Lagi satu nak bagitau nahar awek dia kawin dgn classmate dia. And mamat tu mmg dok ushar elly dari zaman ko & elly mabuk kepayang
Elly kawin tak berani jemput aku tau nahar. Dia takut aku marah
Takpe lah nahar, anak elly pun sebaya anak aku dah beso panjang. Cantik kemahen mcm mak dia. Perangai pun lemah lembut mcm elly. Bekenan pulak aku nak buat menantu. Ko doa kan tau

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 24-5-2019 11:10 PM
Jom sama2 sisthur. Nak sangat tau nape dia tersasar gitu skali

Jenuh google. Still i dont understand
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 25-5-2019 07:50 AM
Jenuh google. Still i dont understand

Seungri tu anggota bigbang sistur. Tahun ni dia terlibat scandal besar gile; providing prostitutes, songlap duit kampeni, and dia dan kawan-kawan dia ada dlm group chat yg edarkan gambar pompuan kena drugs, rape and exploit

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 08:52 AM | Show all posts
Edited by seribulan at 25-5-2019 07:55 AM

@idakamaruddin @ bella @intan_smsb @nuryakmal @winamp05 @AceHand @hibernation @himun_hino @KILL_NANCY @MeghanK  @fixit @Foxey @admin6
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090859s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list