Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22921
View
211
Reply

"Saya Tidak Tahu Apa Kesudahan Kami,"-Sharnaaz Ahmad Usaha Pulihkan Hubungan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-5-2019 01:47 PM | Show all posts |Read mode
Dulu hanya spekulasi, sekarang baru Sharnaaz Ahmad mengakui yang sebelum ini dia dan isterinya, Noor Nabila mempunyai masalah rumah tangga.


"Saya dan Nabila sedang dalam proses pulih," jawabnya ringkas kepada Berita Harian.


  



Segala usaha untuk memulihkan hubungan ini dibuat demi anak mereka iaitu Jebat Jayden yang kini berusia lapan bulan.


  



  



"Jebat adalah segala-galanya bagi saya. Apa yang berlaku ketika ini, kami sedang melalui proses pemulihan akhlak.


"Kami mahu membetulkan diri menjadi suami isteri yang lebih baik demi Jebat."


  



Katanya hubungan mereka semakin rapat bila Jebat mengalami jangkitan saluran kencing (UTI).


"Mungkin apa yang terjadi pada Jebat sehingga kami kembali memulihkan keadaan adalah kerana aturan Allah.


Foto: Berita Harian


"Apa-apa pun, saya reda dan terima dengan ketentuan Allah. Tetapi saya tidak tahu apa kesudahan kami."


Biasalah kan, dalam rumah tangga mestilah ada naik dan turun. Yang penting sama-sama pertahankan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ternmpk kt ig explorer dia jual sambal kuang ajar apatah
low classs pprt nya branding sambal ko dik
mesti lopak kutuk ko betapa hauknya branding sambal ko
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:50 PM | Show all posts
good luck
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:52 PM | Show all posts
baguslah..moga2 berjaya kekal ke jannah ya....jangan nk bergaduh lagi kat media soc tauuuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 21-5-2019 01:50 PM
ternmpk kt ig explorer dia jual sambal kuang ajar apatah
low classs pprt nya branding sambal ko dik ...

Aku tgk masa nabila makan sambal tu..hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:53 PM | Show all posts
Kahwin gitu lah..ada pahit dan manis, bertengkar baik semula, bertengkar lagi dan baik kembali. Apa-apa pun usahalah pertahankan rumahtangga. 5 tahun pertama memang la peringkat penyesuaian lagi..lama-lama nanti Insyaallah akan lebih memahami. Yang penting jangan libatkan orang ketiga yang tak perlu untuk bercerita. Kalau perlu, ceritakan hanya pada yang sepatutnya..kaunselor, ustaz/ ustazah ataupun orang ketiga yang bertindak sebagai pendamai.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
skymania replied at 21-5-2019 01:52 PM
Aku tgk masa nabila makan sambal tu..hahaha.

mcm low class sgt brandingnya
mcm x lalu nak makan..rasa jijik sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:54 PM | Show all posts
jebat comel sgt

  

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:54 PM | Show all posts
sharnaaz yg gangster,mak pak kaya pn struggle dgn nabila n  fmly neelopa yg kaya raya jutawan hartawan ni.makanya neelopa kena cari yg betoi betoi sekufu la calon lakinya ye dok? mohon neelopa kawin dgn hartawan pdg pasirun areb
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:57 PM | Show all posts
nanas dah kurus cam masa muda2 dulu
pic smlm buka pose
















Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:57 PM | Show all posts
yg penting neelopa kaum kerabat jgn msuk cmpur kate canaz

Sharnaaz berharap proses pemulihan antaranya dengan isteri tidak diganggu campur tangan pihak luar.
Apa yang terjadi, kami cuba selesaikan sebagai satu entiti keluarga.
Cuma saya berharap tiada campur tangan luar yang boleh mengeruhkan lagi keadaan. Ini kerana kami cuba memperbaiki diri untuk menggalas peranan masing-masing, katanya.



Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:58 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 21-5-2019 01:54 PM
mcm low class sgt brandingnya
mcm x lalu nak makan..rasa jijik sebegitu

hahahaha.. makanan pun ko hina jijik.aku dh try.sdap je kot.ko ni mngkin haters dia.apa sj dia buat.jd mslh bg ko.marketing strategy beb...tu pun baghal.bodoh tu smpan skit.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:01 PM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 21-5-2019 01:58 PM
hahahaha.. makanan pun ko hina jijik.aku dh try.sdap je kot.ko ni mngkin haters dia.apa sj dia bua ...

aku tgk ramai retis beli dan review mcm sedap
ke dorang review je la kesian kt nanas kot
nak bg nanas keyakinan blk jd manusia kuat x bole di buli
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sharnaz kurus ada rupa boleh cari bebudak pompuan yg baru nak up..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:18 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 21-5-2019 02:50 PM
ternmpk kt ig explorer dia jual sambal kuang ajar apatah
low classs pprt nya branding sambal ko dik ...

sambal kuang ajar tu dia nyer ke?
X semenggah nama.


Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 21-5-2019 02:01 PM
aku tgk ramai retis beli dan review mcm sedap
ke dorang review je la kesian kt nanas kot
nak bg ...

Ok nanti I stalk ig dia nak try oder. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak terms pemulihan akhlak.
Mcm kena masuk sekolah khas
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
biasak oa rumahtangga bukan macam zaman bercinta suwit muwit. sabar dengan tak aje. chuols memasing dah dewasa bukan bbnu. tu la risikonye bile laki dah kurang job, bini pulak ade job kaya raya. kalau dimata iols pun nanas nampak kepam, dimata nabila ntah macam mana la
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:25 PM | Show all posts
annabellaruz2 replied at 21-5-2019 02:18 PM
sambal kuang ajar tu dia nyer ke?
X semenggah nama.



Baru nk ckp chuolssss...sendiri pilih sbb rasa diri kuang hajarrr leteww....xsgkaaa sedar diri betul nanazzzz...ekekekke
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:29 PM | Show all posts
anishmn replied at 21-5-2019 03:25 PM
Baru nk ckp chuolssss...sendiri pilih sbb rasa diri kuang hajarrr leteww....xsgkaaa sedar diri ...

banyak lagi senarai nama.
macam tiru nama sambal giler si betty jer..


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.135454s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list