Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4962
View
72
Reply

"Mulut-Mulut Jahat" - Ruhainies Dedah Punca Dia Menutup Wajah Kekasih

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-5-2019 02:57 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Ruhainies semakin berani berkongsikan hubungan cinta dengan kekasih di laman instagram. Namun, sehingga kini dia masih tidak mendedahkan wajah lelaki itu. Ruhainies mendedahkan dia tidak mahu lelaki itu menjadi mangsa kecaman netizen. Lagipun mereka masih belum ada apa-apa ikatan yang sah sehingga ke hari ini.



"Saya ada sebab sendiri sehingga terpaksa menutup mukanya di Instagram. Dia faham alasan saya berbuat demikian.






"Rasanya, lebih baik saya tutup muka supaya tiada "mulut-mulut jahat" menyerang atau bercakap buruk mengenai dirinya kerana tidak tahu siapa dia.


"Andai si dia sudah sah menjadi suami, saya tidak boleh berbuat apa-apa kalau orang masih mahu bercakap buruk mengenai dirinya," katanya kepada BH Online.








Selain itu, Ruhainies juga mendedahkan yang dia tidak akan berkahwin selagi kakaknya, Risteena Munim belum berkahwin.



"Buat masa ini, kami belum ada rancangan mendirikan rumah tangga walaupun serius dalam perhubungan ini. Kakak pernah cakap dia tak kisah kalau saya berkahwin dulu. Tetapi saya ingat pesan emak jangan "langkah bendul," katanya kepada BH Online.



Foto Carian internet




Apa pun semoga hubungan yang dibina kekal hingga ke jinjang pelamin. - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Koser la aku dgn pelakon gred d ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 03:10 PM | Show all posts
Kurex replied at 21-5-2019 03:00 PM
Koser la aku dgn pelakon gred d ni

Hahahaha. boring la crita dia ni. x abis2 kisah bf dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 03:35 PM | Show all posts
tu gambor last dah nampak bf nya..

xtutup pun mukanya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 03:48 PM | Show all posts
aku rasa baru rituh ada thread psl ni hahahaha kenapa bebalik cerita ni je dia?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 03:57 PM | Show all posts
si kemut ni lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ada gmbr dia dgn nora danish kt ig. jauh beza bagai langit dan bumi. prasan habis kemut ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
penting sgt ke nak terangkan reason dok sorok muke bf? serupe mia ahmad dh berkali2 nk kene remind netizen kenape dan mengapa berkali2
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa kali nak keluar cerita sama je..babisnya
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Rugi weyy mamat ni..ruhainies bkn nye lawa pon kg.com sgt rupanye harap kn putih je..x hbs2 citer si kemut ni..mcmana la mamat ni blh terjatuh cinta..x de lgsung cam.noradenis
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 04:47 PM | Show all posts
gedik ler... takde cerita lain ker..
balik2 pasal bf dia..
mcm dia sorang ler ada bf...
puuuihhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 04:49 PM | Show all posts
Dik, kau tak payah tutup wajah kekasih tu. Kau tutup IG kau terus senang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 04:53 PM | Show all posts
sampahnya. tak habis2 pasal boipren boipren boipren..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh, asal senyum kemut ni mustih pasal bf jer manjang Next!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Si boiren ni memang sokmo berkot bagai ek? Takde pakai tshirt bodo & kemeja? Sorry tak pernah stalk ig si kemut so tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kalau ada story je mesti pasal bf. Kahwin je la lepas tu jaga tok kaki senyap2 kat rumah.. Bosan OK!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cis gambar yang last tu tak hensem pun...ok next.. tak sudah2 gosip pakwe ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro: penting sgt ke nak terangkan reason dok sorok muke bf? serupe mia ahmad dh berkali2 nk kene remind netizen kenape dan mengapa berkali2

tahnye, ada wartawan tanya ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Peaches113 replied at 21-5-2019 11:02 AM
Si boiren ni memang sokmo berkot bagai ek? Takde pakai tshirt bodo & kemeja? Sorry tak pernah stalk  ...

rupa pun tak seberapa ..kena la pakai kot aje, kalau pakai tshirt dah macam adik zara zya dalam cerita pia tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 21-5-2019 07:14 PM
rupa pun tak seberapa ..kena la pakai kot aje, kalau pakai tshirt dah macam adik zara zya dalam ce ...

Hahaha...ni lawak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109604s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list