Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17140
View
201
Reply

Motip baru mgaku bcinta lepas awek ko femes?? SYAFIQ KYLE mengaku bercinta dgn MIMI LANA.korang restu

[Copy link]

Author: rotijohanz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-5-2019 09:21 AM | Show all posts |Read mode
Edited by rotijohanz at 24-5-2019 12:51 PM

[size=1.8em] Ya, Dia Teman Istimewa Saya- Syafiq Kyle Mengaku Bercinta Dengan Mimi Lana






Pelakon Syafiq Kyle akhirnya membuat pengakuan hatinya sudah dimiliki.


Memetik laporan Harian Metro,pelakon drama Nur ini mengaku dia kini menjalin hubungan cinta dengan pelakon jelita, Mimi Lana.

Saya tiada niat untuk sorok status hubungan kami. Ya, dia teman istimewa saya. Memang kami sudah lama berkawan tapi saya tidak mahu menjaja kisah cinta kepada peminat.

Saya bukannya mahu bermain teka-teki kerana ramai juga yang sudah tahu mengenai hubungan ini dan pernah nampak kami keluar berdua sebelum ini, katanya yang memutuskan tidak mahu terlalu menunjuk hubungan mereka berdua kepada umum.

Mengulas sejauh mana hubungannya dengan Mimi, kata Syafiq, mereka belum ada perancangan ke jenjang pelamin dalam tempoh terdekat ini.

Katanya, ahli keluarga memang sudah tahu mereka berkawan.

Namun, saya belum berani untuk memberitahu hubungan kami serius untuk ke fasa seterusnya selagi belum membawa Mimi bertemu keluarga.

Buat masa ini, saya masih belum puas dengan pencapaian dalam karier seni.

Begitu juga dengan Mimi, dia juga ada yang mahu dikecapi dalam kariernya, katanya.


Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:23 AM | Show all posts
wow wow wow
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Okla sepadan sama cantik sama ensem...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.mmg dh lama couplekan. Suka sbb mimi tkde la gedik nk tunjuk2.. skrg ni baru ada peluang mimi tunjuk bakat. Dlm cari aku disyurga
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:52 AM | Show all posts
aku dah google mimi lana..aku still x kenal...

aku baca ceita dia berlakon...stu pun aku tak pernah tgk...huhuhu..

apa pun comel jek si mimi lana ni....
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:53 AM | Show all posts
sama cantik sama hensem, bujang plak tu, biaq kan laa.... nak saki hati buat apo

cuma ritu skandal tunjuk totey tu kat sapo
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:54 AM | Show all posts
restu.sekian
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:55 AM | Show all posts
Ok la tu, sepadan
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
restu .. cepat ler menikah
moga di mudahkan urusan

suka mimi lana ni
lembut jerrr
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow makin ramai artis bercouple
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:59 AM | Show all posts
sapo mimi lana ni... iols tak kenal pon dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:01 AM | Show all posts
okay je.. mimi lana pun berlakon best gak.
dua2 sebelum ni pun ade kontroversi tersendiri..
sorang tunjuk burung.. sorang kantoi dadih sekali ngan yg penyebab tekya tunjuk ketet hari tu..
so okay lah tu...

apepun SK.. jangan jadi mcm hero sorang tu.
dok buat pempuan tunggu lama lama hujung2 tak bersedia lah ape lah..
now menggedik kitkat nak magic moment dengan org lain bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:02 AM | Show all posts
mimi who?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Mimi jadi Mira dlm drama Cari Aku Di Syurga

Wowwww cliche irony sangatttt
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:03 AM | Show all posts
berat hati mak. tapi mak restukan jugak demi kebahagiaanmu capik
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:08 AM | Show all posts
Restu
Mimilana ni cantik , mcm lagi tinggi dari SK
Aku suka tgk dia berlakun The Hantus
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:09 AM | Show all posts
ok la tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:16 AM | Show all posts
Mati2 aku baca td aku fikir MIRA.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:21 AM | Show all posts
Sape mimi ni, pelakon tempelan sajakah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:28 AM | Show all posts
zehra2 replied at 24-5-2019 09:47 AM
Alhamdulillah.mmg dh lama couplekan. Suka sbb mimi tkde la gedik nk tunjuk2.. skrg ni baru ada pelua ...

first time aku tengok minah ni berlakon.
ok la, not bad.
dlm cerita tu, dia bertudung.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.325814s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list