Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4480
View
41
Reply

MENCARI USTAZ /BOMOH YG BOLEH BUANG SIHIR YG SGT KUAT

[Copy link]

Author: dani86       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-5-2019 04:48 PM | Show all posts |Read mode

Assalamualaikum
Sy memohon jika ade sesiapa yg tahu tempat berubat yg betul2 boleh sembuh..dah byk tempst saye pergi tp xbaik baik.
ustaz darulsyifa.bomoh.pengamal perubatan.

sy scan byk tpt ckp sy terkena disihir dari yang kuat dan ssh nk baik. dia ingin cerai dan kacau diri dan rumahtangga dan bunuh.
dah bertahun kena cume baru dpt kesan 3 4 bulan ni..

Sy masalah kat tempat sulit, pundi kecing dan pinggang.
Isteri sy rase sakit macam di cucuk seluruh bdn.panas.mimpi pelik pelik.ssh tido.tertekan
rase benda bergerak dlm kepala dan badan.

mmg sy dah tahu sape yg sihirkn sy. tp ramai yg xdpt mngubat lg.

memohon share jika ade tahu sesiapa boleh ubat
Tolong sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 05:00 PM | Show all posts
kalo belah johor saya kenal beberapa
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mdhelmi replied at 21-5-2019 05:00 PM
kalo belah johor saya kenal beberapa

Awak kat Johor ke. Area mana tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mdhelmi replied at 21-5-2019 05:00 PM
kalo belah johor saya kenal beberapa

Sy kat penang.. kalau kat kedah / perlis pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 11:24 AM | Show all posts
sherryda replied at 21-5-2019 05:28 PM
Awak kat Johor ke. Area mana tu

org selangor sedara mara johor


Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Cubalah darussyifa
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
TT, saya nak tanya....
1. ada tak rasa panas, mencucuk, rasa ditikam & tangan kaki rasa dipotong2 ?
2. Ada tak sekor langau atau lalat follow ke mana TT pergi ?
3. Ada tak kalau pegi berubat, jd makin sakit?

Kalau ketiga2 simptom ni ada, ini adalah sihir bomoh org asli.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tt dan wife. Moga dipermudahkan urusan membuang sihir dan Allah lindungi tt sekeluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:01 PM | Show all posts
rase nye kat bod ni ade porumer yg pndai mengubat...cuba cari thread yg berkaitan...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:01 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:28 PM | Show all posts
Edited by mengkudu2016 at 25-5-2019 05:39 PM

Sy pon kena lama sihir.Alhamdillah berubat dgn perawat ni serasi.Tp sy pun kena pi berulang kali.Nama dia pak din, area utara. Sorg lg maksu. Yg tue Penang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:35 PM | Show all posts
Edited by mengkudu2016 at 25-5-2019 05:40 PM

Sy dan suami pun kena sihir yg sama dipanggil sihir pemisah. Nak pisahkan suami dan isteri.tak nak bagi ada anak. Kalo boleh tu org yg sihir kami nak kami mati ja. 5 tahun jgk dok berulang2 cari perawat yg sesuai.yg kena tipu pon ada.alhamdulillah berubat dgn pak din ni ada  banyak  perubahan positif.   Tt boleh cuba scan dulu jika nak. Tp boleh ke sy sent nom dia di sini.dgn mak su. Alhamdulillah ada perubahan jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:36 PM | Show all posts
Edited by mengkudu2016 at 25-5-2019 04:10 PM

Yg penting kena yakin penyembuh dtg dr Allah .. Insyallah gudluck tt. Boleh bc thread fasa2 dalam perkahwinan-nampak alam lain utk baca pengalaman sy dan suami..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sherryda replied at 24-5-2019 12:18 PM
TT, saya nak tanya....
1. ada tak rasa panas, mencucuk, rasa ditikam & tangan kaki rasa dipotong2 ? ...

Dulu sy pernah kena macam ne. Balik dari piknik, malam terus mimpi nenek tua potong tangan sy. Pastu bebrbulan rasa mcm yg awak tulis ne. Pengamal perubatan kata sy terrrkacau rumah nenek tu waktu berpiknik, klinik pula kata ada kuman. Alhamdulillah sihat juga akhirnya. Cuma tak pasti siapa yg pulihkan, pengamal perubatan atau ubat dari doktor.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
samasam90 replied at 25-5-2019 07:15 PM
Dulu sy pernah kena macam ne. Balik dari piknik, malam terus mimpi nenek tua potong tangan sy. Pas ...

Yang langau atau lalat tu ada follow awak jugak tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 04:09 PM | Show all posts
saya punya simptom mcm lebih kurang tuan tanah.
dia serang  bahagian alat sulit, jadi x selesa, asyik nak betul parking  je dan perut jadi keras..
dia buat mcm ni xnak bagi kita bermesra dgn wife kita.

skrg Alhamdulillah dh pulih cuma kena  byk berulang (1/2 bulan skali) kalau penyihir tu htr balik.
perubatan pakai teknik urutan.

lokasi berubat: kertih, terengganu
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 04:18 PM | Show all posts
tumpang lalu. nak kumpul kredit utk naik pangkat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2019 12:30 PM | Show all posts
thezul replied at 27-5-2019 04:09 PM
saya punya simptom mcm lebih kurang tuan tanah.
dia serang  bahagian alat sulit, jadi x selesa, asy ...

Tuan, tapi jauh noh... kami dok penang..
Tapi mmg btoi sy pun lebih kurang cam tuan.. alat sulit x selesa, perot pun rasa x selesa..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2019 12:35 PM | Show all posts
mengkudu2016 replied at 25-5-2019 03:28 PM
Sy pon kena lama sihir.Alhamdillah berubat dgn perawat ni serasi.Tp sy pun kena pi berulang kali.Nam ...

tuan, boleh tolong share nombor..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
swimswim replied at 24-5-2019 11:30 PM
Baru je buat perawatan islam dgn prawis. Dia dkt rawang tapi.

Blh tau alamat?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096540s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list