Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15997
View
149
Reply

Terasa Dengan Rakyat Malaysia, Yuna Unfollow Instagram Tokti?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 23-5-2019 03:15 PM
kenapa dgn ex kawan ko tu? dia menyombong dgn kau ke bila dh keje dgn siti

Bukan.. Dia dah jaja cerita pasal aku.  Dia fitnah aku. Seboleh dia taknak aku ada kawan. Dari zaman belajar lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:01 PM | Show all posts
huhuhuhu... kita tgk pasni tokti masih nak mintak2 yuna buatkan lagu utk dia ke idok

go Yuna go! i support Yuna dari dulu.. coz i rasa dia singer songwriter yg betul2 talented and genuine..  takde nak acah2 lemah lembut or cover2 ayu semata2 nak ikut kehendak netizen
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
warga IG mmg gini uols..follow unfollow issue bole huru hara dunia socmed

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:07 PM | Show all posts
ig tokti mmg bosan. so??? whats the issue?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:12 PM | Show all posts
awex^returns replied at 23-5-2019 01:51 PM
takder keje netizen sampai tengok siapa follow siapa

Kan.. Rajen pulok tgk follow unfollow artist ni. Aiyooo.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol pun dah follow tokti tibeh

Ig tokti x menarik la utk di follow dgn pic selfie mulut senget tu... mngkn dia ptut hire sorg yg kretif spya setiap gmbr nmpk berseni ckit..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:44 PM | Show all posts
Sume statement base on speculate takde yang betul justify kenapa.. pastu orang percaya.. ntah2 sebab unfollow tertekan ker ter apa ker..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:54 PM | Show all posts
gujiwa replied at 23-5-2019 01:22 PM
astaga follow n unfollow pun issue besar..

bagi nitizen bawang ia nya sgt besar
sampai di tuduh laki/bini/bfgf/adikbadik dah cerai/gaduh

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:13 PM | Show all posts
untuk generasi bbnu, mungkin isu ni sangat sensitif la agaknya. Untuk acik2 kertu, takda menda pun..takat folo unfolo jehhh...jadi isu sebab kedua2nya artis nama besar...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg la ct tak amik kisah sbb rakyat malaysia memuji dia.kalau hangpa sume puji yuna tak tau la kan kisah ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Elehh, si fonen alan al padat tu, sentap ngn bende xde kaitan ngn hidup ko pon gile. Like wtf. Typical bitchy fonen xde life. Tu je la donia die kot. Loser anjing betul.

Perlu ke nak jadi batu api? Perlu ke nak besarkan bende non-issue mcm ni? Dah ctdk tu IG sheols membosankan pon. Pfftt. Get a life bitch.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
So what? Biarlah dia nak follow ker tak. Pondan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:52 PM | Show all posts
dah nak Raya, lebih seronok layan lagu Raya daripada ambik tahu sape unfollow sape di socmed...




Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Yunnam nama je retis internesenal tp perangai masih di tarap pprt nak sentap selalu. Bole geng dgn shilalat lah, acah2 mendonia, tp hakikatnya sendu di negara sendiri. Kat luar pon x de la mendonia mana. Followers IG yg internesrenal pon setarap ifa raziah. Gitu iols mencerca Yunnam dan sekaligus Shilalat.

Yuna is so overrated.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 06:17 PM | Show all posts
Last last.. Alan kut yg batak followers. Duh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sukati ko lah nak folo ke unfolo ke
yg pentinggggg berbuka ni akak akan makan  nasi ayam kukus berempah dan tepung pelita
haatgicthcewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
gujiwa replied at 23-5-2019 01:22 PM
astaga follow n unfollow pun issue besar..

khuen..y bother..hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 06:32 PM | Show all posts
buragazz replied at 23-5-2019 04:44 PM
Sume statement base on speculate takde yang betul justify kenapa.. pastu orang percaya.. ntah2 sebab ...

mungkinlah, alan al padat ni memang kepala taik karatz CT paling annoying di socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dah lama unfollow Tokti walau ngefan banget dgn sheolls, sorang g haku unfollow Fs, xkuasa tgk ig diorang, ntah pape, syg nama besar kat industri tp ig hauss bohsan.

dak2 bbnu tu lagi menarik nak follow.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Alan tu pondan ye..pondan ni sume bende jd isu
Yuna bkn xmatang kalo unfolo tokti,kasi ajar sikit netizen malaysia yg otak bawah tempurung suka compare,instead saling merai...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092847s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list