Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20600
View
211
Reply

"Saya Tidak Tahu Apa Kesudahan Kami,"-Sharnaaz Ahmad Usaha Pulihkan Hubungan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-5-2019 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Get well soon baby jebat
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Login_ID replied at 28-5-2019 10:30 AM
ada sharnaz post solat hajat utk Jebat.
hari sbl tu ada cakap, buat pembedahan kali kedua kan

Kena twice eh surgery? I olls terkejut baca kata ada solat hajat ..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 08:07 AM | Show all posts
moga cepat sembuh jebat
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 08:22 AM | Show all posts
siannya baby jebat..kalau anak sakit mmg sedih sagt2..semoga cepat sembuh baby jebat
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrg ni sanaz dah baik dgn nabila maybe sbb jebat sakit aritu kn. Terus x nampk byg la family lofa. Mana ada gi hospital pun sbb sanaz ari2 ada kat sana kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 09:39 AM | Show all posts
kembangbunga replied at 27-5-2019 03:59 PM
Ye uols.. makcik theyol yg janda berapa kali tu pun bkn main.. taste tinggi & nak yg mata biru je  ...

harus lahh lebih tasty dari segi poketnya dari ex husband
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 09:54 AM | Show all posts
Get well soon Jebat..moga Allah permudahkan urusan family ni..

..pasal Sharnaz n Nabila should pindah and duduk rumah sendiri tu, aku speku.. kehidupan kat rumah famili Nabila ni semua lengkap n mewah.  so, kalau pindah keluar tak gerenti bleh dpt taraf hidup yg sama. bukan senang weeeehhh..dah biasa hidup mewah
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum2 ni kemain laki bini mendongak langit.
Menghanjing netizen, mulut mcm hanat.
Bila Allah dah uji dgn kesihatan anak, tau pulak minta doa dari netizen.
Tu Allah dah jentik sikit..moga2 muhasabah la diri masing2 ya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:06 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 23-5-2019 05:59 PM
Tadi akak tertengok  iv Nanas .. Dia cakap mcm harap rumahtangga jangan diganggu k-e-r-a . Dia sarca ...

family Lofa
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:11 AM | Show all posts
Madel replied at 29-5-2019 10:48 AM
Sebelum2 ni kemain laki bini mendongak langit.
Menghanjing netizen, mulut mcm hanat.
Bila Allah da ...

ini betul, hidup bagaikan roda
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:12 AM | Show all posts
Tp Nanas dah handsome, macam zaman dia dengan Shilalat
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:15 AM | Show all posts
kembangbunga replied at 28-5-2019 12:08 PM
Haha ye ke??? Ex dia tu happy2 je dgn si BK

Dia jela mengharap kot. TT happy dgn family baru dah. Comel anak dia dgn bee tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:19 AM | Show all posts
coco replied at 28-5-2019 01:16 PM
masih berkawin ngan bee khan ke?  nampak bee khan lama dah tak upload gambar ngan suami dia .  pas ...

masih lagi. awal tahun ni ada nampak bee promote terengganu bike week yang TT organize tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:20 AM | Show all posts
Madel replied at 29-5-2019 10:48 AM
Sebelum2 ni kemain laki bini mendongak langit.
Menghanjing netizen, mulut mcm hanat.
Bila Allah da ...

betui tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:22 AM | Show all posts
Madel replied at 29-5-2019 10:48 AM
Sebelum2 ni kemain laki bini mendongak langit.
Menghanjing netizen, mulut mcm hanat.
Bila Allah da ...

i second u,

kesian baby jebat,
bukan nak  menjatuh hukum tapi kifarah itu mmg benar
ingat, apa saja perbuatan kita pada orang lain boleh berbalik kepada keluarga atau diri sendiri

dulu nak kakikan anak orang, sound anak orang, pempuan mengandung pun kau gaduh macam orang tu tak dak mak bapak, xdak perasaan. malukan diorang satu malaysia
sekarang rasakan perasaan korang sbg seorang ibu bapa
netizen jugak korang cari mohon doa

mungkin ini teguran dari Allah supaya korang boleh berubah
minta maaf dan bersihkan hati tu baru doa makbul

bukan xdak perasaan, x kesian. aku kesian kat baby jebat ja.
mak bapak kalau tak berubah lagi tak tau lah



Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 11:34 AM | Show all posts
satu ajelah aku nak cakap. Suami kalau tak ada kerja tak ada income, dia sama macam tak ada maruah! Tambah tambah kalau pompuan yang jadi tukang cari duit, dan lelaki terpaksa minta duit hatta nak beli rokok sekalipun, korang memang takde maruah. Setahun dua maybe pompuan boleh tahan sebab masih cinta, tapi kalau keluarga dah masuk campur, netizen dah gelar laki bewak hidup, tak ada orang boleh tahan. Fynn Jamal aje boleh tahan. Itu pun sebab dia masih boleh tunjuk lakinya ada kerja dan ada income.

Pasal tu Siti Sarah respect Shuib dan cerita kat orang walaupun Shuib tak ada job tapi Shuib akan CARI KERJA! Kerja tu termasuklah tangkap ikan, bakar ayam kat bazar ramadhan, asalkan lakinya BAWA MAKANAN BALIK RUMAH LETAK ATAS MEJA! Pompuan bukan nak laki kaya sangat, tapi kena cari income dan bertanggungjawab bagi makan minum kat family. Barulah namanya ketua keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 12:01 PM | Show all posts
annadonna replied at 29-5-2019 11:34 AM
satu ajelah aku nak cakap. Suami kalau tak ada kerja tak ada income, dia sama macam tak ada maruah!  ...

ok, masuk bab fynn jamal. aku gelak!
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 12:26 PM | Show all posts
yaaa... negara india & pakistan po selalu konflik jgk
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 12:36 PM | Show all posts
kesian baby jebat
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 29-5-2019 10:48 AM
Sebelum2 ni kemain laki bini mendongak langit.
Menghanjing netizen, mulut mcm hanat.
Bila Allah da ...

Setuju
Peel sanaz nabila mmg teruk angkuh sombong pandang rendah pd org... now slow dah sejak krisis rumhtngga and now minta netizen solat hajat utk ank yang sakit.
Maner family nabila time jebat sakit?
Ituler kehidupan mcm roda...akan berpusing kebawah juger..
Apepun..kesian jebat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100754s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list