Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
103342
View
2001
Reply

[Jenayah] [Vol 3] [Update 23 Mei: Tempoh reman ke 3 -3 suspek DISAMBUNG] Skandal Nurse & JANTAN AFRIKA BERKUNTUM DI media sosial selama bertahun-tahun & KERAP keluar masuk kondo berdua

 Close [Copy link]

Author: Kentang.Goreng       Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 21-5-2019 12:55 PM
kata studio 1 room

Tak sure la maklumat mana 1 bilik tu, tp mmg kompem 2 bilik..mewah oo condo dia..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 21-5-2019 10:53 AM
yup...dadah ke kan...takkan dia nak jerut leher sendiri

Agaknya kalau buka mulut, semua gagak yang lain ikut sekali masuk dalam jail. Risau kena dengan gagak yang lain lah tu kot.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:03 PM | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 12:48 PM
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, s ...

2 bilik? haritu ada sumber kata 1 bilik je

anyway, thank you
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:04 PM | Show all posts
lama gila tak bukak forum, bukak forum pun pasal nak baca kes ni je. omg
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 21-5-2019 12:34 PM
Lopes baca dia suke buli bdk yg praktikal under dia.. aku terus ckp padan muke tuhan aibkan ko seb ...

Setakat ni takde pun yang cakap elok2 pasal arwah semasa hidup, hanya family sendiri je boleh backup... aku pun tak kesian tapi takut nak cakap padan muka.. ujian kita belum tentu pass ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
awekjepun replied at 21-5-2019 12:58 PM
Tq utk info.. byk yg di cover mungkin utk mjaga maruah kluarga misi.. terutama anak2

Lagipun bulan Remdan chuols Remdaaan
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:05 PM | Show all posts

Saman AES 2018

2.png

Sumber: MyEG

Saman ape ni uols?  80/91 km/h je speed.  Langgor speed limit yang 70km/h tu je ke?

Lebuhraya SILK ni memang laluan lazim dia ke?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
selyusi replied at 21-5-2019 01:04 PM
Setakat ni takde pun yang cakap elok2 pasal arwah semasa hidup, hanya family sendiri je boleh back ...

Betul ko ckp tu.. aku lak tetiba emo semcm lopes baca dia suke buli bdk praktikal.. dah laa dia org n9.. sbb yg buli aku tuu org n9 jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 12:48 PM
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, s ...

Siapa dan apa kaitan pompuan niger tu ye dalam kes ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:08 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 21-5-2019 12:55 PM
Tak leak lagi ka gamba paki(yu) dan nigga tino tu? Gamba aruah merata2 leak, takkan hanat2 ni takd ...

kat ner nak tgk gmbr tu..
penat search x jumpa...
katanya berlubang dada kena kelar..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagnaklcc replied at 21-5-2019 11:26 AM
Patutnya dr awal mamat ni dah bagitau family arwah info yg dia tau wkt diorg still mencari tu kan. ...

Info ni aku rasa, kwn2 misi bgtau polis kot.. misi ni ada hubungan dgn negro tp sbb condo ni kan xde sape yg tau tu polis xdapat kesan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Modus operandi nigga utk pikat wanita tempatan.
1 duk tempat mewah
2 tayang bisnes
3 sek power
4 pandai memujuk ..english cair
5 pandai ambil hati

Bila dah dipenuhi kehendak ni mangsa pompuan bagi apa yang dia ada utk kebahagiaan dia. Harap harap boleh jadi hubby yang terbaik.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:09 PM | Show all posts
awekjepun replied at 21-5-2019 12:58 PM
Tq utk info.. byk yg di cover mungkin utk mjaga maruah kluarga misi.. terutama anak2

Seharusnya begitu... bagi yang kenal suami arwah dan adik beradiknya, mereka mmg jenis yang beradab sopan.  Sangat popular masa zaman2 sekolah dulu.  Yelah datang pun dari keluarga yang baik2 dan agak dikenali.

Semoga kematian arwah mendapat pembelaan

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 21-5-2019 01:07 PM
Siapa dan apa kaitan pompuan niger tu ye dalam kes ni.

I speku scandel juwon, hakak misi jeles kot..sbb juwon bawak masuk dia masa hakak misi xde
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 21-5-2019 01:05 PM
Sumber: MyEG

Saman ape ni uols?  80/91 km/h je speed.  Langgor speed limit yang 70km/h tu je  ...

Ni mmg laluan dia sgt la kalo dr cyber nk ke hospital serdang, mmg kena lalu aes depan shell yg ada hospital andorra baru buka tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:11 PM | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 12:48 PM
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, s ...

so sape yg bunuh...
juwon ke pompuan nigeria tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 21-5-2019 01:11 PM
so sape yg bunuh...
juwon ke pompuan nigeria tu...

Juwon la sbb mmg dia bdua je ngan misi hari kejadian tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa design studio tu ada bilik, so kira 2 bilik, satu bilik takde pintu kat studio, satu lagi bilik kecik berpintu, selalunya design cenggini bilik kecik tu untuk stor la
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
selyusi replied at 21-5-2019 01:00 PM
Speku siblings arwah mesti tau hubungan terlarang tu, takkan sikit pun takde syak wasangka?

Kalau benda2 tak elok ni family is usually the last to know
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
selyusi replied at 21-5-2019 01:15 PM
Aku rasa design studio tu ada bilik, so kira 2 bilik, satu bilik takde pintu kat studio, satu lagi b ...

Info bg tau condo 2 bilik, satu tu paki yg duduk..sewa satu rumah tu 2500 mcm tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084120s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list