Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13782
View
149
Reply

Terasa Dengan Rakyat Malaysia, Yuna Unfollow Instagram Tokti?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh br tau alan al padat nuh mmg femes yek? Dia punya statistik, analisis artis msia folo unfolo ni leh jd spekuan n berita. Pergh baru standed internesyenol.. Ala2 kardashian fam uf tristan, jordyn woods or dolo2 selena gomez, taylor swift demi lavato punya stori uf n f nih.. Kecoh jap soc med.. Gaytuhhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuna ni mmg kuat sentap pun
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols smp ke hari ni wonder, kalau dpt detect artis sinun unfollow artis sinin, cemana caranya?? Chk satu2 ke? Humang aiiii. Rajinnnyaaaa Takde kain ke nak basuh??
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Busuknya hati sitizoners nan sorang ni nak lagakan tokti dan yuna
Padahal elok je before this yuna dengan tokti nyanyi lagu dan sebenarnya
Dunia ni berputar sekeliling tokti ke sampai semua artis kena follow dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ig tokti memang bosan
Kejap selfie, kejap gambar anak, kejap ootd creacion pastu gambar beskal pastu video entah apa2
Cam serabut untuk sorang artis
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun unfollow tokti sebb semedang feeling 18 gituuu
....
Koserrla alan tu
Alan tu kaki sentap jer lebih
Dia akan bahan retis bukan pujaan dia
Koserrr sangat
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin pulak check follow unfollow
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Alan ni dari shilalat ke yuna kau bash eh. Whos next?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
so pprt unfolo klu sbb dengki.. tapi lantak dia la nak folo unfolo sape2 pun. So dlm kes ini yg paling bebal celaka is Alan Alpalat tu la.. Sejenis makcik bwg sundel bolong di bulan ramdhon gitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua-dua pun tak best
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously Alan Alpadat tu one of the most annoying things on twitter skrg
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 23-5-2019 01:04 PM
ctcaras tu  SAMPAH !

Kak senahhhh!!! Hamboiiii pntg ada ctdk maka disitu kak senah. Syg betul kak senah ngn ct
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
gujiwa replied at 23-5-2019 01:22 PM
astaga follow n unfollow pun issue besar..

Mcmn dorang boleh tau? Yuna post kt ig ke sheol unfollow
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:48 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 23-5-2019 09:46 PM
Kak senahhhh!!! Hamboiiii pntg ada ctdk maka disitu kak senah. Syg betul kak senah ngn ct

Itu hari dia terserempak dengan aku ...celaka betul...bila aku datang dia pun terhegeh datang ...ctcaras ko tu lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:52 PM | Show all posts
sokmogitu replied at 23-5-2019 09:43 PM
Seriously Alan Alpadat tu one of the most annoying things on twitter skrg

sememangnya, dia punya pemujaan kat CTDK boleh dikatakan tahap toksik tangki septik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 23-5-2019 09:48 PM
Itu hari dia terserempak dengan aku ...celaka betul...bila aku datang dia pun terhegeh datang ...c ...

Kak senah ni close betul ngn ct. Asik jumpa jer..  Org lain gigih nk selpi ngn ct. Kak senah whoareyus kan ajah! Kak senah ni sape? TZ kah? Anas (anak sulung dk) ka?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:54 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 23-5-2019 09:52 PM
Kak senah ni close betul ngn ct. Asik jumpa jer..  Org lain gigih nk selpi ngn ct. Kak senah whoar ...

tak boleh ku bayang kak senah yang seropa orang tak makan ubat ni Anas tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:56 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 23-5-2019 09:52 PM
Kak senah ni close betul ngn ct. Asik jumpa jer..  Org lain gigih nk selpi ngn ct. Kak senah whoar ...

Bukan asyik jumpa, tak asyik pun

Ramadhan ni terserempak , begitu sajalah.

semenjak dulu lagi dia mmg nak buat baik dengan aku  ,ketara sangat tu

Aku rasa lebih baik begini sebab nanti keluar berita dia kena tumbuk pula lebam mata ,lebih lebam dari mata pm tepi wanna be muahahhahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:57 PM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 23-5-2019 09:54 PM
tak boleh ku bayang kak senah yang seropa orang tak makan ubat ni Anas tuh.

Babi ko ,aku boleh baca komen ko tu setannnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ko nk terasa dek yuna..tokti tu jaguh kampung jah..ko tu mendonia...hujung2-pun yindon jah yg sanjung sitot..tp yerla apa kelas follow dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112893s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list