Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15948
View
268
Reply

"Elfira Loy Sanding Sampai Lima Kali, Tapi Siang Ikan Pun Tak Tak Reti!"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2019 10:43 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 22-5-2019 10:27 PM
Obviously rotibanjir dah lemas dgn artis yg dok tayang puji suami kat ig tu kan.. Dah tengok post  ...

haruslar dah tengok Kak-Leen bila post tuh lalu kat feed story aiols...... rengsa naunau sbb mcm try hard sgt nak tunjuk yg laki ko byk duit-berkepok-lakukeras-idamanmalaya khennn..... actually aku takder lar nak iri hati or sait hati, paham jer sebab dia laki bini artis kan, so memang relevan jer nak up post psl laki bini... tapi bila post dia mcm laki dia tuh "inche suamiku mr perfect 10", mula rasa rengsa.... dik, bukan ko sorang jer berlaki...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 10:55 AM | Show all posts
Lula2 replied at 21-5-2019 07:35 PM
Mak i tak kisah pun menantu tak pandai masak masa baru2 kawin..
Mak i cakap mak i belajar masak p ...

moga u dpt suami penyayang yg dapat ajar u siang ikan nanti ye dik..

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:16 AM | Show all posts
ai ols pon tak reti nak siang ikan dan seumpamanya. selalu teman mak pegi pasar dulu tgk dia suruh org tu jek tlg siangkan.

sekali dah kawen laki ai ols beli ikan seketul2 tak siang tak apa..so dia lah yg ajar siang ikan. zaman dulu takde socmed. kalau ada pon tak tentu lagi ai ols akan upload ketidakretian ai ols itu. simpan sendiri2 sudehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (eh terbagitau dkt sini pulekkk )
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:20 AM | Show all posts
tak pandai siang ikan ok lagi.. tak pandai basuh ikan.. goli uolss dengan darah ikan melekat lagi kat perut ikan
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 11:27 AM | Show all posts
dia pandai cari duit.

tapi kalau ni adik aku, tak kisah la laki ke pompuan , tak pandai2 siang ikan , mmg nak kena luku kepala

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:05 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 22-5-2019 10:39 PM
Betul. Ramai je lelaki reti siang ikan dll ni. Lelaki2 dlm rumah ni semua pandai. Tp of course le  ...

betui tu kak leen.. bukan xnk update..xda masa nk pegang hp kat rumah..

tambah2 bila ada anak kecik.. nnt kalau asyik update kang org pun meluat..
mcm mna kita meluat tgk retis2 duk update kebahagiaan depa..hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 12:42 PM | Show all posts
billythecat replied at 23-5-2019 12:32 AM
Feeling je lah minah bankrap ni. Baik aku lain DP Eina azman. Walaupun hidup dh berubah dr gadis ppr ...

setuju..


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:00 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 22-5-2019 10:47 PM
Actually ramai sangat anak2 perempuan yg mcm ni. To bila dah ada rumahtangga tu, instead of suami  ...

wow kak ayam hidup/raw gitu saya pun tak berani kak. Dulu kecik2 mak bela ayam, ada la cabut2 bulu kak. Sekrang saya dah kawin pun beli ayam bersih kak atau siap potong (yg dlm paket tu). Kalau beli sekor mmg ckp awal2 tolong potong kaki ayam, buang semua organ dalam termasuk bontot ayam kak. Pasal kami tak makan. Cakar ayam tu saya geli nak pegang. Selalu saya pegang kepak ayam je hulur kat org kedai. Uishh kalau akak jiran saya, mmg saya bleh je kasik semua tu kat akak je.
Tapi no worry kak, anak saya pandai jln ke saya dah ajar tong sampah kat mana. Sek rendah je dah biasa dah lipat gosok baju sendiri. orait la kan kalau nak banding dgn retis nama elpira ni. Iron baju pun tak reti Mcm2 benda pun tak reti, camner la mak dia kasik kawen




Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:04 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 22-5-2019 10:57 PM
Anak akak pandai siang lauk2 ni semua from scratch. Termasuk siang segala babat m. Dan masak oun a ...

so bab* babi* yg suka menyondol sekalian ....
ini laki bukan takat mesin atm je... pandai siang ikan sekali ... eh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 22-5-2019 11:07 PM
Xdaknya nak kautim kak.anak bukan boleh tunggu lama2..Siang kat rmh ja sudahnya

Hehehhe..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 23-5-2019 08:54 AM
kite satu team suke makan part tu kaka
kadang nak salahkan budak pun tak boleh juga kalo awal2 ...

Betul tu.. silap mak pak sebenarnya.
So, jom le kita ajar anak2 kita kerja2 asas rumahtangga ni. Bonus utk diaorg sebenarnya. Xde la mengangkang dok hadap handphone youtube bertiktok je bila ada masa tu.. Lepas tu segala yg acah2 x reti semua nak up dlm socmed..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekgushilla replied at 23-5-2019 08:59 AM
Khuennsss meolls yg marhaen pon oder dr barangdapurbasah tu
Apatah lagi retis kan

Fresh tak haiwan2 tu bila dapat kat tangan kita?  
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
roti_banjir replied at 23-5-2019 10:43 AM
haruslar dah tengok Kak-Leen bila post tuh lalu kat feed story aiols...... rengsa naunau sbb mcm t ...

Kan.. Kita suka je tengok retis bila shopping utk rumah & anak2 berdua tapi jgn acah2 suami tu tiptop sangat. Banyak  mata2 yg standby je tu.. Cuma perbuatan menyodol belum dapat dilakukan lagi je..  
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lolita737 replied at 23-5-2019 12:05 PM
betui tu kak leen.. bukan xnk update..xda masa nk pegang hp kat rumah..

tambah2 bila ada anak k ...

Kan.. Tetap ada yg akan meluar walau kita bukan retis. So, simpan dalam almari silap solex sudah. Jgn tunjuk sangat kekurangan atau kelebihan kita..Nnt esok lusa tu semua jadi peluru digunakan oleh penembak jurus harimau.. Hahahahha!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 23-5-2019 01:00 PM
wow kak ayam hidup/raw gitu saya pun tak berani kak. Dulu kecik2 mak bela ayam, ada la cabut2 bulu ...

Pelan2 ajar anak2 x kira la artis atau tidak..
Mak dia kan suruh hafal surah je. Kalau hafal, boleh kahwin.. eh! Terthrowback oulak... hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam sedara2 mak aku laaa...anak2 pompuan belajar malas, kerja rumah x tau, masak mmg x pernah...menggatal nk kawen cepat. Dah kawen laki jer dok masak...diaorg ddk tgk tv gentel phone.....iols siap ckp Indon sondol laki ko mmg padan muka...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan ni utk setahun dua dia layan laa ko punya mengada pirah oiii..tgk klau dah ank 2,3 esok2 klau pangai ko cemgini silap2 laki amik kunci kete g mkn luar sorg2..bichie2 aku pon takat siang ikan kecik2 mcm ikan termenung selar ape semua tu aku gunting jah buang perut dlm tu..basuh ikan pon aku perah asam jawa apaaapaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlu pon pira ni nk cari laki pandai gosok baju kekdahnyaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 23-5-2019 01:00 PM
wow kak ayam hidup/raw gitu saya pun tak berani kak. Dulu kecik2 mak bela ayam, ada la cabut2 bulu ...

mesin ATM kot menantu tu...rugi la x bg kawen
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:45 PM | Show all posts

Hurmm iolss trus teringat Tin V chuolss....dok tgk rncgn dia love me tuh..ya ampunn rengsaa nya iolss nengokkk...dok euwww euwww time siang ikan...siang ikan cincin diamonddnyee xcabuttt...dok tergeliat2 pegang ikann....pas2 nk idupkan dpur siap meloncattt...itu anak 2 tuh..skrg da 3 xtau laaa....tp ape dehal laki sygg jugekssss...kayoooo kenss...so agak2 el neh smpi ank 3 cm2 jugek ke....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121950s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list