Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15952
View
268
Reply

"Elfira Loy Sanding Sampai Lima Kali, Tapi Siang Ikan Pun Tak Tak Reti!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2019 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua mengomen kutuk elfira ni dengkilah tu... Husben korang tak buat mcm tu....

Duh... Typical malayu sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Elfira ni pun stupid jgk. Ko ingt ni sweet? Masa beli ikan tu suruh la penjual tu siang siap2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Lenkali nk riak dpt laki helok serba serbi.. Simpan siket riak tu.. Sama cam kebimboan.. Simpan siket bimbo tu.. Ko benornyer nk riak dpt laki pandai siang ikan khenn.. Skali nampak ko yg bozo dikkk.. Xpandai siang ikan bukan sejenis pembawakan budak yer dik... Mmg sebakul la cerca ko dpt kannn.. Mek nak kesian pun xmampu..   
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
NBM replied at 21-5-2019 10:46 AM
niat hati up posting tu sbb nak mengada2 konon dia tu manja tak reti siang ikan, urban konon. Pakai  ...

Stujukkm yakmattt
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya dia just nak share yg laki dia pandai siang ikan dia tak reti. Saling melengkapi gitu......
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-5-2019 02:40 AM
Masti mak lelaki tu bengkak hati

Pebenda menantu

Khennn nak kata si bini tu anak orka tak juga. Pelakonnnn bebenor
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
org x marah kalau x pandai..tp org marah sbb ko bimbo..semua nak cerita..buat anak ko xnak cerita plk hanat?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh.. kita berjiran! Nanti iols nk hantar ikan mintak husband sheols tolong siang kan.
Tak payah order dgn mymarket dah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba aku rs mmg patut pun babypian tak jadik kawen ngan elfira loy.  
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku oklah suami dia anak orka masuk dapur. Dari jenis marhaen apa pun tak reti. Duduk rumah order dan tahu tambah bini je campur harta dah la tak ade. Oklah tu at least membantu isteri. Bab isteri tu pandai siang ke tak entahlah no big deal for me kot. Untuk issue ni i ok je. Masalah besar ke tak leh siang ikan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
diamondhoney replied at 21-5-2019 11:40 PM
Yg komen punn.. "Iols pun dulu x pandai siang ikan bla bla" ..tiba2 drama sebabak diri sendiri.. Nak ...

Slamat i baca komen ni awal2 sblom drop komen... kot x, i pun dh nk buat krgn cite i x reti siang ikan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe, pasni dik el bljr siang ikan dr mr shuben hokeh. Dah pandai nanti, dik el upload kat ig lg hokeh. Kaka tggu dik el punya post siang ikan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 22-5-2019 12:34 AM
Ikan kembung NI depa tak tolong Siang Kan..ikan mahai ja depa tolong siang

Tak jugak..pasar rumah akak dia buat ikan kembung gak..balik rumah akak cuci bersih2 je
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia sebenarnya geli
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 03:23 PM | Show all posts
dasar bbnu...pasni tak reti buat susu pun nk hupdate
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 21-5-2019 10:29 AM
bior le el tak reti pun...biar le suami dia siang....
nitizenn sentap kenapa....?


Fuh siang ikan pun berbayo ye walaupun da beli ikan ke noks? Heran haku
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 04:19 PM | Show all posts
acikhan replied at 22-5-2019 03:52 PM
Fuh siang ikan pun berbayo ye walaupun da beli ikan ke noks? Heran haku

ye...org pasar tu x de khidmat siang ikan katanya....
bawah rm10 biasanya...tgk bnyk ke sikit.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 21-5-2019 11:36 PM
Kan..sebab nak buang isi ikan tu...eee..busuknya x tahan..
Tp elbulu neh nnt lama lama ok le tu.. ...

Betul. Kalau terkena sikit kt baju. Habislah.. ini bukan ikan dah busuk ye.. ikan segar yg dibeli pun sama je bau nye. bau ikan, takkan tatau hihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Elfira pn sama, setakat laki tlg siang ikan je pun nak menunjuk. Laki org lain basuh sidai n lipat baju lagi.. ko adoo.. abisla esok dia tunjuk laki dia lipat baju hihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 21-5-2019 11:29 PM
Ikan kecik kecik selalu depa tak siangkan. Tak tahulah kalau pasar lain depa siangkan

Kalau kedai runcit kecik2 ni siangkan je. Kalau nk beli ikan carilah yg boleh bg servis siang sekali walau beso kecik camna rupa potongan ikan ko nak, semua depa boleh buat. Mahal la sikit dr pasaraya tu. Tapi bukan la mahal sgt pun..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092838s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list