Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12543
View
87
Reply

"Tahniahlah Sebab Ungkit Aib Orang" - Fangirling Remy Ishak Buka Kisah Silam Tapi Silap Oranglah!

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba chuolls gali balik si Sol Sol Sol, dulu pun pernah pukul si Datin DD, sampai Datin DD buat report polis.. Tapi skrg tengok heolls dah berubah jadi baik dan insof, buat cerita pun islamik, ada mesej Islam yg menginsofkan ummah.. Dulu itu cerita dulu, muda mudi memang baran, emosi tak terkendali.. Dulu movie Sol Sol Sol, semua teruk, pompuan seksi, ada scene rogol, samseng la, semua movie merosakkan anak muda.. Sekarang Alhamdulillah.. Harap2 si Remy bolehla berubah ke arah kebaikan, kan dah makin tambah usia, sepatutnya seiringlah dgn tambahnya ibadah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero Malaya..haaa gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nak jumpe wemy irl...ohhh semm nye die..tetibe teringt montaj pujaan hti kanda..yg die pakai sunglassnk g ke pondok tuuuu...ohh hensemnyee
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 21-5-2019 09:59 AM
Tall dark and encem ....gitu

Ya Tuhan rentungnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol pun penah jumpa remy live. Dan mmg betul ada aura n charisma walaupun muka ala2 indian. Tu yg terkesima
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni walau rupa iras2 bangla..tp hensem ooo
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
willow12 replied at 22-5-2019 06:11 AM
Masa projek teater natrah ni la dia kena tibai dgn abam barbie doll umi nazeeea khennn..

Kecoh  ...

Aah .. dah lama dah i tak igt sama ada i gi tgk before or after dia kna tibai..tp yg i tau time tu dia ada skandal ngan maya karin
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 08:45 AM | Show all posts
nordin84 replied at 22-5-2019 10:04 PM
hensem ke heshe da sope bangla da iols tgk
remi kapel dgn ummi dl ke atau tizz dl?mcm terskip p ...

dengan ummi dlu. pehtu baru ngn tizz. masa putus ngn tizz abam remy sempat sasau sekejap
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:05 AM | Show all posts
tak kisah la org nak kata haper tapi aku mmg minat kat remy ni, tapi tak semua drama dia aku tgk pun, lagi2 drama kol 7 tu, aku balik keje kol 6 nak msk nak mandi nak solat bagai.. mmg tak ler aku nak menghadap tv..

aku paling suka ko tgh muka remy ni semak berjambang dan bermisai, mmg depan laki aku, aku ckp indah nyer ciptaan tuhan ni.. pada aku la lakonan dia bagus, dia yakin dgn diri dia,yakin dgn skin tone dia, dia jaga permakanan dia, dia jaga penampilan dia, sbb dia artis kang nanti selekeh teruk org kutuk gak, penampilan dia ok pun org tetep panggil dia bangla gak. dia nmpk gagah, muka dia nmpak lelaki or jantan.

dan laki aku sendiri pun hitam org nyer, melayu, bangla di mata org lain, tapi kacak di mata aku

betul perpatah tu berkata hitam manis pandang tak jemu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:10 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 21-5-2019 10:59 AM
Tall dark and encem ....gitu

Yang ni kategori kelam dah ni ..tapi dalam drama boleh tahan la, mungkin sebab pencahayaan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 22-5-2019 10:13 PM
Macam2 oerkataan diorg ni.. Akak ingatkan diaorg nak type pengiring.. Hahahaha!!!

Bahasa hipster le tu... Haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:40 PM | Show all posts
Ritacomels replied at 21-5-2019 02:15 PM
Atas citarasa masing2 la kot,dh pandangan mata dia gitu,ada yg dh jumpa dpn2 bgtau remy ni biasa2  ...

temasuk la iols..hahaha..pandang sbb die remy ishak jek..kalau die bukan bam wemy..xtoleh kot


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:50 PM | Show all posts
nw111 replied at 22-5-2019 10:20 AM
Bebudak pompuan yg dok minat sgt kat retis... Fangirl

Tq gak la...

Aku pun duk tunggu org jwb mende fangirling...


LOL


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 23-5-2019 12:36 PM
Bahasa hipster le tu... Haha

X terkejar akak dgn bahasa2 hipster ni.. Bila masuk forum, mcm2 bahasa baru akak belajar.. Bahasa Wechat pun belajar kat sini.. El, nak belajar ru boleh dimana2. Harap belajar la menyiang ikan utk buktikan kepada family mertua yg menantu dia ni oun ada kebolehan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 03:38 PM | Show all posts
Bangla pun kejadian Allah. Xpayah la nak hina2 muka cam bangla.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem: Dan yg penting tak tinggal sholat.....


nie btol, husband sy jumpa dia solat sama2 kt surau hotel msa dia tgh shooting cite dgn mira filzah tula
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kecikgurl replied at 23-5-2019 12:40 PM
temasuk la iols..hahaha..pandang sbb die remy ishak jek..kalau die bukan bam wemy..xtoleh kot :lol ...

Haha org pandang sebab dia artis,cuba kalau dia bkn artis,sama level je mcm org ramai2 yg kat pasar,kat mall ,kat tepi jalan semua tu..hahaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sideqsegaraga replied at 23-5-2019 03:38 PM
Bangla pun kejadian Allah. Xpayah la nak hina2 muka cam bangla.

Org bukan hina,bangla pon manusia cam kita jgk,kt mn hinanya,ada yg dtg sini pon kebanyakan educated,ada degree,cuma xde peluang kerja sana je,dh mmg hakikat remy tu hensem iras org bangla,so terima je la..bkn kutuk dia buruk ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:50 AM | Show all posts
Ritacomels replied at 24-5-2019 09:59 PM
Org bukan hina,bangla pon manusia cam kita jgk,kt mn hinanya,ada yg dtg sini pon kebanyakan educat ...

Tak tuju pun pada awak..saya tujukan pada siapa yang menghina dia sebab ada yang saya baca komen tu macam dah menghina rupa bangla2 nih. Sorry la klu awak yang terasa.

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:40 AM | Show all posts
adui wemy lgi

aku xleh org sebut wemy mula la gelabah...

nape wemy, sapa nk bukak aib u tu ...i dh simpan elok2 tau

knp org pertikai dia mcm bangla...haha...tall dark ensem okay..mak sukaaa

i pemenat setia wemy smpai pakwe pon jeles i dok puja2 beliau....

hahaha....lebiu wemy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
7.334863s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list