Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
102344
View
2001
Reply

[Jenayah] [Vol 3] [Update 23 Mei: Tempoh reman ke 3 -3 suspek DISAMBUNG] Skandal Nurse & JANTAN AFRIKA BERKUNTUM DI media sosial selama bertahun-tahun & KERAP keluar masuk kondo berdua

 Close [Copy link]

Author: Kentang.Goreng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 21-5-2019 12:41 PM
menurut sumber2 mmg sebab cemburu...
negro jeles sbb acik misi x cerai lagi...
hari kejadian tu ka ...

Tbalik, nigger pompuan menyebabkan pergaduhan..so rasanya atwah yg cemburu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:22 PM | Show all posts
selyusi replied at 21-5-2019 01:04 PM
Setakat ni takde pun yang cakap elok2 pasal arwah semasa hidup, hanya family sendiri je boleh back ...

dengarnya dia mmg anak yg baik...x lupa bagi duit banje kat ayah dia...
zaman ni x sume anak2 mcm tu kan...
yg abaikan parents mmg ramai kot...
yg x baik tu pilihan dia lah...
x de kena mengena dgn family dia...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:23 PM | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 01:22 PM
Tbalik, nigger pompuan menyebabkan pergaduhan..so rasanya atwah yg cemburu

oic...
thanks atas pencerahan...

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow upadates..giler ahhhh dark secret dia..iols masih kenot brain yach..maybe iols jenis lurus gamaknya..wow..just wow..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 21-5-2019 01:05 PM
Sumber: MyEG

Saman ape ni uols?  80/91 km/h je speed.  Langgor speed limit yang 70km/h tu je  ...

Wah dasatnya dapat cek saman jugak. Memang otak CSI nih
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 05:22 AM
Tbalik, nigger pompuan menyebabkan pergaduhan..so rasanya atwah yg cemburu

jadinye juwon ni mmg ade skandel sane sinila ye.... bukan hanya dua tetapi 3.... haiyooo...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
putr@polo replied at 21-5-2019 12:44 PM
Hehehe.. Saya pun gigih mencuba mcm2 password semata2 nk log in ID ni.. Mujur blh guna lagi..

Samalah kita. Siap lupe password. Gigih ingat2 balik..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ladybird910 at 21-5-2019 01:38 PM
Buritan replied at 21-5-2019 01:07 PM
Betul ko ckp tu.. aku lak tetiba emo semcm lopes baca dia suke buli bdk praktikal.. dah laa dia or ...


Udah2 la kait dgn kenegrian.. Curang ni xkira negeri mana pun.. Sentimen OT gini la buat rempitan komen makin panjang.. Sekali dua ckp xpela.. Ni tiap kali komen dok la merempan kutuk org Nismilan.. Jgn judge pukul rata la.. Xsemua gitu pon. Negeri anak mami lg kontrol laki depa tp asbab kes ni misi asal nismilan, so habis nila sebelanga tuang kt org nismilan..huhuu...  Btw sebelum forumer lain tembak ka apa ka.. iols nk declare iols perakian yeop.. Terpanggil nk stop OT psl kenegerian yg jelas 100% xde kaitan langsung dgn curang, motip bunuh mahupun masalah family dlm benang ni. Pis no war!   hehehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeee tak sabar nak baca info2 terbaru terkini sensasi sbb vol 1 n vol 2 pun tak sempat baca
Huhuhu harap2 vol 3 dapat korek banyak info. Takde siapa sangka makcik misi berperangai mcmtu kesian suami dan anak2 tanggung malu. Yelah mungkin nafsu mengatasi segalanya.......

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 21-5-2019 01:29 PM
Udah2 la kait dgn kenegrian.. Curang ni xkira negeri mana pun.. Sentimen OT gini la buat rempita ...

I pong org perak.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahalnya sewa kondo tu 2.5k. Nk baya honda city lg. Nk blk pilah lg. Atau kondo share2 baya. Ok kalau btul kes cemburu mmg xplan nk bunuh la kot, terbunuh mungkin. Tu yg ape pon xplan, barang bukti sume pon selamber tinggal gitu je.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 01:10 PM
I speku scandel juwon, hakak misi jeles kot..sbb juwon bawak masuk dia masa hakak misi xde

Tula macam something je. Pastu, yg memula kena tahan pompuan niger dengan mamat paki tu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 21-5-2019 01:32 PM
Tula macam something je. Pastu, yg memula kena tahan pompuan niger dengan mamat paki tu kan.

Iyer, sebab individu yg kluar masuk rumah tu..muka mmg clear nmpk kat cctv..dorg ditahan utk bantu siasatan rasenya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg baik jdkan teladan yg xbaik jdkan sempadan hidup kita ni kita xtahu apa pengakhirannya. Lihatlah dunia betapa jahatnya juwon kalau betul skendel sampai 3 org pompuan. Sbg mak wanita bekerja n isteri jom kita jagalah iman setiap masa n jgn lupa doa doa doa minta dipelihara Allah dunia akhirat
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissMamamia75 at 21-5-2019 01:40 PM
Blackestpink replied at 21-5-2019 12:48 PM
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, s ...


Terima kasih atas sharing..
Mlm td borak dgn adik ipar keja TV3 pasal kes ni..dia kata..kes ni mmg berat..byk yg buruk2 akan kluar..skrg polis nak siasat apa kaitan si Misi dgn Negro ni..bisnes yg mcmana..scammer or something else.

Salah satu bukti utama dr hp..sbb ada video..diorg mmg gaduh..details video tu adik ipar xsure sgt..

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:39 PM | Show all posts
meaning pada hari kejadian lelaki paki n pompuan nigeria tu mmg xde la kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 05:35 AM
Iyer, sebab individu yg kluar masuk rumah tu..muka mmg clear nmpk kat cctv..dorg ditahan utk bantu ...

Mamat paki tu pun sheols punya housemate semata ke or friend with benefit jugak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 12:48 PM
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, s ...

Ooo kondo 2 bilik, ingatkan studio
So gaduh besar tapi masih taktau punca
Sebab juwon madukan acik misinya dengan nigger pompan ke apa
Sedih plak bila tengok mak dok kondo mewah, anak2 dok kampung jah, dah la air muka anak2 she sayu je
I dah report post ni kat mod untuk u dapat tacang
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 21-5-2019 01:31 PM
I pong org perak.. hihihi

Patutla namamu terpahat dalam hatiku... Sampai tershashul petik nama mu depan abam bezita. Senegeri rypenye.. Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
MissMamamia75 replied at 21-5-2019 01:38 PM
Terima kasih atas sharing..
Mlm td borak dgn adik ipar keja TV3 pasal kes ni..dia kata..kes ni  ...

Sapa rakam pergaduhan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082360s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list