Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15278
View
268
Reply

"Elfira Loy Sanding Sampai Lima Kali, Tapi Siang Ikan Pun Tak Tak Reti!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tak pandai takpe, yang penting belajar. jangan pandai jaga kening je, kening takleh wat masak lemak
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 21-5-2019 04:58 PM
Iols pon xbrapa pandai siang ikan..
Sesenang iols soh peniaga tu tolong siangkan aje...
Habis cite ...

Ku pandai siang tapi tak suka busuk2. So better la mintak org kedai bersihkan or beli yang memang dh siap bersih.

Tak minat i busuk2 berbau ikan. Hihi

Sadis sgt, lainla elfira tu terkangkang je keje duk makan duit laki. Dia bekerjaya jgk kot. Bila dah ada duit sendiri tak perlu berbusuk2 kan diri. Nak masak boleh je tapi orang lain bt keje2 leceh2 tu.

I tak minat keje cmtu. Masak no hal.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi pelik beli ikan x siang terus, ntah2 mmg saja je nk menunjuk hb dia blh siang ikan.. kena kecam plk haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka jer siang ikan ...bnding basuh pinggan..pakai gunting lagi cepat...tapi kalo ikan tu dah busuk...lama...memang idok la
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Very the basic girl
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala... el nak bermanja dgn netizen. Nak citer sikit je kot..tak sangka kena hentam leaving batu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-5-2019 10:39 AM
Siang ikan pn xreti, kau ghaser siang benda lain mcm sotong, ketam dia reti ke

Silap2 poting dagi ...

Ikan dan daging meols boleh siang.. tp babat dgn limpa tak pandai sebab mak meols pun tak pernah ajar.. dan kat rumah meols serta sedara meols tak mkn babat dan limpa.. nenek pun tak pernah masak.. ajarin gue..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun tak pernah siang ikan sampai dah kawin. So what? Tengok masa kecik je father aku mother aku siang ikan.

Lepas tu aku try jelah sendiri. Tapi bila ke pasar selalu pakcik pakcik tu kesian tengok aku tak pandai pilih ikan ketam. Yg aku dah pilih depa letak balik, pastu depa pilihkan ikan ketam yg elok.

Sekarang berlambak video siang ikan kat utube. Apa adahal.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Potpouri replied at 21-5-2019 09:21 PM
Tapi pelik beli ikan x siang terus, ntah2 mmg saja je nk menunjuk hb dia blh siang ikan.. kena kecam ...

Ikan kecik kecik selalu depa tak siangkan. Tak tahulah kalau pasar lain depa siangkan
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib kau la Labu. Sangap sangatkan retis.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Potpouri replied at 21-5-2019 09:19 PM
Ku pandai siang tapi tak suka busuk2. So better la mintak org kedai bersihkan or beli yang memang  ...

Kan..sebab nak buang isi ikan tu...eee..busuknya x tahan..
Tp elbulu neh nnt lama lama ok le tu...
Dh ada anak nnt. Pandai la dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg komen punn.. "Iols pun dulu x pandai siang ikan bla bla" ..tiba2 drama sebabak diri sendiri.. Nak jugak citerr

Org mengata sbb sheols elpira.. Kalo org lain buat x peduli jah
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
lola replied at 21-5-2019 10:36 AM
!!!!!! Lain kali g pasar suruh peniaga tue siang ikan siap2..krg kt rumah amik la pic bgtau dh siap  ...

Ikan kembung NI depa tak tolong Siang Kan..ikan mahai ja depa tolong siang
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau suaminya xkesah, buat apa kita kecam... Beruntung laa el, suaminya terima kekurangannya kt situ, tp ada kelebihan di tmpt lain..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 12:56 AM | Show all posts
dulu baru kawen pun laki iolss ajar siang ikan. iols pandai je siang tp laki iols kata cara tu leceh sgt. dia ajar siang style dia eh eh senang je huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 22-5-2019 12:34 AM
Ikan kembung NI depa tak tolong Siang Kan..ikan mahai ja depa tolong siang

Ikan kecik mmg kedai tak tolong siang.. ikan besor2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 02:13 AM | Show all posts
apalah susah sgt.masa kat psr tu minta lah tlg siang trs..
tp biasalah kan artis gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah.. Leklek lah. Laki aku seumur hidup mak dia x pernah soh dia buat keje dapur. Skang keje2 siang ikan semua dia buat. Lebih tiptop dr aku. Benda boleh blaja kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 03:57 AM | Show all posts
nasib baik tak pandai, boleh buat alasan suruh husband tolong hehe. best la masak sesama, makan sesama. no big deal la benda ni. i tak rasa dia totally tak reti. lebih pada nk manja manja kut
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 05:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting sedap sangat hubby dia yachhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089057s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list