Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10507
View
81
Reply

"Tahniahlah Sebab Ungkit Aib Orang" - Fangirling Remy Ishak Buka Kisah Silam Tapi Silap Oranglah!

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 21-5-2019 10:59 AM
Tall dark and encem ....gitu

errrrrrkkkk tinted 100% ni..lps jpj  ke gelap2 mcm ni? hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 08:33 AM | Show all posts
sangat2 turn off klu lelaki jenis senang angkat tangan kt pompuan ni..walau ko hensem macho etc.. hrp beliau dah berubah la..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 21-5-2019 06:28 AM
Ummi nazeera pon ada history sendiri (rumours kena lempang kerana mengambil sesuatu yg haram), sekar ...

Satsat hensem tu omggg hensem sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 09:12 AM | Show all posts
fangirling tu apa wei?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 22-5-2019 08:33 AM
sangat2 turn off klu lelaki jenis senang angkat tangan kt pompuan ni..walau ko hensem macho etc.. hr ...

Betul sis...cuba kalau orang biasa punya kes haruss dikecam 3 hari 3 malam sebab nakkan jantan yang pernah naik tangan..siap kena tuduh asal berlaki
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 22-5-2019 09:12 AM
fangirling tu apa wei?

Bebudak pompuan yg dok minat sgt kat retis... Fangirl
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 10:31 AM | Show all posts
nw111 replied at 22-5-2019 10:20 AM
Bebudak pompuan yg dok minat sgt kat retis... Fangirl

ouh fangirl
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 10:59 AM | Show all posts
iolls sahur sambil tgk nur kasih.. ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Part mana yang remisak ni handsome pon aku tak tau. Serupa bangla.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 21-5-2019 10:59 AM
Tall dark and encem ....gitu

Hahahaha life jacket je memancorr
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 12:37 PM | Show all posts
anilanil replied at 21-5-2019 02:28 PM
Ummi nazeera pon ada history sendiri (rumours kena lempang kerana mengambil sesuatu yg haram), sekar ...

hajbie tu meollss seram tengok yachhh..kecelaruan sungguh..mohon jgan jadi ummah sodom sudah..

**teringat kat benang bebird julporn ade forumer ckap hajbie ni penah dgan julporn..opppssaahh
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 02:20 PM | Show all posts
anilanil replied at 21-5-2019 02:28 PM
Ummi nazeera pon ada history sendiri (rumours kena lempang kerana mengambil sesuatu yg haram), sekar ...

nasib baik tak berubah bawah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Berubah pun  salah, tak berubah kang sampai berbuih mulut tu soh bertaubat sebelum nyawa sampai ke kerongkong. Susah nak puas kan hati acik porum ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 09:13 PM | Show all posts
Confused iols kat benang abg remy ni ramai ckp manusia berubah tapi benang ammar orang bukak track record...
orang baran ni takkan pernah berubah uols sama jugak dgn orang mencurang...2x5
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bese jerrr emy ni nokssssss
Maybe sebb dia artis tu yang terbatak sekejap
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqo replied at 21-5-2019 08:29 PM
Nak tnya je, artis2 lelaki mmg ada yg tak solat jumaat ker?? Kira klau ikut peratus tu, 20% je ke ar ...

kannn,haruslah pegi nok...masa shooting kot..ko nak kena lahar dgn krew2 seklai xsolat..lain la solat fardhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hensem ke heshe da sope bangla da iols tgk
remi kapel dgn ummi dl ke atau tizz dl?mcm terskip plk dia pnh kapel dgn ummi
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
willow12 replied at 22-5-2019 06:11 AM
Masa projek teater natrah ni la dia kena tibai dgn abam barbie doll umi nazeeea khennn..

Kecoh  ...

Barbie doll bertukar jadi Ken la tu. Abang ummi kan camouflage
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 22-5-2019 10:20 AM
Bebudak pompuan yg dok minat sgt kat retis... Fangirl

Macam2 oerkataan diorg ni.. Akak ingatkan diaorg nak type pengiring.. Hahahaha!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
carlalily replied at 22-5-2019 09:13 PM
Confused iols kat benang abg remy ni ramai ckp manusia berubah tapi benang ammar orang bukak track r ...

Mungkin sebab recordnya masih sama.. Tu yg buka file tu.. Tp time paskal kan org tgk mcm dia dah berubah.
Entahlah.. Remy Sahak oun akak x follow cerita dia inikan oulak ammar tu. Eh! Ni thread Wemy la.. hehehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093235s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list