JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11416
View
203
Reply

[Jenayah] [WARNING: Pic MANGSA boleh KURANGKAN PAHALA puasa] POLIS trafik di KELANTAN tak kuat IMAN ditahan kerana HISAP KOPEK GADIS THAI yang TULEN serta GEBU, WANGI, BERSIH, MANIS & SEKSI di bulan RAMADAN

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-5-2019 10:35 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Kentang.Goreng at 23-5-2019 08:04 PM


Anggota polis trafik cabul wanita warga Thai
HAZELEN LIANA KAMARUDIN | 22 May 2019

Gambar mangsa

PASIR MAS - Tindakan seorang anggota polis trafik mencabul wanita warga Thailand bukan sahaja mencemarkan kesucian bulan Ramadan malah mencalar integriti pasukan berkenaan.

Bukan itu sahaja, anggota terbabit juga dikatakan telah meminta dan menerima wang sogokan selepas wanita berkenaan meminta untuk dilepaskan.

Anggota berkenaan dikatakan telah bertindak 'di luar kawalan' dalam kejadian yang berlaku pada jam 12.50 tengah hari semalam, selepas mangsa bertindak melarikan daripada sekatan polis di Jalan Padang Licin, Rantau Panjang.



Menurut sumber, ketika dalam perjalanan ke Rantau Panjang, mangsa yang memandu kereta jenis Produa Viva telah bertindak membuat pusingan U selepas melihat satu sekatan polis di laluan berkenaan.

"Mangsa bertindak demikian bagi mengelakkan ditahan kerana cermin kereta yang dipandunya gelap.

"Ketika cuba meloloskan diri, mangsa terkejut apabila mendapati seorang anggota polis mengejarnya dan meminta dia berhenti di tepi jalan," katanya.



Sebaik memberhentikan kereta, anggota polis tersebut telah meminta mangsa menunjukkan lesen memandu.

Anggota tersebut kemudian bertindak memeriksa bonet serta keseluruhan kenderaan itu.

"Selepas pemeriksaan dijalankan, dia kemudian masuk ke dalam kereta dan duduk di bahagian penumpang sebelah pemandu dan cuba memeriksa tubuh badan dengan cara memasukkan tangan ke dalam poket seluar mangsa.



"Tidak hanya itu, anggota polis itu juga memasukkan tangan ke dalam baju dan membuat pemeriksaan di bahagian dada mangsa," katanya.

Dedah sumber lagi, anggota itu turut mengambil rasuah berjumlah RM50 selepas mangsa meminta untuk dilepaskan.

Katanya, walaupun telah mengambil wang tersebut, anggota terbabit masih belum mahu melepaskan mangsa dan kemudian menyuruh wanita berkenaan menciumnya.



"Mangsa hanya diam kerana takut. Anggota polis tersebut terus mengangkat baju mangsa dan telah melakukan gangguan seksual tanpa kerelaan pengadu.

"Selepas itu anggota tersebut terus beredar meninggalkan mangsa," katanya.

Sementara itu Ketua Polis Daerah Pasir Mas, Asisten Komisoner Abdullah Mohammad Piah ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian itu.

Katanya, anggota tersebut telah ditangkap dan kes disiasat bawah Seksyen 354 Kanun Keseksaan.



FB Mangsa: https://www.facebook.com/nannarrzz

IG mangsa: https://www.instagram.com/nannarrz/?hl=en




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:38 AM | Show all posts
mmg comel..kalau aku pon maybe x kuat iman tu huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada bukti tak? Bekas gigitan etc
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:40 AM | Show all posts
Fuck Me...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:42 AM | Show all posts
ok dah add fb
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
OMG speechless akak baca uols!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:46 AM | Show all posts
sedap n lazat

mane la tak tergugat iman di bln remdan nih

berdenyut & mengeras dgn sendiri nye
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Huu...putih gebuuu!
Edisi xkuat iman ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 23-5-2019 10:52 AM
epullipan replied at 23-5-2019 10:38 AM
mmg comel..kalau aku pon maybe x kuat iman tu huhu


Serius? Sangapnya ngkorang.

Screenshot_20190523_104942.jpg

Sekelian porumer boleh hayati komen jantan2 Melayu born Moslem hanat di bulan Ramadhan bulan mulia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:51 AM | Show all posts
mangsa pun besar sangat buah beliau...sudah pasti kena dgn polis melayu islam
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Polis tu.normal....yg tak normal bila tak rasa apa bila tengok mangsa berpakaian mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:54 AM | Show all posts
yang dicabul lelaki ker perempuan?

maklumlah belah2 thai nie byk shemale
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:59 AM | Show all posts
leylapple replied at 23-5-2019 10:54 AM
yang dicabul lelaki ker perempuan?

maklumlah belah2 thai nie byk shemale

betul gak
ntah2 copy ori
lain mcm hotnya....

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 23-5-2019 10:52 AM
Polis tu.normal....yg tak normal bila tak rasa apa bila tengok mangsa berpakaian mcm tu

Ianya adalah tidak normal untuk sentuh badan sesiapa sahaja dan paksa cium serta hisap payu dara bila sudah teransang. Apa jantan manusia ini akalnya seperti anjing boleh melampiaskan nafsu di mana2 saja?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:02 AM | Show all posts
kenyang tak hisap susu 5 minit???
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:03 AM | Show all posts
pompuan betul ke palsu tu...

comel n seksi...mana tak tergugat iman pak polisi....

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:06 AM | Show all posts
polis melayu ni pun satu...kalau tahan warga Thai, China sanggup hisap tetek bagai...kalau tahan wanita negro yg kopek lagi besar tu taknak pula hisap...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboii tt siap bg insta fb mangse..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-5-2019 10:51 AM
Serius? Sangapnya ngkorang.



Yg comment2 ni name muhammad2 bagai, name imam pun ade..lobai2 pujaan muslimah mcm ni lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 23-5-2019 11:06 AM
polis melayu ni pun satu...kalau tahan warga Thai, China sanggup hisap tetek bagai...kalau tahan wan ...

Adoyai dalam akak jijik kat perbuatan polis tuh tergelak pulok baca komen ngkau neh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094093s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list