Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
95765
View
2001
Reply

[Jenayah] [Vol 3] [Update 23 Mei: Tempoh reman ke 3 -3 suspek DISAMBUNG] Skandal Nurse & JANTAN AFRIKA BERKUNTUM DI media sosial selama bertahun-tahun & KERAP keluar masuk kondo berdua

 Close [Copy link]

Author: Kentang.Goreng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kentang.Goreng replied at 21-5-2019 11:36 AM
Contoh kes yang pernah dilaporkan, KES 2:

Tu diaaaa info yg sgt relate dgn kes y y y KJ amat mengidam mendamba menyewa kondo sampai lupa anak2 n en somi
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:41 PM | Show all posts
immi replied at 21-5-2019 12:35 PM
Tu diaaaa info yg sgt relate dgn kes y y y KJ amat mengidam mendamba menyewa kondo sampai lupa ana ...


sampai hati
dah le duk berjauhan, jadi mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:41 PM | Show all posts
menurut sumber2 mmg sebab cemburu...
negro jeles sbb acik misi x cerai lagi...
hari kejadian tu kan acik misi baru blk dari Pilah...


Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:43 PM | Show all posts
lasagnaklcc replied at 21-5-2019 11:26 AM
Patutnya dr awal mamat ni dah bagitau family arwah info yg dia tau wkt diorg still mencari tu kan. ...

mamat ni pun dapat info dari kawan dia keje polis... sebab dia dah kena warning jangan expose citer semua... so polis mmg dah tau la.. dia tu tau citer banyak sebab gf keje kat situ jugak.. plus dia ada info dari polis... yang nigger tu pun kena cari sebab pas dia dijumpai dalam bilik kerja arwah tu...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:44 PM | Show all posts

Hehehe.. Saya pun gigih mencuba mcm2 password semata2 nk log in ID ni.. Mujur blh guna lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Forum ni mmg la sembang A ke A point 1, A point 2, point 3 and then tetiba jadi B point 1 and sekian. Takdelah OT sgt sbb semua berkaitan hospital, nurse, negro etc. Nape ek x suka baca mcm kak @immi nasihat mcamana nak spark hubungan, and ada yg ckp pernah ONZz dgn negro? Semua tu sedikit sebanyak membantu kita ada sikit2 idea la apa yg syok sgt bhubungan dgn negro, and ada la idea jg agak2 knp dia x close dgn husband, maybe sbb sex life tak kababom ke.. Sambil2 kita bincang psl kes ni, sesambil la tambah2 ilmu sbb masing2 ada POV.

Yg tak suka OT saya rasa sebab tak byk masa free sgt kan, sbb tu kalau blh nak extract info penting je. Klu kes yg mcmtu boleh rujuk page depan je. Kalau belek page to page mmg tak dan nak masak semua tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 21-5-2019 12:33 PM
Ehhh ko mentioned bod MPS agak2 pe citer kak Dewi sekarang. Terus diam je kan dia haha

Hehehe...no komen. Den x leh baca thread dia ritu. Kedit x cukup
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 21-5-2019 12:41 PM
menurut sumber2 mmg sebab cemburu...
negro jeles sbb acik misi x cerai lagi...
hari kejadian tu ka ...

@akubest ko baca ni. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:47 PM | Show all posts
Dah Vol 3. Vol 2 pun belum habis baca..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 21-5-2019 12:17 PM
satu yang aku tak paham & rasa weird tentang kes ni kenapa suspek tak lupuskan murder weapons (pisau ...

Sebab dia bukan pembunuh pro? Dia tak terfikir pon nak buat macam dalam movie? Dia tergesa2 nak tinggalkan tempat kejadian sampai lupa buang pisau? Passport dia pon helok ja kat lokasi pembunuhan tu, bukan dia amek kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, sewa 2k lebih sebulan, nama arwah as penjamin/ penyewa
2. Laki paki dok situ tp hari kejadian tu xde g lepak mana tah
3. Terjadi pergaduhan besar sebelum kjadian bunuh
4. Mayat kat ruang depan, bukan bilik..darah everywhere, mmg bergelut
5. Nigger pompuan disyaki penyebab pergaduhan.. sebab ape gaduh tak sempat nak tanya..
6. Yg jumpe kat kuarters bukan psspot tp mcm pglipur lara komen kat fb, dokumen/ic juwon
7. Kes ni bnyk di cover atas sebab2 tertentu,so tu sbb crita bnyk tergantung
8. Cemana polis dpt tangkap nigger pompuan n paki, sbb muka clear kat cctv..
9. Cctv mmg clear

Ok tu je sempat aku dpt..baca je la jgn bnyk tanya..penat menaip ni..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 21-5-2019 12:44 PM
Forum ni mmg la sembang A ke A point 1, A point 2, point 3 and then tetiba jadi B point 1 and sekian ...

Kannnnn. Kdg2 yg ot ni banyak bg pengajaran. Aku baca je. Kalu yg terlampau ot tu, skip je la.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:48 PM | Show all posts
Ladybird910 replied at 21-5-2019 10:11 AM
Macih momod FC & FFS.. Nah mungeee tuk chuolssss

Utk xOT... Iols mmg try tn ...

samalah.. iol cuba tanya kawan iol.. dia pun senyap tak reply.. turn out tadi masa tgk fb red dunhill... eh ada oulak fb kawan aku tu friend dia.. maknanya... ttup mulut la kan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 12:48 PM
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, s ...

Haha tq info.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 12:48 PM
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, s ...

Tak leak lagi ka gamba paki(yu) dan nigga tino tu? Gamba aruah merata2 leak, takkan hanat2 ni takda gambo?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:55 PM | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 12:48 PM
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, s ...

kata studio 1 room
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab dua eko tu bukan mangsa or pemangsa, cuma muka yg kuar masuk rumah tu, dikesan melalui cctv..so cperlu didedahkan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:57 PM | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 12:48 PM
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, s ...

thank you!!! gigih aku comment nk baca thread b4 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 12:48 PM
Meh aku summerizekan sikit ape yg aku dpt dr korek2 rasia dr sumber yg sohih:
1. Kondo dua bilik, s ...

Tq utk info.. byk yg di cover mungkin utk mjaga maruah kluarga misi.. terutama anak2
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Speku siblings arwah mesti tau hubungan terlarang tu, takkan sikit pun takde syak wasangka?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.800676s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list