JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3352
View
65
Reply

Dicabul Bapa Semasa Ibu Jemur Kain, Dirogol Dalam Semak Semasa Ke Sekolah

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-5-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sblm rogol pakai pulak gambir

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:25 PM | Show all posts
nak maki aku ni posa
anak kakak ipar kau lah
kau pun dh tua nak mati dah
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur 65 tahun, nafsu masih tak boleh kawal. Dah la jaga since baby.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
jahatnya ya Allah.. bodoh btol la
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:40 PM | Show all posts
kasihan adik ni... baikla duduk rumah perlindungan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:40 PM | Show all posts
"Kerana mereka tidak mempunyai anak, ibu kandung mangsa iaitu kakak kepada ibu angkatnya telah menyerahkan anak itu untuk dipelihara mereka."


ada sebab kenapa Tuhan tak bagi pasangan nie anak...

dapat anak angkat pun masih menyetan
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:44 PM | Show all posts
byk2 kes mcmni yg pnh aku baca..
knape bila tiap kali anak bgtau si mak mesti sy mak tak percaya..apa tolol sgt tanak siasat apa yg anak bgtau tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:47 PM | Show all posts
Patutlah Tuhan tak bg ko anak. Jantan2 dasar binatang mcm ni, ada tu anak sendiri pun diratah. Inikan pulak anak angkat

Betulke lelaki  1 nafsu, 9 akal.

tanye je
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:51 PM | Show all posts
mak angkatnya pun alahai bingai
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Asdan replied at 24-5-2019 12:53 PM
syaitan tak rogol, manusia rogol, soalannya mana lebih jahat ?

Dari  dulu lagi i mmg kata manusia lebih jahat dari hantu setan pun
Pastu buat jahat salahkan setan

Selalunya yg acah2 baik tu lah
Asyik2 salahkan setan je
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Babi plak yg komen PATUTLA TUHAN TAK BAGI ANAK tu

Oi BABI2 , xdak kaitan pun Tuhan bagi ke tak bagi anak dgn perangai lahanat manusia

Banyak je manusia celaka yg Tuhan bagi anak
Babi2 kalau keturunan subur pun pakailah otak sblum buat andaian celaka

Dan orgtua sial perogol ni patut di siat2 sampai mampus je

Buruk status org lain yg jadi makpak angkat lah
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:30 PM | Show all posts
sedihnye baca news mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya...semoga gadis tu dipermudahkan segala urusan selepas ini. Belajar rajin2 dan keluar dari keluarga angkat tersebut. Cari hidup baru.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:57 PM | Show all posts
jga sejak baby kot... sedih nye... apa pny nafsu la. menakutkn... dh tua2 kubur memanggil2 msih lg buat kemungkaran..x takut mati ke.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:57 PM | Show all posts
clarizsa replied at 24-5-2019 03:30 PM
Babi plak yg komen PATUTLA TUHAN TAK BAGI ANAK tu

Oi BABI2 , xdak kaitan pun Tuhan bagi ke tak ba ...

awk puasa ke x? ke senggugut
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:22 PM | Show all posts
bebalnye mak angkat dia ni.. boleh buat tak endah je..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:40 PM | Show all posts
tak guna betul bapak angkatnya.. da bela dari baby tapi masih ada rasa nak buat jahat...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:55 PM | Show all posts
Remaja 17 tahun.. hmm.. why la tak bunuh bapa angkat dia tu. Bukan susah pun, letak clorox dalam ais bandung, kemudian masa orang tu meraung sakit2 kat lantai, simbah minyak tanah dan nyalakan. Bawah umur tak kena gantung.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:01 PM | Show all posts
Saya ingin membuat laman web dari syarikat saya. Saya tidak mempunyai pengetahuan teknikal tentang pengkodan dan pembangunan web. Bolehkah anda menonjolkan saya platform yang boleh melakukan ini untuk saya?PS; Saya tidak mahu melakukannya oleh pemaju web kerana ia memerlukan banyak masa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian adik ni...dpt pak angkat perangai setan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087187s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list