Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17122
View
268
Reply

"Elfira Loy Sanding Sampai Lima Kali, Tapi Siang Ikan Pun Tak Tak Reti!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 11:25 AM | Show all posts
harap laki ko kena caras  

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:26 AM | Show all posts
kalau tak pian yang kena buang perut ikan tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:27 AM | Show all posts
saja nak menunjuk yg laki dia serba tahu..puii
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:28 AM | Show all posts
setiap kali balik paso gua yg siang ikan
bini gua x update pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:34 AM | Show all posts
Taktau nak sedeh ke nk jeles.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalu x reti belajo lah dikkk..  ke ko ni malasss ...  mcm bangga plak ckp x reti siang ikan
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 21-5-2019 10:44 AM
tp kan, kalau dah husband dia mampu hire maid utk masak2 tu semua and husband dia sggup buatkan utk  ...

Ada ke laki mcm Kak bunga ckp tu. Eeeewwww pemalas hanat kalau cuci tangan kat meja. Pinggan sendiri makan sah2 la tak basuh pon.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:39 AM | Show all posts
tadi ada comment kt twidder 'mana yg membesar takde maid and tak reti siang ikan mesti tak penah tolong mak dia kat dapor'

Zappp ada warga twidderians terasa tapi dia cakap sebab selalu makan luar je kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:40 AM | Show all posts
I pon xreti siang ikan..tp suami I ttp syg kt I.. hidup pon bahagia je..

netizen suka sentap dgn benda remeh..biarlah si elfira tu nk post pon.. hal kcik jelah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:47 AM | Show all posts
Apoooo....
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:54 AM | Show all posts
sendiri cari penyakit........... up kat media, bertabahla terima cemuhan dan dorongan


Tapi kalau siang ikan pun tak reti, mesti tak reti memasak juga.... sekian
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pandai masak, mesti la tau siang ikan.
Duh.

#Org kaya raya mcm Elpira pakai sabun cuci pinggan jenama Labour je.
Aku ingat org kaya mesti pakai brand mahal Glo ke or Joy.
Labour tu kalau kat Tesco tmpat aku ni harga priceoff  rm1.99sebotol
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Elfira lenkali beli ikan minta siang siap2..

Sekarang ni kt grocers or market mmg service mcm tu je..

Netizen kt malaysia je yg kecoh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:06 PM | Show all posts
aku sokong statement pakcik bawang ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
roti_banjir replied at 21-5-2019 10:55 AM
dia mungkin ak pandai sgt siang ikan, tapi dia pandai kemas umah, pandai masak gak, pandai cari duit ...

Yg last paragraph tu kek sekeluarga hahhh dah tau
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian kt el ni..semua dia buat semua kena kutuk..dkt rotikaya ramai giler org kutuk2 dia.. hahaaa
tp tulaa.spe suruh tunjuk kan.. bangga eh suami pandai siang ikan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
laki hensem kaya pandai serba serbi jgn ditayang sgt, takut nnt ad betina lain mintak disiang lakinya. yg huduh pon ramai dicaras
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpa. Kalo ko x pandai siang.. ko potong je kepala ikan cam omputih.. ikan xda kepala
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Adohhhhhhhhhhh... ni version elpira pulokkk... dulu version fakeniss...acah2x suami pandai tak pandai semue...ni nal ikut jejak fakenis ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda boleh show off buat apa nak simpannnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092898s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list