Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16015
View
149
Reply

Terasa Dengan Rakyat Malaysia, Yuna Unfollow Instagram Tokti?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 28-5-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang_mulut replied at 25-5-2019 12:47 PM
ala yuna pun x yah la feeling2.. iols tngok followers die pun ramai malaysians je.. (tu kalau iols s ...

Ehem.. lagu yuna ada je featured dlm US tv series antaranya PLL, Beverly Hills 90210.. rihanna pun pernah tweet about yuna ..  
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang wartawan lani cari makan
Cte psl follow unfollow pun jd news

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 24-5-2019 03:34 PM
I harap yuna buang je tdung tu pstu buat rambut cantik2 fesyen2

Yuna dh kertu, bkn baya2 emma or uqasha nk buka2 tudung
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 08:48 AM | Show all posts
harubom replied at 23-5-2019 03:14 PM
Aku pun unfollow je kawan and colleague yang aku xnak tgk. I choose what i want to see and read gitu ...

kan, yg aku tak suka aku akan mute kan atau silent jek mudah kot zaman skang ni idup pun tenteram...tanpa perlu unfriend (contoh fb), aku tak suka insta sgt sebab situ kan byk orang berjualan sajor
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 10:23 AM | Show all posts
macam2 la hang ni yuna...sikit nak sentap. tegur pasal freemason sentap..pasal cuping telinga sentap..leher sentap...buat dekk sudah kata professional...taraf hollywood segala, ignore sudah kalau hang tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
I ols pun dah lama unfollow Tokti. Insta sheols boring ya amat yach. Alan Al Padat ni salah satu faktor iols dah tak minat sangat dengan Tokti. Taksub kemain
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 10:04 AM | Show all posts
Heydidle replied at 28-5-2019 11:02 AM
Ehem.. lagu yuna ada je featured dlm US tv series antaranya PLL, Beverly Hills 90210.. rihanna pun ...

ala sis.. tapi hakikatnye sendu jugak..orang Malaysia jugak yang paling ramai fan die..so x yah la nak kekwat sangat nak komplen cakap malaysian ni appreciate die bla bla..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 11:42 AM | Show all posts
Adakah alpalatpun sejenis pondan
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
gujiwa replied at 23-5-2019 01:22 PM
astaga follow n unfollow pun issue besar..

Hahaha kannn. Kot jari tertekan je mana tau tak perasan. Tapi macam mana org boleh perasan dia unfollow tokti?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:27 AM | Show all posts
Edited by makmelah at 14-6-2019 01:30 AM

Yuna who? Aku mmg dh lama EFFING HATE HER.

Attitude Brat dia ni berasal dari kecik sebagai anak tunggal.

Dulu masak aku duk US nampak la dia Tweet dia ada di US juga tgh tour ngan band melayu dia back then....pastu kebetulan dia berada di STATE yg sama where i was at that time. So iols tweet ler tanya dia "wow! u're here....teringin nk jumpa".......TERUS KENE BLOCKED! WTF!!! The least she can do was to just ignore me....just WHAT OTHER HOLYWOOD A-CLASS artists would do... takkan ko nk layan semua peminat kan....NI BLOCK. Amboiiii DIVA NAK MAM!!!  Dari aku elok2 peminat kau dan mengikuti perkembangan seni kau...terus aku tak dpt tgk apa2..... ha bagus la tu...it has been 10 years ever since!  PEDULIKAN!

Masa tu dia cuma femes di malaysia ya belum melalut ke amerika mcm sekarang.

taik ler kau jawa wei!

keep being Arrogant and Brat, you'll find yourself somehwere in the back ally. Be Gone. Gi Mampus.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107869s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list