Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19184
View
222
Reply

Rezeki Ramadan: Fasha Sandha Surprise Kehamilan Buat Suami Tercinta Aidil Aziz | TERKINI: Fasha Keguguran. Takziah FS & AA. #190

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2019 10:11 AM | Show all posts
macam tak pernah ngandung....bohsan
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:20 AM | Show all posts
Edited by Aunty_Acid at 23-5-2019 02:21 AM

yg ni beshium molot...xde sapa pun nk marah maki hamun bagai.....
siap kate xpe dh halal
ada sepasang kapel halal tu berpeluk pun kena sumpah seranah siap mintak mahap lg
huntong le kapel ni xde fans dr nuraka,
general of iblis betul
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:34 AM | Show all posts
Edited by giyomi at 23-5-2019 10:35 AM

subur nya nek...baru celup dah ada, tercapai hasrat "'anak'" yg mahukan baby....
apa2pon tahniah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Hai smod @seribulan please merge this thread dengan thread dibawah ini:

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1160619&mobile=2

Pening byk thread berulang.

Tqia smod.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 23-5-2019 10:20 AM
yg ni beshium molot...xde sapa pun nk marah maki hamun bagai.....
siap kate xpe dh halal
ada sepas ...

Uols bru join porem ke

Fasha Sandha ni artis paling ramai haters kt porem ni. Apa dibuat semua dikecam. Yelah ada sejarah merampas laki orang. Siap ada thread khas lg mengutuk memaki sheols & family.

Sampai skrg masih dikutuk dicaci dimaki. Tgk komen diatas uols ni pn ada yg bitter sheols announce sheols mengandung lg.

Jd karat retis ni hati kena kental sis. Jangan merata thread OT meratapi artis pujaan dikutuk org.

Sampai satu masa kadang2 org naik muak baca bukan menyampah sbb artis sangat tp sebab karat artis tu yg over meratib artis nya asyik dikutuk.

Cool saja lah sis. Berporem mcm gitulah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru2 kahwin maen je la kann.. nak buat apa lg..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Fasha.. berseri-seri ... Semoga dipermudahkan urusan ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:37 AM | Show all posts
x reti2...diam2 sudaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:41 AM | Show all posts
tahniah fasha aidil...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:50 AM | Show all posts
sorry tak rasa sweet pun..

dlu pn dengn jejai awal umum,sampi org cakp bunting gajah lama nau ngdung...


sorry fan fasha
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:14 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 23-5-2019 10:53 AM
Baru2 kahwin maen je la kann.. nak buat apa lg..


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:14 PM | Show all posts
giyomi replied at 23-5-2019 09:34 AM
subur nya nek...baru celup dah ada, tercapai hasrat "'anak'" yg mahukan baby....
apa2pon t ...

sbb dia dah penah beranak 2 kot sblm  nie so senang lekat. and mungkin 'aktif' sgt kot dua org nie dari before kawin pun cam tak nyabo2 sgt je nengoknya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:44 PM | Show all posts
bunting pelamin agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:53 PM | Show all posts
alhamdulilah, syukur dia dah mengandung, sebab if not kita dihidangkan dgn mcm2 sketsa cerita mcm rakus nak ngeseks ni, laki dia si lembam dok rumah JJ tu pun terharu.

Alhamdulilah, cium mulut dpn orang sebagai tanda kesyukuran.  Orang alim2 ni dia punya cara nak tunjuk syukur tu lain kot dari kita kan? Sebab kita tak pandai baca doa makan mcm dia.

jgn false alarm lagi tau, kita tau lar you been thru that before kan?

harap pengumuman dibuat secara ikhlas bkn sebab JJ tanya ND about her perut. I mean you dah moved on kan? kan? kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:21 PM | Show all posts
GigaMom replied at 21-5-2019 10:08 PM
So btl ka idok ramalan clear blue tu

So far i pakai clear blue mmg accurate. Tapi tak suka pakai digital sbb nye dalam masa sehari je dia appear. Pastu dah tak appear. I prefer yang old school sbb double line tue ada sampai bila2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:30 PM | Show all posts
ooo.... hokeyh balik raya nnt leh nyakat dikdil..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia announce tu utk peminat dan keluarga dia , korg yg bitter sgt konon xde masa nk amek tau ni rajin pulak klik artikel baca dr a to z pastu gigih bg komen. {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 04:37 PM | Show all posts
Not really fan fasha.. tapi iols rasa dia happy sgt dengan perkahwinan dia kali ni compared masa dgn si jejai dulu. Dah rezeki dia dapat baby... tapi iols x paham kenapa ada yg x puas hati..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 22-5-2019 06:50 PM
Tu lah. Untung fs Allah kabulkan doanya. Ramai mn lg wanita yg setiap hari n mlm berdoa meminta me ...

Allahu kesiannya.. I sensitip sikit kalau dengar orang struggle nak dapat anak ni sebab I sendiri pernah macam tu.. I ttc 7 tahun..Alhamdulillah last year Tuhan makbulkan doa.. I doakan kawan uols tu dimakbulkan hajat utk dapat zuriat secepat mungkin.. Aminn
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyDiddy replied at 23-5-2019 08:58 PM
Allahu kesiannya.. I sensitip sikit kalau dengar orang struggle nak dapat anak ni sebab I sendiri  ...

U ada amik supplement x or any tips
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078308s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list