Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16403
View
268
Reply

"Elfira Loy Sanding Sampai Lima Kali, Tapi Siang Ikan Pun Tak Tak Reti!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala beselah lepas kawen baru pandai siang,potong ayam,jenis2 ikan,sayur..weh aku pon cmtu dulu. Umur 25 kawen rasanya umur 29 br reti masak gulai kari.err..ell bukan sejenis duduk rumah masak2 je. Korang ni pon...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 21-5-2019 12:13 PM
laki hensem kaya pandai serba serbi jgn ditayang sgt, takut nnt ad betina lain mintak disiang lakiny ...

Awal2 kawen chuolss..semua nak tunjuk. Exited gituuuu..lama2 xdenyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri buka aib .hadaplah kecaman netizen.ilss pun pelik zaman skrg ni dgn adenye smartphone semua org berlumba-lumba nak show  something on social media .masa mk n nak buat igs.sampai mak iolss kate x nak buat ig live mase berak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp siang ikan kembonglah palinh senang..takyah nak buang2x sisik bagai...napelah ko.xsuruh budak jual ikan siang siap2x...adeehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:25 PM | Show all posts
agreed dgn bdk twitter tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bulan posa pun nk kecam benda2 remeh. Byk la pahala el..  
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
X pandai siang ikan tapi maybe dia pandai masak kot. Bende kecik je pun, boleh belajar. Lainla kalu pemalas. Yang tu bole la nak kutuk.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:32 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 21-5-2019 10:25 AM
Jadi apa salahnya kalau tak pandai siang ikan?   ---> sebab siang ikan tuh very the basic before nk  ...

mungkin mmg sengaja demi sesuap publisiti murahan
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm babi punya story..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia cerdik, dia xkan pakai spenda kat kepala.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:43 PM | Show all posts
Beli ikan dekat mana yang takde servis siang sekali? even pasar basah dekat area rumah aku pun siap siang sekali
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:52 PM | Show all posts
Maz_Jeffri replied at 21-5-2019 12:32 PM
mungkin mmg sengaja demi sesuap publisiti murahan

terima kasih sb nampak point i kat situ.....netizen xheran pun dia xpndi siang ikan.....ok fine...belajarlah..bukan tuk upload kat soc media.....pas tuh bila terima cacian...marah org pulak....dlm kes ini..dia sendiri mengundang hencaman ....... xpyh nk salahkan netizen sgt lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:58 PM | Show all posts
hmmm,, kalau rajin masuk dapur ikan paus boleh siang. pasni mana2 pengarah ke penerbit amik dia berlakon, tlg kasi watak dia jd bini orang yg kena masak kt rumah mentua hari2. kasi skill skit. kalau tidak sampai kesudah tak tau apa. malu kt retis lain.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:00 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 21-5-2019 12:52 PM
terima kasih sb nampak point i kat situ.....netizen xheran pun dia xpndi siang ikan.....ok fine... ...

bukan dia mmg selalu camtu ke?

kaki lapar kecaman supaya bole humble brag gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:03 PM | Show all posts
mohon akak2 yg gojes lg pandai masak dan cekap di  dapur jangan sondol laki sheols
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
budaktua replied at 21-5-2019 10:34 AM
Hasben : jom sanding 5 kali...?

Elfira : tapi i tk pandai siang ikan...

Haha..adoi la
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa pakai labour je ke?aq try labour ni mmg hauk..membazir pakai brand ni sbb kena guna byk tuk hapuskan bau n minyak..paling best joy n sunlight je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 21-5-2019 10:50 AM
Eh zaman skrg takyah g pasar. Watsapp aje barang basah, barang mentah, pasar easy. Order, transfer ...

!!!!!!..gara2 nak bg bersemut screen lain yg mendapat..dh kantoi xreti nk siang ikan..bak kata laki akak..bwk je ikan g kedai suruh org kedai tue masak..lpstue claim diri sendiri yg masak lg bgs..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:11 PM | Show all posts
alahai siang ikan temenung je pun
bkn ada sisik..gunting perut tu bwk keluar isi perut..selesai
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:12 PM | Show all posts
benda ni takde isu pun, tapi hadaplah. siapa suruh kau kompang kat social media? itu kau yang meminta.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094915s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list