Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3992
View
65
Reply

Dicabul Bapa Semasa Ibu Jemur Kain, Dirogol Dalam Semak Semasa Ke Sekolah

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-5-2019 12:32 PM | Show all posts |Read mode
Seorang remaja 17 tahun menderita apabila dicabul awal pagi ketika ibu jemur kain di luar rumah, dan dirogol pula dalam semak dalam perjalanan ke sekolah.


Lebih menyedihakan perbuatan jijik itu dilakukan oleh bapa angkatnya sendiri.


Astro Awani melaporkan, ia kemuncak nafsu buas lelaki berusia 65 tahun itu selepas mencabul mangsa sejak dua tahun lepas.


Mangsa akan ditampar sekiranya memberitahu kepada sesiapa dan diugut akan dirogol di hutan berdekatan rumah bagi menakutkannya.


Gambar Hiasan


Pernah dia mengadu pada ibu angkatnya yakni isteri kepada lelaki tersebut namun tidak diendahkan.


Segalanya terbongkar apabila mangsa dipanggil oleh guru kerana sering ponteng sekolah.


Menurutnya dia tidak mahu ke sekolah kerana sering dicabul ketika pegi dan pulang sekolah.


Lelaki berkenaan akan menggunakan jalan jauh sebelum memberhentikan motor di kawasan sunyi.


Ketua Polis Daerah Padawan, Superintenden Aidil Bolhassan berkata, "Mangsa tinggal bertiga bersama-sama suspek dan isterinya, dan menjadi anak angkat pasangan berkenaan sejak bayi.


"Kerana mereka tidak mempunyai anak, ibu kandung mangsa iaitu kakak kepada ibu angkatnya telah menyerahkan anak itu untuk dipelihara mereka."


Tangkap sudah dibuat dan suspek dibawa ke Mahkamah Kuching untuk direman enam hari. -CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 12:40 PM | Show all posts

nak tanya boleh ke, betul ke kahwin dapat cegah rogol ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 12:46 PM | Show all posts
ehh...syoitonnn kena tambat bulan2 puasa ni...

tapi manusia mcm syaitoonnn makin bnyk....mmg dasar diri sendiri tu syaitooonnnn....

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 12:51 PM | Show all posts
natang..sejak baby kau jaga anak sedara tu tergamak kau buat gtu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 12:53 PM | Show all posts

syaitan tak rogol, manusia rogol, soalannya mana lebih jahat ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:11 PM | Show all posts
umur dah 60an, perangai macam syaitan lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko bela dr baby semata2 nak ratah bila dia dewasa ke
Patut la tuhan xkasi ank dah mcm setan pya perangai
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit hati fan sedih akak baca berita macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan apa  ni..sambal ketum ke nafsu kuda ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruk nya life lelaki ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
patut la tak dikurniakan anak tp gigih gak ambil anak angkat.perangai kalah setan
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:42 PM | Show all posts
tak de otak syaitan ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh dh tau laki bini syaitan kenapa cbuk nk amik ank angkat bagai..duduk je berdua laki bini sampai mampos xperlu ada ank lgsg!!!klu nk ambik ank angkat pun, amik je ank syaitan jd ank korg!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannye budak ni, pak angkat setan, mak angkat lak bangang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruknye perangai...dari baby ambil budak tu dah confirm2 rasa macam anak sendiri..sanggup pulak pegi rogol..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:56 PM | Show all posts
Asdan replied at 24-5-2019 12:40 PM
nak tanya boleh ke, betul ke kahwin dapat cegah rogol ?

potong anu kot baru dapat cegah rogol
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya hidup adik ni. Apasal tak masuk kelab seni pertahankan diri kat sekolah? At least boleh kasi sedebik dua kat pak angkat/pak sedare tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:02 PM | Show all posts
Tua kutuk tak sedar diri!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:05 PM | Show all posts
banyaknya berita macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Spesies nafsu buas cmni why xpegi cari pelacur 30 hinggit sekati tora??? Bangsat sungguhhhh!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108838s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list