Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15143
View
268
Reply

"Elfira Loy Sanding Sampai Lima Kali, Tapi Siang Ikan Pun Tak Tak Reti!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 10:49 AM | Show all posts
hahahahahaha, nak expect apa dari dia ni?? melawa jah 24 jam pandai la
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
lola replied at 21-5-2019 10:36 AM
!!!!!! Lain kali g pasar suruh peniaga tue siang ikan siap2..krg kt rumah amik la pic bgtau dh siap  ...

Eh zaman skrg takyah g pasar. Watsapp aje barang basah, barang mentah, pasar easy. Order, transfer duit. Haiwan2 merayap dtg depan rumah dah siap mandi wangi2. Tinggal bukak plastik nk masak ajek.
Tp klo post kat igs keadaan di atas, tak lah nmpk suami itu sweeeeet skrin henpon bersemut kannn
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
NBM replied at 21-5-2019 10:46 AM
niat hati up posting tu sbb nak mengada2 konon dia tu manja tak reti siang ikan, urban konon. Pakai  ...

Dia kn bimbo..huhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ikan temenung/kembung kan laki dia siang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
HahahhahahahahaahahhhhHahhahahaahhaahahhahahaa

Lawaknyaa

Erk tapi normal la kan baru kawin
X semua org reti hal memasak ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:54 AM | Show all posts
Sweet konon
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
El dan bimbo berpisah tiada...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:55 AM | Show all posts
dia mungkin ak pandai sgt siang ikan, tapi dia pandai kemas umah, pandai masak gak, pandai cari duit sendiri....

sama jer ngan korang2 yg belajar dari kecik sampai besar, jarang masuk dapur, goreng ikan pon tak berapa nak pandai, tapi korang still boleh jer berlaki kan...


tak pandai siang ikan, netizen rengsa tak pandai masak, netizen rengsa. tak mengandung, netizen rengsa.


semua pon netizen nak rengsa, lantak kan jer lar..... itu life dia laki bini, sesekali dia nak puja puji laki dia dok bantu kat dapur, takyah lar nak rengsa sgt.. dia nih jarang2 nak up psl laki dia sebab laki dia tak berapa nak hadap.


aku lagi rengsa ngan pasangan yg terlebih tayang puja puji laki umpama laki dia paling perfect.... tolong basuh toilet pon puji kat IG, tolong cebok anak berak pon puji kat IG, belikan kuali baru pon puji kat IG, mkn lauk yg dia msk spi abis pon puji kat IG.... spi tahap dook canang nak buat anak lam IG pon, ada yg puji romantic..... tuh lagi aku tak boleh nak brain...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrg bulih order je segala haiwan laut. Siap dibersihkn terus sampai ke muka pintu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Me pun tak pandai nak siang ikan. Tp siang ayam, udang, sotong, Beres. Masak,  Mngemas beres. Siang ikan mmg fail sbb nnt ikan tu hancur hhahha. Apa salahnya tak reti siang ikan. Mmglah bg duit hantaran, tapi isteri ni suami2 anggap beli ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:01 AM | Show all posts
beli ikan beso2 ni bole je suruh kedai tu siang
buang sisik buang taik bagai

ngada2..
tu pon nak heboh xreti siang
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama2 pandai la... kalau dah takde pilihan. Lagi2 kalau maid takde.

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:07 AM | Show all posts
bosan la cerita retis masakini

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:12 AM | Show all posts
ikan yg husb dia pegang tu ikan yg paling mudah utk disiang..tapi klu dia tak tahu bukan salah dia sepenuhnya..kadang mmg ada ibu bapa yg tak suruh anak2 belajar siang ikan..potong ayam..potong bawang...masalah akan terjadi bila dia berkahwin nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:18 AM | Show all posts
its okay el.. nanti belajor.. guna gunting senang sket dari guna pisau...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia tak reti siang ikan, tapi reti mekap cantek2. Ada orang reti siang ikan tapi tak reti langsung mekap..
Semua orang ada kelebihan dan kekurangan masing2..normal la
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:20 AM | Show all posts
termenung aku tengok ikan temenung tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:20 AM | Show all posts
Hadaplah el. Sapa suh post gmbr tu. tak memasal kena hencap.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:23 AM | Show all posts
abg pasar siang ikan hancur.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:24 AM | Show all posts
cikatilia replied at 21-5-2019 11:01 AM
beli ikan beso2 ni bole je suruh kedai tu siang
buang sisik buang taik bagai

dia beli ikan dkt kdai kampung kot...xdak servis siang ikan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118511s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list