Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13706
View
152
Reply

"Sibuk Nak Buka Kedai Makan Tapi Servis Macam Sampah!"-Kafe Elfira Loy Dikritik 'Kaw Kaw'

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2019 03:19 PM | Show all posts
anishmn replied at 23-5-2019 02:37 PM
alahh xtau la chuolss...tp forumer tuh ckp shop lot baru ujng jln utama...jln ape idoklerr b ...

alahai roti utk soup tu, bagi la garlic bread pun paling cikai....

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:25 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-5-2019 01:34 PM
Ramai artis yg buka kedai makan end up lingkup.  Satu sebab x jaga kualiti pastu just harap kat  ...

hahahah ngek ko ni tak memasal aku dah jadi sis ketukketuk ramadhan
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
daging bakar cafe fizo mawar sedap
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-5-2019 01:34 PM
Ramai artis yg buka kedai makan end up lingkup.  Satu sebab x jaga kualiti pastu just harap kat  ...

hahahahahha..boleh pulak baca ikut cara cyst tu..hahahahha..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bayar deposit ingat confirm2 datang dah reserved meja kan.. kalau berbuka berdua ok lagi la menunggu ni 10 orang ermm..
Staff x perlu sangatla multi tasking sampai 10 kerja utk elak terjadinya benda2 camni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:38 PM | Show all posts
tutup setahun sbb x cukup modal kot.
dah kawin, bukalah balik sbb en somi dah suntik modal dlm cafe.

tak yah kata celebrity lah...
even chefs yg buka restoran pun ada problem..

1. chef Wan - dgrnya indah khabar dari rupa....food byk yg x sedap & servis lembab
2. chef ismail - mmg sedap dr zaman kat bangsar sampai la kat tasik perdana ni
3. chef sherson - tak pernah try lg...ada sape2 dh try?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-5-2019 01:34 PM
Ramai artis yg buka kedai makan end up lingkup.  Satu sebab x jaga kualiti pastu just harap kat  ...

Akak baca word by word, takde skip! . Terbaik Ratuku!! #sembahratu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Restoran Haslam je yang tahan berpuluh2 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tau pun... dulu kau haukkan N97 bossned tu kata servis tak bagus la what not sedangkan kau yg tak buat reservation.... now rasakan lorhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah npe i rs bab biz ni ant artis yg pndai zara zya.kedai food court..slimming product etc...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedapnya restaurant haslam
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak rasa air tangan elbulu.. Boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 06:02 PM | Show all posts
bukak kedai biasa2 jer tapi harga dan rasa hauk to the max. hanya sebab ko artis wlpn sendu di taman astakona, tp fefeeling fofular.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi cafe dia memang hauk pun. Yang lama dgn baru sama je. Patut nya dah bukak balik ni service & makanan improve lah sikit. Ni datang makan hari ni rasa so-so, next time datang tak sedap pulak. Tukang masak tukar every week ke? Nasib baik orang belanja, kalau duit sendiri tobat tak datang dah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Cafe fattah amin bertahan lg apa {:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-5-2019 01:34 PM
Ramai artis yg buka kedai makan end up lingkup.  Satu sebab x jaga kualiti pastu just harap kat  ...

mampus ko.. sekali skrip satu episod chuols trs tepek
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 23-5-2019 01:53 PM
fattah punya cafe makanan sedap ..bole repeat pegi la senang cite ..

Haah... Fattah punya cafe makanan best.. now da ada tempat Zumba and karok...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-5-2019 04:47 PM
Restoran Haslam je yang tahan berpuluh2 tahun

Restaurant haslam Tu restaurant kegemaran arwah abg long saya.. Klu Naik kl mesti makan dkt tepi tawakal Tu.. makanan sedap and harga rational lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gmbr sandwich n fries tu gitu je ke platingnye.. alahai, mcm bekal bebudak sekolah je
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-5-2019 01:34 PM
Ramai artis yg buka kedai makan end up lingkup.  Satu sebab x jaga kualiti pastu just harap kat  ...

Atoiii hahhaahaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.153323s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list